Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wyjątek napisał(a):
Dobrwieczorek.... Ja tak niepewnie tutaj bo avatarka nie mam.... ale mam bannerek... Da rade mnie przyjąć...?:placz:

plooooooooooooooooose :D

Wyjątek:

:Dog_run:

7.Posiadnie avatara/banera z wizerunkiem boksera.

Ty masz banner. !!~~->Jeśli odpowiesz na pytania<-~~!!- jesteś przyjęta!:)

Posted

1.Conajmniej jeden bokser w domu, lub posiadanie boksera/bokserów w przeszłości.

[SIZE=2]Niestety w domu już żadnego nie ma:placz: Był Otis przez 3 miesiące ale zginął (został potrącony prze z samochód) we wrześniu zeszłego roku.... (13ego minął dokładnie rok) :-(.
Potem zawitała Gera, która obecnie jest u moich przyszłych teściów. jej perypetii nie będę opisywać bo wszyscy znaja z naszej galerii :)

2.Opisanie wygląu psa rasy bokser i ewentualnie swojego wyglądu.

Otis- mały rudzielec z 4ema białymi skarpetami i białą błyskawicą na pyszczku - prawie jak harry Potter :evil_lol:
Geruśka- tyz rudzielec z miałymi skarpetami bo to przecie siostra, tyle, że kufa cała czarna :) No z malusieńkim dodatkiem białego.
Ponieważ mój wygląd ewentualnie to nie opisuję:eviltong: Zobaczcie sobie u mnie w galerii:cool1:

3.Opisanie charakteru psa rasy bokser i ewentualnie swojego charakteru

Ło matka ja mam utrudnione bo musze opisywac dwa bęcwały :roll: Otis był zwariowany a jednocześnie grzeczny. Jak sam zostawał w domu to nic nie broił ale jak ktoś wracał to szalał i sikał ze szczęścia:evil_lol:
Gera cholernie inteligentna i złośliwa małpa:p

4.Opisanie swoich relacji z psem.

No ba , że zajebiste ;) Lepsze oczywiscie były z Otisem bo to był mój pies. Gera od małego była z Pawłem i tylko jego sie słuchała:angryy: Mnie traktowała jak pancie do zabawy i dawania papu:mad:

5.Dla chętnych- wstawienie zdjęcia psa.

Otisek... No i znów sie poryczałam jak wróciłam do tych zdjęć:-(:-(

Gerusia:)

Razem:loveu:

6.Podanie daty urodzin psa.

[SIZE=2]Obydwoje 13.03.2006r

7.Posiadnie avatara/banera z wizerunkiem boksera.

Mam banner :)

8.Napisanie dlaczego właśnie bokser to ta najukochańsza rasa.

Ja od dziecka marzyłam o bokserze, odkąd skończyłam 3 latka i mój sąsiad kupił dwa. Sąsiad działkowy. ja z tymi psami się bawiłam. na jednym to jeżdziłam jak na koniu :evil_lol: On mieszkał praktycznie na naszej działce:loveu: zawsze chodziłam z tym sasiadem na spacery i pytałam o wszystko na temat boksiów. to już wtedy zobaczyłam jakie są zywe i szalone a jakie ciapowate i kochajace i rozbrajające i przez wiele lat nie myslalam o zadnym innym psie.
Niestety te pieski sa juz za TM:-(

9.Opisanie jednym słowem swojego psa.

Otis- zwariowana ciapa (to dwa słowa ale co tam:eviltong:)
Gera- Inteligentna złośnica:evil_lol:

Posted

drzalka napisał(a):
Wyjątek, czuj się w naszym gronie jak u siebie w domu :evil_lol: i zmobilizuj reszte do wpisania się :mad: tak niemoze byc :angryy::diabloti::lol:

Witaj ! (i mobilizuj:diabloti:)

Posted

Witam,
przepraszam,że wam zakłócę spokój ale pilnie potrzebuję kontakt z la_pegaza, bo napisała na grzywkach,że grzywek jest w schronie ale nic ponadto i na pw nie odpisuje-prawdopodobnie nie ma jej teraz na dgm ale prosiłabym o jakis kontakt z nią jeżeli macie żeby się do mnie odezwała, bo chcemy psiaka wyciągnąć jak najszybciej.
Pozdrawiam i przepraszam za offa

• 4 weeks later...
Posted

Do Szanownych Matek Założycielek Zakonu Chorych na Boksowirozę

Uprzejmie proszę o zaliczenie mnie w poczet Zakonu. Nadmieniam, że spełniam wszystkie warunki formalnoprawne, wymienione w Pierwszym Poście niniejszego wątku:

1. Aktualnie mieszkam w domu z bokserem. Nie jest to pierwszy pies tej rasy w moim domu. Pierwsza była sunia Zora, dzielna wychowawczyni mojego syna.
2. Wygląd psa rasy bokser: słodka mordka, rozkoszne, aksamitne fafelki, spojrzenie mądre, ciemnobrązowe, pełne najczulszej i najradośniejszej miłości świata, sierść krótka, lśniąca i aksamitna w dotyku, sylwetka muskularna, dumna, pewna siebie. Wygląd mój: wzrost raczej wysoki, figura raczej tęższa, znak szczególny: dość długi warkocz.
3. Charakter psa rasy bokser: emocjonalny i czuły, radosny i bardzo ekstrawertyczny, zawsze gotowy do zabawy, a przy tym odważny, dzielny, szlachetny - broni słabszych od siebie. Jeśli już walczy - do zwycięstwa. Jest przy tym cwany i doskonale wie, na co może sobie w danej chwili pozwolić. Jeśli w przepisach domowych jest luka prawna, to on ją precyzyjnie znajdzie i wykorzysta, zachowując przy tym mnóstwo wdzięku i czaru - choćbyś chciał, nie ukarzesz, bo jak?
Charakter mój - to raczej pytanie do ludzi, którzy mnie otaczają. Mam nadzieję, że wśród moich cech znajdują się upór, konsekwencja, pracowitość i chęć do ciągłego kształcenia się.
4. Rozumiem, że chodzi tu o relacje z psem rasy bokser. No cóż, są poprawne. To znaczy, zdaniem mojej rodziny i bliższego kręgu znajomych nie kwalifikuję się do życia w normalnym społeczeństwie.
5. Zdjęcie psa - w moim awatarze. Aktualnie też jestem na etapie składania mojej własnej stronki www, tam zdjęcia Mata będą. Adres podam niezwłocznie po opublikowaniu.
6. Matador urodził się 15 marca 2006 r. jako pierwsze dziecię swojej mamy. Urodził się przez cesarkę, a wiadomo, że dzieci po cesarce mają lepszy intelekt.
7. Zdaje się, że warunek awatara z bokserem spełniłam :lol:
8. Stwórca tak zadecydował - przeczytajcie legendę o stworzeniu boksera. Nie mogło być inaczej. Boksery to nadpsy i trudno, wielbiciele innych ras mogą sobie wielbić swoje ONy, PONy, yorki i inne czworonogi... wiele z tych ras jest OK, ale... boksery to właśnie te naj, naj, naj...
9. :loveu: Fafelek:loveu:

Z powyższego wynika, że spełniam wszystkie wymogi formalno-prawne, określone jako warunki przyjęcia w poczet przedmiotowego Zakonu. W związku z powyższym uprzejmie proszę o zaliczenie mnie w przedmiotowy poczet
.

E-Day

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie

Już nie pamiętam czy sie zapisałem do tego wspaniałego Klubu Gdyż nie było mnie tu od wielu miesięcy;)

Jesli tylko moge się ujawnić z moja chorobą to bym był wdzięczny;)
mam wspaniałego szalonego ,wesołego i Przyjacielskiego Boksera a już 2-go, ten jest z schroniska w Rzeszowie :eviltong::loveu:to że go zabrałem naprawde okazuje na każdym kroku :eviltong: Miłość do całej mojej Rodziny całym sercem
ale oczywiście mnie najbardziej sobie upodobał mój ukochany fonfel

Pozdrawiamy
Goliad i robert;)