Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 nadal nic, pewnie dowiemy się czegokolwiek jak wróci do schronu, prosze nie dzwonić, nie dowiadywać się, nie nagłaśniać zainteresowania sunią Quote
Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 wklejam na wszystkie wątki moich obecnych i byłych podopiecznych: a tu prośba:błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Zuzi, Soni,Maksia i reszty,Diesel ma nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post22133812 Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Beat2010']nadal nic, pewnie dowiemy się czegokolwiek jak wróci do schronu, prosze nie dzwonić, nie dowiadywać się, nie nagłaśniać zainteresowania sunią[/QUOTE] .... nadal cierpliwie czekamy .... Quote
anica Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='Beat2010']wklejam na wszystkie wątki moich obecnych i byłych podopiecznych: a tu prośba:błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Zuzi, Soni,Maksia i reszty,Diesel ma nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post22133812... Beatko, jesteś ..... brakuje mi słowa.... anielską kobietą.... jak dobrze że jesteś!... lecę.... [quote name='Doda_'].... nadal cierpliwie czekamy ....... tak, jasne że tak!... Doda co my możemy pomóc... Diselkowi?:-( Quote
Beat2010 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 czekamy,poprosiłam dzis koleżanki o dyskretne rozejrzenie sie w sytuacji, nie chcę dopytywac sie ciągle , żeby nie była jak z Maksiem Quote
Doda_ Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 jestem na wątku Diesla... kochani, trzymajmy kciuki za Sonię, mam nadzieję że już po operacji :( jak tylko będzie gotowa do adopcji, myngey może ją przyjąć :) Quote
Beat2010 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Doda_']jestem na wątku Diesla... kochani, trzymajmy kciuki za Sonię, mam nadzieję że już po operacji :( jak tylko będzie gotowa do adopcji, myngey może ją przyjąć :)[/QUOTE] cudowna wiadomość :) Quote
Beat2010 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 SONIA NIE ŻYJE.............................. po otwarciu brzucha stwierdzili koniecznośc eutanacji......................guzy....................... Quote
Beat2010 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji Quote
jola&tina Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE]Chyba niestety masz rację, ale trudno..... chciałyśmy dobrze. Żegnaj Sonia! Quote
Gabi79 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Beat2010']SONIA NIE ŻYJE.............................. po otwarciu brzucha stwierdzili koniecznośc eutanacji......................guzy.......................[/QUOTE] Sonia tak bardzo zapadła mi w serce. Żegnaj Słoneczko:placz::placz::placz: Quote
Maruda666 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE] Tak od wczoraj coś tak czułam :( Beat, skoro były guzy w brzuszku, to pewnie cierpiała :shake: może dobrze, że tak się stało, już jej nie boli, kto wie co jeszcze musiała by znieść :( Szkoda tylko, że nie było przy niej kogoś bliskiego :( Biegaj Soneczko [*] bez bólu po tęczowej stronie . Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 i ja miałam złe przeczucia od dwóch dni :( Sonieczko kochana biegaj szczęśliwa i wolna od bólu za TM :( [*] tak bardzo mi przykro :( Beat nie obwiniaj się !!!!!! chciałaś dla Soni jak najlepiej!!!!!! Quote
ariete2503 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Maruda666'] Beat, skoro były guzy w brzuszku, to pewnie cierpiała :shake: może dobrze, że tak się stało, już jej nie boli, kto wie co jeszcze musiała by znieść :( Szkoda tylko, że nie było przy niej kogoś bliskiego :( Biegaj Soneczko [*] bez bólu po tęczowej stronie .[/QUOTE] Mimo przekonywania się, że może to ulżyło jej cierpieniu ... boli. Quote
Maruda666 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Bardzo boli, tym bardziej, że już miało być tylko lepiej :( Quote
anica Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) [quote name='Maruda666']Tak od wczoraj coś tak czułam :( Beat, skoro były guzy w brzuszku, to pewnie cierpiała :shake: może dobrze, że tak się stało, już jej nie boli, kto wie co jeszcze musiała by znieść :( Szkoda tylko, że nie było przy niej kogoś bliskiego :( Biegaj Soneczko bez bólu po tęczowej stronie .... też tak samo myślę! Beatko jesteś wyjątkowym, wspaniałym człowiekiem!... i jeśli Wasze drogi, spotkały się.... to tylko po to ,żebyś mogła Soni pomóc!... i tak zrobiłaś! nie chcę już więcej pisać( w sensie... jak odchodzą chore psy w schronisku) pomogłaś Soni, przejść na tę drugą lepszą stronę... nie mogę już nic napisać... bo ryczę jak głupia... Soniu biegaj szczęśliwa za TM... Edited May 13, 2014 by anica Quote
kikou Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE] chcę wierzyć że to uratowało maleńką przed być może większym bólem gdyby guzy w brzuszku dalej rosły :-( Quote
Bogusik Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jaki smutny dzień śmierć Gracji i teraz czytam,że Sonieczka za TM :-( Biegaj kruszynko ,szczęśliwa i bez bólu,po bezkresnych,zielonych łąkach... Obiecałam po dziesiatym coś wpłacić dla Sonieczki :-( Wpłacę i przeznaczcie według uznania.... Quote
Olena84 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) ........................ Edited May 19, 2014 by Olena84 Quote
jola&tina Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='kikou']chcę wierzyć że to uratowało maleńką przed być może większym bólem gdyby guzy w brzuszku dalej rosły :-([/QUOTE] [quote name='Olena84']:(, ale przykre, ale nie możesz sie obwiniać, a jeśli rzeczywiście cierpiała, lepiej tak teraz myśleć...[/QUOTE]Tak musimy myśleć i w to musimy wierzyć. Sonia nie cierpi i nie będzie cierpiała. Quote
Recommended Posts