malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 natalia&borys napisał(a):Ale kokardka widze dobrana pod kolor języczka ..:evil_lol: bo ja wiem jej jezyk jest mniej czerwiny niz kokarda:cool3: Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 natalia&borys napisał(a):Ale kokardka widze dobrana pod kolor języczka ..:evil_lol: Jej kokarda jest bardziej czerwona niz jezyczek :lol: ciekawe jak na twoim psiaku by wygladala bialy i czerwony fajne polaczenie:evil_lol: Quote
natalia&borys Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 malaSilky napisał(a):Jej kokarda jest bardziej czerwona niz jezyczek :lol: ciekawe jak na twoim psiaku by wygladala bialy i czerwony fajne polaczenie:evil_lol: A Borysek ma kokardke .. CZERWONO-granatową :cool1: Ale żadko mu zakładam , bo wyglądajak pedałek .. Hihihi Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 natalia&borys napisał(a):A Borysek ma kokardke .. CZERWONO-granatową :cool1: Ale żadko mu zakładam , bo wygląda To poprosze o fotki :p Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wpadłam tutaj przez przypadek i zobaczyłam taką małą, śliczną, włochatą, jasną grzywkę, że nie mogłam sobie ot tak odejść, nie zostawiając komentarza:loveu: śliczna:loveu: Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Atena napisał(a):Wpadłam tutaj przez przypadek i zobaczyłam taką małą, śliczną, włochatą, jasną grzywkę, że nie mogłam sobie ot tak odejść, nie zostawiając komentarza:loveu: śliczna:loveu: Dziekuje bardzo :p Wlasnie Silky sie rozplynela dzieki kaplementa:evil_lol: Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Te, to może wlej ja do jakiejś foremki i włóż do zamrażarki bo zrobi plamę na dywanie:evil_lol: A tak w ogóle, bo ja sie z choinki urwałam, wpadłam i robie zamieszanie(mam słabosć do rudawych psów), wystawiasz ją czy też masz w planach? Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 :p Atena napisał(a):Te, to może wlej ja do jakiejś foremki i włóż do zamrażarki bo zrobi plamę na dywanie:evil_lol: A tak w ogóle, bo ja sie z choinki urwałam, wpadłam i robie zamieszanie(mam słabosć do rudawych psów), wystawiasz ją czy też masz w planach? Juz ja wlalam:evil_lol: ja ja bede wystawiac ale nadal jej nie zapisalam do zwiazku zreszta jest jeszcze w grupie szczeniat gdzie oceny sie nie licza Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No tak, ja ze swoją zaczynałam już w klasie baby aby sie przyzwyczaiła, bo nie ma możliwości na ogól kontaktu z taką ilością psów i ludzi jak na wystawie. Tylko nie zwlekaj z zbyt z tym zapisaniem, bo to przecie troche trwa:razz:. W każdym razie życzę sukcesów na wystawach:cool3: i licze na jakieś zdjęcia :) Quote
lothia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Silky jest super i jakie ma fajne futro:loveu: Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Atena napisał(a):No tak, ja ze swoją zaczynałam już w klasie baby aby sie przyzwyczaiła, bo nie ma możliwości na ogól kontaktu z taką ilością psów i ludzi jak na wystawie. Tylko nie zwlekaj z zbyt z tym zapisaniem, bo to przecie troche trwa:razz:. W każdym razie życzę sukcesów na wystawach:cool3: i licze na jakieś zdjęcia :) Ja z nia czasami jezdze na wystawy by sie socjalizowala i bym ja miala rozeznanie w psiakach a co do zapisania to postaram sie jak najszybciej:p Quote
malaSilky Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 lothia napisał(a):Silky jest super i jakie ma fajne futro:loveu: Dziekuje bardzo;) A o futerko to staram sie jak moge by miala sliczniutkie i milutkie:p Quote
despera Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Śliczna sunia:loveu: Zobaczyłam ją w twoim avku i nie mogłam się oprzeć żeby tu zajrzeć:D przesympatyczna mordka, i ma taki piękny kolorek:loveu: Quote
malaSilky Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='despera']Śliczna sunia:loveu: Zobaczyłam ją w twoim avku i nie mogłam się oprzeć żeby tu zajrzeć:D przesympatyczna mordka, i ma taki piękny kolorek:loveu: Dziekuje mordke ma slodka ale w srodku to diabelek:diabloti: A o to dowod zbrodni :evil_lol: Ugryzienie panci:p Quote
malaSilky Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Jeny a Ty znowu z aparatem faktycznie Ci sie nudzi w tej chacie:evil_lol: Quote
despera Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Słodka kuleczka:loveu: Na tej fotce między poduszkami wygląda sama jak puchata podusia:loveu: A że w ślicznotkach siedzi często diabełek, niestety wiem z doświadczenia... Chociaż różnie ludzie się zapatrują na urodę mojego Nesa:evil_lol: Quote
malaSilky Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Podusia z niej jest a do tego cwana :p niestety ze mna nie chce spac bo kilka razy spadla i od tego mometu wie ze ze mna sie nie spi:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Czesc:cool3: Może zainteresuje Ciebie to będzie w Poznaniu robiony spacerek w tą sobote czyli jutro w lasku marcelińskim o 13tej na wielkiej polanie:cool3: My sie umowilismy na DGM oraz Psiej kosci (forum);) pare osob nas bedzie;) Quote
malaSilky Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 KaRa_TC napisał(a):Czesc:cool3: Może zainteresuje Ciebie to będzie w Poznaniu robiony spacerek w tą sobote czyli jutro w lasku marcelińskim o 13tej na wielkiej polanie:cool3: My sie umowilismy na DGM oraz Psiej kosci (forum);) pare osob nas bedzie;) bardzo chetnie ale ta sobota odpada :shake: A czy wy sie spotykacie co sobote? ba jak tak to moze w inna sobote sie spotkamy;) Quote
malaSilky Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :diabloti: Silky chyba cos przyniesli trzeba oszczekac by poszlo:p dziwne co ty jestes i co robisz w moim domu? jakby co ubezpieczam tyly mozesz tu by ale trzymaj sie zdala od moich zabawek:diabloti: Quote
psiuroszczura Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Jeeejku, ależ ona przesłodka!!!!!!!!!!!! :D :D Zachęciło mnie zdjęcie w avatarze, to zajrzałam i nie zawiodłam się. Mała jest śliczna! Nic tylko miętosić, pielęgnować i się zachwycać... :evil_lol: Jest taka niewinna i bezbronna, że ahh! Cukiereczek mały! Niech się chowa zdrowo i radośnie.. :loveu: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts