Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dobry dom dla psiaka bardzo w typie ONka lub wilka w Siedlcach.
Emerytowany lekarz, dobry dom. To musi być pies, względnie młody-do 2,3 lat, koniecznie taki, którego przeszłość i zachowania są znane. Jeśli macie takiego psa, proszę o kontakt na pw, podam nr tel do pana. Wydzwania do mnie od 2 miesięcy. Jego poprzedni ON odszedł ze starości.

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Mam dobry dom dla psiaka bardzo w typie ONka lub wilka w Siedlcach.
Emerytowany lekarz, dobry dom. To musi być pies, względnie młody-do 2,3 lat, koniecznie taki, którego przeszłość i zachowania są znane. Jeśli macie takiego psa, proszę o kontakt na pw, podam nr tel do pana. Wydzwania do mnie od 2 miesięcy. Jego poprzedni ON odszedł ze starości.

Obecnie mamy takie psiaki jak sa tu wystawione , jak dojdzie ktos nowy to dam znac ...

Ja sama szukam wyjatkowo dobrego domu dla 1,5 rocznego Ramzesa tu jego watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zrodzil-go-ra-czyli-ramzes-mlody-owczarek-niemiecki-jego-postacie-rzeszow-127915/

tylko nie wiem czy Pan chciałby pieska po operacji ?

Tamiza na allegro bo nikt jednak jej nie szukał :-(
/zdjecie sie zmieni po jakims czasie na dobre allegro czasem tak ma .../

Tamiza 2 letnia owczarka niemiecka

Posted

ewatr napisał(a):

Ja sama szukam wyjatkowo dobrego domu dla 1,5 rocznego Ramzesa tu jego watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/zrodzil-go-ra-czyli-ramzes-mlody-owczarek-niemiecki-jego-postacie-rzeszow-127915/

tylko nie wiem czy Pan chciałby pieska po operacji ?

I jak? Może lekarz zrozumie...

Tamiza na allegro bo nikt jednak jej nie szukał :-(
/zdjecie sie zmieni po jakims czasie na dobre allegro czasem tak ma ...
Ech ludzie, czy wam nie żal takich psiaków 'gubić'? :shake:

Posted

Chikinchan napisał(a):
I co? wiadomo już coś więcej o tej cudnej uśmiechniętej gębie? :razz:

narazie nie do adopcji bo jest w trakcie diagnozowania ..
cos ma bardzo niepokojace wyniki :-(

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Zaznaczam do aktualizacji naszej klasy. ;)

Paulinko jestes nieoceniona :calus:

ja dorzuce tu jeszcze ze dwa oneczki ;) bo sypły sie znowu ostatnio ...

Posted

Trafił może ostatnio Onek płeć: pies troche agresywny ma oklapnięte jedno ucho bardzo ładny słyszałam że albo jest oddany do schronu albo właściciel przywiąże go do drzewa w Bratkowicach :shake: znam właściciela i tego psa też znałam od szczeniaka i właśnie nie wiem co z nim :roll:

jest znalazłam go na stronie schroniska:multi: :)<jupi> przepraszam że zrobiłam zamieszanie:oops: zamiast od razu sprawdzić ale pierwsze co pomyslałam to dogomania XD :oops::eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Nowe oneczki które czekają :

E G O N

trafił do schroniska w czerwcu 2009 roku mając ok 2 lat. To duży i bardzo silny psiak w typie owczarka niemieckiego. Bardzo szybko przywiązuje się i potrafi nawiązać kontakt z mężczyznami. Jednak Egon ma dość trudny charakter z tendencją do dominacji dlatego wymaga doświadczonego opiekuna. Idealnie nadaję się na psa stróżującego

:bluepaw: