znikam Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 dzięki dzięki dzięki :loveu: :loveu: :loveu: karma na pewno bardzo sie przyda bo tak jak mówiłam dostaja ją w tej chwili dwa pieski... juz szykujemy się na kolejne badanie krwi - i mam nadziję, że wyniki będą coraz lepsze... Quote
agusiazet Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dzisiaj Krakvet przysłał mi wiadomość, że karma specjalistyczna dla Gwary została wysłana. Pewnie jutro będzie. Życzę smacznego!!! Quote
znikam Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 dziękuję :loveu: Gwara z kolegą ucieszą się na pewno, bo obije mają okropny apetyt :D do schroniska jedziemy klasycznie w niedzielę, więc będzie dostawa :D Quote
znikam Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 doszłlo, doszło, właśnie doszła karma! :laugh2_2:dziękujemy serdecznie gorąco! :Rose: Quote
znikam Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 podobno wczoraj była jakaś chętna babiczka na Gwarę, ma przyjechać z mężem jutro. zobaczymy, jak to wyjdzie - bo ludzie czasem obiecują, a potem nic... ale mam nadzieję, że nie tym razem - i że tym razem się uda :D Quote
znikam Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 BYLI! dzisiaj! moja znajoma sprawdziła domek - i była przy ADOPCJI Gwary!! podobno świetni ludzie, dom z ogrodem chyba w Otrębusach (chociaż głowy nie dam), z relacji - "babka zakochana w psie, facet też". podobno wątroba nie gra dla nich dużej roli, babiczka ponoć będzie gotować (tak jak dla poprzedniego ich psa) ryż z mięsem, będą robić badania... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nie chce mi sie w to wierzyć, ale DOM się ZNALAZŁ, jest ADOPCJA! :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ja skacze z radości i nie będę mogła chyba zasnąć, bo tak się cieszę! sprawa Gwary chyba zamknięta, można przenieść do innego wątku - już w nowym domu :D Quote
Recommended Posts