Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariete2503']
Oczywiście, tylko nie jestem pewna, czy to się nie zmienia w miarę dodawania przez schronisko psów. Wcześniej dziewczynki były na stronie 2, teraz są na 3; dlatego na wszelki wypadek dobrze też podać ich numery ewidencyjne.[/QUOTE]

Daruję sobie to zamieszczanie, bo znów będzie podejrzane, że się zmieniło - co niektórym nie wytłumaczy:evil_lol:

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='azalia']Trzymam mocno kciuki za maleńką.[/QUOTE]

Kciuki na pewno się przydadzą, dziękujemy :)

Dobrze było by wiedzieć, kiedy dokładniej ten zabieg - jak ja będę jutro pisać ,, kciukając"?

Posted

Doda jak mi jedna z 4 ósemek rosła to dostałam szczękościsku i jadłam przez rurkę przez 48 godzin. Wylądowałam na hirurgii szczękowej i hirurg powiedział, że mam walczyć sama jak się nie uda będą otwierać na siłe a to nie jest przyjemne. Dostałam 24 godziny na przekonanie samej siebie na otwarcie/rozluźnienie szczęki. Całą noc siedziałam w fotelu i jak ryba bez wody łapałam powietrze/otwierałam paszczę. Udało się ale byłam potwornie zmęczona. Powodzenia. Cieszę się, że nie usunęłam żadnej 8 wszystkie po przygodach wyrosły i mają się dobrze :-)

Posted

[quote name='Secia']Doda jak mi jedna z 4 ósemek rosła to dostałam szczękościsku i jadłam przez rurkę przez 48 godzin. Wylądowałam na hirurgii szczękowej i hirurg powiedział, że mam walczyć sama jak się nie uda będą otwierać na siłe a to nie jest przyjemne. Dostałam 24 godziny na przekonanie samej siebie na otwarcie/rozluźnienie szczęki. Całą noc siedziałam w fotelu i jak ryba bez wody łapałam powietrze/otwierałam paszczę. Udało się ale byłam potwornie zmęczona. Powodzenia. Cieszę się, że nie usunęłam żadnej 8 wszystkie po przygodach wyrosły i mają się dobrze :-)[/QUOTE]

Do czasu :evil_lol: - poczekaj aż przyjdzie ich czas;) ( ale jestem wredna :oops: )- jeden jedyny raz w życiu bolał mnie ząb i to była nieszczęsna ósemka do usunięcia :razz:

Dzięki zębom wątek cały czas na górze :)

Posted

Z tych moich dwóch, to jakoś tak tylko tą jedną pamiętam - druga pewnie tez była rwana u dentysty, bo sama chyba by nie wypadła, ale nie dała mi się we znaki - wcale nie musi być źle:) Resztę na szczęście jeszcze posiadam :evil_lol:
Dobranoc wszystkim - jutro trzymamy mocne kciuki!!

Posted

jakie tam dobranoc piękny, słoneczny dzień 15C :-) rano było zimno tylko 4C spałam dzisiaj w polarku i czapeczce :-) TZ jak się obudził to się uśmiał. Mądrala ma wewnętrzną grzałkę. Moja się przepaliła jakieś 100 lat temu. No dosyć marudzenia sadzę dzisiaj tulipany, anemony, resztki żonkili i uwalniam dolną półke w lodówce :-)

Posted

Zaglądam i ja... trzymam kciuki... o której miał być rtg/operacja?

secia, ja niestety nawet jak mi gorąco muszę spać pod grubą kołderką, dokładnie owinięta. dlatego że.. kotka nad ranem wpada na taki pomysł zabawy - puszcza pazurki i ostro drapie gdzie tylko się da... najbardziej bolą stopy!

Posted

Nie mam jeszcze informacji o Soni, jak coś będe wiedziała-to napiszę.

Na stronie schroniska, w dziale psy do adopcji, opisy są dodawane sukcesywnie, jak dochodzą nowe - to stare zajmują miejsce na dalszych stronach, nie ma mowy o kręceniu :)