Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia&borys napisał(a):
Ale kokardka widze dobrana pod kolor języczka ..:evil_lol:

Jej kokarda jest bardziej czerwona niz jezyczek :lol:
ciekawe jak na twoim psiaku by wygladala bialy i czerwony fajne polaczenie:evil_lol:

Posted

malaSilky napisał(a):
Jej kokarda jest bardziej czerwona niz jezyczek :lol:
ciekawe jak na twoim psiaku by wygladala bialy i czerwony fajne polaczenie:evil_lol:

A Borysek ma kokardke .. CZERWONO-granatową :cool1: Ale żadko mu zakładam , bo wyglądajak pedałek .. Hihihi

Posted

Wpadłam tutaj przez przypadek i zobaczyłam taką małą, śliczną, włochatą, jasną grzywkę, że nie mogłam sobie ot tak odejść, nie zostawiając komentarza:loveu:

śliczna:loveu:

Posted

Atena napisał(a):
Wpadłam tutaj przez przypadek i zobaczyłam taką małą, śliczną, włochatą, jasną grzywkę, że nie mogłam sobie ot tak odejść, nie zostawiając komentarza:loveu:

śliczna:loveu:

Dziekuje bardzo :p Wlasnie Silky sie rozplynela dzieki kaplementa:evil_lol:

Posted

Te, to może wlej ja do jakiejś foremki i włóż do zamrażarki bo zrobi plamę na dywanie:evil_lol:

A tak w ogóle, bo ja sie z choinki urwałam, wpadłam i robie zamieszanie(mam słabosć do rudawych psów), wystawiasz ją czy też masz w planach?

Posted

:p

Atena napisał(a):
Te, to może wlej ja do jakiejś foremki i włóż do zamrażarki bo zrobi plamę na dywanie:evil_lol:

A tak w ogóle, bo ja sie z choinki urwałam, wpadłam i robie zamieszanie(mam słabosć do rudawych psów), wystawiasz ją czy też masz w planach?

Juz ja wlalam:evil_lol:
ja ja bede wystawiac ale nadal jej nie zapisalam do zwiazku zreszta jest jeszcze w grupie szczeniat gdzie oceny sie nie licza

Posted

No tak, ja ze swoją zaczynałam już w klasie baby aby sie przyzwyczaiła, bo nie ma możliwości na ogól kontaktu z taką ilością psów i ludzi jak na wystawie. Tylko nie zwlekaj z zbyt z tym zapisaniem, bo to przecie troche trwa:razz:.
W każdym razie życzę sukcesów na wystawach:cool3: i licze na jakieś zdjęcia :)

Posted

Atena napisał(a):
No tak, ja ze swoją zaczynałam już w klasie baby aby sie przyzwyczaiła, bo nie ma możliwości na ogól kontaktu z taką ilością psów i ludzi jak na wystawie. Tylko nie zwlekaj z zbyt z tym zapisaniem, bo to przecie troche trwa:razz:.
W każdym razie życzę sukcesów na wystawach:cool3: i licze na jakieś zdjęcia :)

Ja z nia czasami jezdze na wystawy by sie socjalizowala i bym ja miala rozeznanie w psiakach a co do zapisania to postaram sie jak najszybciej:p

Posted

[quote name='despera']Śliczna sunia:loveu: Zobaczyłam ją w twoim avku i nie mogłam się oprzeć żeby tu zajrzeć:D przesympatyczna mordka, i ma taki piękny kolorek:loveu:
Dziekuje mordke ma slodka ale w srodku to diabelek:diabloti:
A o to dowod zbrodni :evil_lol: Ugryzienie panci:p

Posted

Słodka kuleczka:loveu: Na tej fotce między poduszkami wygląda sama jak puchata podusia:loveu: A że w ślicznotkach siedzi często diabełek, niestety wiem z doświadczenia... Chociaż różnie ludzie się zapatrują na urodę mojego Nesa:evil_lol:

Posted

Czesc:cool3:
Może zainteresuje Ciebie to będzie w Poznaniu robiony spacerek w tą sobote czyli jutro w lasku marcelińskim o 13tej na wielkiej polanie:cool3: My sie umowilismy na DGM oraz Psiej kosci (forum);) pare osob nas bedzie;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Czesc:cool3:
Może zainteresuje Ciebie to będzie w Poznaniu robiony spacerek w tą sobote czyli jutro w lasku marcelińskim o 13tej na wielkiej polanie:cool3: My sie umowilismy na DGM oraz Psiej kosci (forum);) pare osob nas bedzie;)

bardzo chetnie ale ta sobota odpada :shake: A czy wy sie spotykacie co sobote? ba jak tak to moze w inna sobote sie spotkamy;)

Posted

:diabloti: Silky

chyba cos przyniesli trzeba oszczekac by poszlo:p

dziwne co ty jestes i co robisz w moim domu?

jakby co ubezpieczam tyly

mozesz tu by ale trzymaj sie zdala od moich zabawek:diabloti:

Posted

Jeeejku, ależ ona przesłodka!!!!!!!!!!!! :D :D
Zachęciło mnie zdjęcie w avatarze, to zajrzałam i nie zawiodłam się. Mała jest śliczna! Nic tylko miętosić, pielęgnować i się zachwycać... :evil_lol:
Jest taka niewinna i bezbronna, że ahh! Cukiereczek mały! Niech się chowa zdrowo i radośnie.. :loveu:
Pozdrawiam!