Chikinchan Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Super!! :multi: A boczek to nie tylko jego rarytas.... :oops::lol: Quote
Tigraa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mam dobry dom dla psiaka bardzo w typie ONka lub wilka w Siedlcach. Emerytowany lekarz, dobry dom. To musi być pies, względnie młody-do 2,3 lat, koniecznie taki, którego przeszłość i zachowania są znane. Jeśli macie takiego psa, proszę o kontakt na pw, podam nr tel do pana. Wydzwania do mnie od 2 miesięcy. Jego poprzedni ON odszedł ze starości. Quote
ewatr Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 [quote name='Ania-tygrysiczka']Mam dobry dom dla psiaka bardzo w typie ONka lub wilka w Siedlcach. Emerytowany lekarz, dobry dom. To musi być pies, względnie młody-do 2,3 lat, koniecznie taki, którego przeszłość i zachowania są znane. Jeśli macie takiego psa, proszę o kontakt na pw, podam nr tel do pana. Wydzwania do mnie od 2 miesięcy. Jego poprzedni ON odszedł ze starości. Obecnie mamy takie psiaki jak sa tu wystawione , jak dojdzie ktos nowy to dam znac ... Ja sama szukam wyjatkowo dobrego domu dla 1,5 rocznego Ramzesa tu jego watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zrodzil-go-ra-czyli-ramzes-mlody-owczarek-niemiecki-jego-postacie-rzeszow-127915/ tylko nie wiem czy Pan chciałby pieska po operacji ? Tamiza na allegro bo nikt jednak jej nie szukał :-( /zdjecie sie zmieni po jakims czasie na dobre allegro czasem tak ma .../ Tamiza 2 letnia owczarka niemiecka Quote
Chikinchan Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ewatr napisał(a): Ja sama szukam wyjatkowo dobrego domu dla 1,5 rocznego Ramzesa tu jego watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zrodzil-go-ra-czyli-ramzes-mlody-owczarek-niemiecki-jego-postacie-rzeszow-127915/ tylko nie wiem czy Pan chciałby pieska po operacji ? I jak? Może lekarz zrozumie... Tamiza na allegro bo nikt jednak jej nie szukał :-( /zdjecie sie zmieni po jakims czasie na dobre allegro czasem tak ma ...Ech ludzie, czy wam nie żal takich psiaków 'gubić'? :shake: Quote
ewatr Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Tamiza pojechała do nowego domu :multi::multi::multi: powodzenia !!! Quote
Chikinchan Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ewatr napisał(a):Tamiza pojechała do nowego domu Super! wszystkiego naj :multi: A reszta- brać przykład i też do domków jechać ;) Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Wiem ze ma na imie Rosa i cieszy pełna gebą :evil_lol: reszty dowiem sie w sobote ... Quote
Chikinchan Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 I co? wiadomo już coś więcej o tej cudnej uśmiechniętej gębie? :razz: Quote
ewatr Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Chikinchan napisał(a):I co? wiadomo już coś więcej o tej cudnej uśmiechniętej gębie? :razz: narazie nie do adopcji bo jest w trakcie diagnozowania .. cos ma bardzo niepokojace wyniki :-( Quote
Paulina_mickey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Zaznaczam do aktualizacji naszej klasy. ;) Quote
ewatr Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Zaznaczam do aktualizacji naszej klasy. ;) Paulinko jestes nieoceniona :calus: ja dorzuce tu jeszcze ze dwa oneczki ;) bo sypły sie znowu ostatnio ... Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ewatr napisał(a):narazie nie do adopcji bo jest w trakcie diagnozowania .. cos ma bardzo niepokojace wyniki :-( Oj, niedobrze :shake: I co z nim? Quote
ewatr Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Chikinchan napisał(a):Oj, niedobrze :shake: I co z nim? Odeszła za TM ['] Quote
Chikinchan Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ewatr napisał(a):Odeszła za TM ['] Ech........ :shake::-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Trafił może ostatnio Onek płeć: pies troche agresywny ma oklapnięte jedno ucho bardzo ładny słyszałam że albo jest oddany do schronu albo właściciel przywiąże go do drzewa w Bratkowicach :shake: znam właściciela i tego psa też znałam od szczeniaka i właśnie nie wiem co z nim :roll: jest znalazłam go na stronie schroniska:multi: :)<jupi> przepraszam że zrobiłam zamieszanie:oops: zamiast od razu sprawdzić ale pierwsze co pomyslałam to dogomania XD :oops::eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Chikinchan napisał(a):Popołudniowe hop!! ;) świąteczne hooop xDxDxD ( świąteczne oczywiscie dla pieskow bo dla nas korzysci chyba takie że mamy mniej pieniedzy w portfelu :) ale mokre całusy wynagradzają :) Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no oneczki brac przykład z niesamowitej ENIGMY i do domku marsz!!!!!! :multi::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJ ENIGMO!!!!:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Nowe oneczki które czekają : E G O N trafił do schroniska w czerwcu 2009 roku mając ok 2 lat. To duży i bardzo silny psiak w typie owczarka niemieckiego. Bardzo szybko przywiązuje się i potrafi nawiązać kontakt z mężczyznami. Jednak Egon ma dość trudny charakter z tendencją do dominacji dlatego wymaga doświadczonego opiekuna. Idealnie nadaję się na psa stróżującego :bluepaw: Quote
Recommended Posts