malaSilky Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Bardzo dziekuje :loveu: mam nadzieje ze bedzie sie chowac zdrowo;) Pozdro dla wszystkich co wchodza do tego watku no i dla innych tez bo moze sie nawroca:evil_lol: Quote
malaSilky Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 A oto focie:p Obudzilam sie wiec sie pobawmy No choc bede grzeczna Quote
despera Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Śliczna:loveu: Mam wrażenie że ona ma bardzo ludzkie spojrzenie:D Taka radosna, mała dziewczynka:loveu: Quote
malaSilky Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Jak Silky sie podoba to jeszcze jedno zdiecie z typu zaraz cie ugryze Quote
malaSilky Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dzaga napisał(a):Halo....? Nie śpimy , nadążamy z fotami ! Jutro focie beda bo kolezance pozyczylam aparat:p mam nadzieje ze wytrzymacie jeszcze jeden dzien:evil_lol: Quote
Dzaga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Nigdy w życiu ! We wściekłości zjemy siebie na wzajem...! Quote
malaSilky Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 A oto moje 2 psiaki Jutro jak bedzie ladnie to wyjde z Silky na dluzszy spacerek i porobie focie:razz: Quote
despera Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ooo a tego dużego cuda to nie znam:oops: Co to za pysiolek??:loveu: Ślicznie razem wyglądają:loveu: Quote
malaSilky Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 despera napisał(a):Ooo a tego dużego cuda to nie znam:oops: Co to za pysiolek??:loveu: Ślicznie razem wyglądają:loveu: Ta duza wlochata kulka to moj onek Jogi :smile: lecz najczesciej kiedy robie zdiecia to sie zmywa z pokoju jedynie na spacerku mozna mu zrobic focie:cool3: Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Słodkie focie, zwłaszcza ostatnia:loveu: I ładny nowy bannerek:D Mizianko dla obu psiaków:loveu: Quote
malaSilky Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 despera napisał(a):Słodkie focie, zwłaszcza ostatnia:loveu: I ładny nowy bannerek:D Mizianko dla obu psiaków:loveu: dobrze napewno je wymiziam:multi: Quote
Atena Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 No, no co ja widzę:razz: kolejny psiak sie znalazł:loveu:. Nie wolno mi tak ONków dyskryminować:evil_lol: Super psiaki:loveu: Quote
malaSilky Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Atena napisał(a):No, no co ja widzę:razz: kolejny psiak sie znalazł:loveu:. Nie wolno mi tak ONków dyskryminować:evil_lol: Super psiaki:loveu: dzieki a onka nie dyskryminuje ale fotki mam problem mu zrobic dlatego moze wstawie stare focie Jogusia i jego przyjaciolek:p jogi na czele kolezanek Quote
Atena Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ale gromadka!:multi::multi: Też miałam problem z Igorem, ze bał sie aparatu i nie mogłam mu zrobić zdjęcia:shake:, ale w końcu sie przekonał i może niekoniecznie go wielbi, ale zdjecie sobie zrobić da:razz:. Quote
malaSilky Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 [quote name='Atena']Ale gromadka!:multi::multi: Też miałam problem z Igorem, ze bał sie aparatu i nie mogłam mu zrobić zdjęcia:shake:, ale w końcu sie przekonał i może niekoniecznie go wielbi, ale zdjecie sobie zrobić da:razz:. Jogi raczej nie lubi aparatu szczegulnie lampy a najczesciej uda mu sie zmyc kiedy Silky fotografuje bo ta to uwielbia bo sobie kojarzy z zabawa, a kiedy przychodze my pstryknac to pokazuje jaki to on zmeczony tym ciezkim zyciem ze mna:evil_lol: Quote
despera Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 On jest cudowny:loveu: I jaki rozchwytywany przez kobietki:evil_lol: Quote
Atena Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Ja tez tak miałam :evil_lol: Roxy to aż lgneła do aparatu, oh, ah, jaka ona śliczna, moedl i w ogóle:evil_lol:. Igor natomiast uciekał, bo raz się przestraszył flesza gdy jeszcze analogówką mu próbowałam robić. Teraz przyy cyfrówce nie używam flesza i z czasem sie przekonał ;). Quote
Recommended Posts