matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 F R U G O [SIZE=3]Do schroniska trafił w lipcu09 mając około 5 lat. Bardzo spokojny i sympatyczny psiak.[SIZE=3] [SIZE=3] Ładnie trzyma się człowieka. Jest posłuszny i grzeczny. Na smyczy dobrze sobie radzi. :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Dodałam Go na naszą klasę. gracias :Rose: jeszcze zostaa FIZIA :) także chwilke cierpliwości bo dzisiaj z dziewczynami mamy burzę zapracowanych mózgów :loveu::bluepaw: Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 F I Z I A [SIZE=3]Fiza trafiła do schroniska w lipcu 09 mając około 5 lat. Jest bardzo towarzyska i spragniona kontaktu z człowiekiem. Uwielbia pieszczoty i miziadła. Najchętniej nie odstępowałaby człowieka ani na krok. ładnie się go trzyma i jest posłuszna. Słodka i urocza. :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no i oczywsicie nie możemy zapominac o tych , którzy są z nami juz od dłuższej chwili .. czyli ... cudnej metamorfozie HERY : [SIZE=3]i przekochanym charakterze CYRUSA: :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Mam pytanie odnośnie Fruga, jak On się dogaduje z dziećmi i kotami? Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 powiem szczerze że na ten moment niewiele możemy jeszcze powiedzieć o Frugo ... ponieważ jest w schronisku dopiero czwarty dzien ..... wiec cięzko jest oprócz konturów zachowań coś nakreślić.... ale jest to kwestia do zbadania.. przynajmniej ta jakim uczuciem pała do kociaków.. bo dzieci u nas w schronie nie ma... chyba że młodzież:) Jednkaże Frugo szybko kontakt z człowiekiem złapał, cieszy się na spacerach i ładnie słucha... :bluepaw: Quote
feliksik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 znalazłam takie ogłoszenie. dziewczyny już dzwoniły to podkarpacie. Pan oferuje budę, ale też podwórko do biegania - może są u was takie pieski Kupię/Przyjmę ojej.pl Quote
Paulina_mickey Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='feliksik']znalazłam takie ogłoszenie. dziewczyny już dzwoniły to podkarpacie. Pan oferuje budę, ale też podwórko do biegania - może są u was takie pieski Kupię/Przyjmę ojej.pl Może to szansa dla jakiegoś podkarpackiego szczeniaka:D Quote
ewatr Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Oneczki znowu was coraz wiecej w schronisku.... Owczarki niemieckie w schronisku Rzeszowskim ! Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A tu taka cisza....:roll: Onki na pierwszą! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 a ja mam 2 zdjęcia Egonka :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: ONki na pierwszą !;) Quote
Chikinchan Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Piękny ten Egon :loveu: Brakuje mu tylko uśmiechu i radości błyszczącej w oczkach :-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Chikinchan napisał(a):Piękny ten Egon :loveu: Brakuje mu tylko uśmiechu i radości błyszczącej w oczkach :-( wygląd naprawde piękny :loveu: tak to było tylko jak był malutki i to rzadko :roll: bo jego właściciel jest :stupid: Quote
matinestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Owczary nie do wiary!!! w schronisku czekają a serca wielkie mają!!! ot.. taki sobie grafomański rym o naszych onkach hehehehe :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: gdzie moja Córka...ona by porządnym rymkiem strzeliła:buzi :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 to i oneczki rzeszowiaczki podniosę :multi::loveu: Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Egonek dodany na 1 strone i do allegro :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 mozliwe ze znajdzie sie domek dla Egonka bo dzisiaj był pan który go chciał do pilnowania :cool3: ale ciii;):loveu::loveu: Quote
ewatr Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):mozliwe ze znajdzie sie domek dla Egonka bo dzisiaj był pan który go chciał do pilnowania :cool3: ale ciii;):loveu::loveu: No to zaciskam kciuki :thumbs: Quote
matinestka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Egonie i co z Tobą??????? :cool3: :bluepaw: Quote
gosiulaa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 matinestka napisał(a):Egonie i co z Tobą??????? :cool3: :bluepaw: Właśnie...?? :cool: Quote
Recommended Posts