Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beat2010']nadal nic, pewnie dowiemy się czegokolwiek jak wróci do schronu, prosze nie dzwonić, nie dowiadywać się, nie nagłaśniać zainteresowania sunią[/QUOTE]

.... nadal cierpliwie czekamy ....

Posted

[quote name='Beat2010']wklejam na wszystkie wątki moich obecnych i byłych podopiecznych:
a tu prośba:błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Zuzi, Soni,Maksia i reszty,Diesel ma nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie
http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post22133812... Beatko, jesteś ..... brakuje mi słowa.... anielską kobietą.... jak dobrze że jesteś!... lecę....

[quote name='Doda_'].... nadal cierpliwie czekamy ....... tak, jasne że tak!... Doda co my możemy pomóc... Diselkowi?:-(

Posted

jestem na wątku Diesla...

kochani, trzymajmy kciuki za Sonię, mam nadzieję że już po operacji :( jak tylko będzie gotowa do adopcji, myngey może ją przyjąć :)

Posted

[quote name='Doda_']jestem na wątku Diesla...

kochani, trzymajmy kciuki za Sonię, mam nadzieję że już po operacji :( jak tylko będzie gotowa do adopcji, myngey może ją przyjąć :)[/QUOTE]
cudowna wiadomość :)

Posted

[quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE]Chyba niestety masz rację, ale trudno..... chciałyśmy dobrze.
Żegnaj Sonia!

Posted

[quote name='Beat2010']SONIA NIE ŻYJE.............................. po otwarciu brzucha stwierdzili koniecznośc eutanacji......................guzy.......................[/QUOTE]

Sonia tak bardzo zapadła mi w serce.

Żegnaj Słoneczko:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE]

Tak od wczoraj coś tak czułam :(

Beat, skoro były guzy w brzuszku, to pewnie cierpiała :shake: może dobrze, że tak się stało, już jej nie boli, kto wie co jeszcze musiała by znieść :( Szkoda tylko, że nie było przy niej kogoś bliskiego :(

Biegaj Soneczko
[*] bez bólu po tęczowej stronie .

Posted

[quote name='Maruda666']
Beat, skoro były guzy w brzuszku, to pewnie cierpiała :shake: może dobrze, że tak się stało, już jej nie boli, kto wie co jeszcze musiała by znieść :( Szkoda tylko, że nie było przy niej kogoś bliskiego :(

Biegaj Soneczko
[*] bez bólu po tęczowej stronie .[/QUOTE]

Mimo przekonywania się, że może to ulżyło jej cierpieniu ... boli.

Posted (edited)

[quote name='Maruda666']Tak od wczoraj coś tak czułam :(

Biegaj Soneczko

• bez bólu po tęczowej stronie .
  • ... też tak samo myślę! Beatko jesteś wyjątkowym, wspaniałym człowiekiem!... i jeśli Wasze drogi, spotkały się.... to tylko po to ,żebyś mogła Soni pomóc!... i tak zrobiłaś! nie chcę już więcej pisać( w sensie... jak odchodzą chore psy w schronisku) pomogłaś Soni, przejść na tę drugą lepszą stronę... nie mogę już nic napisać... bo ryczę jak głupia...
    Soniu
  • biegaj szczęśliwa za TM...

• Edited by anica
    Posted

[quote name='Beat2010']nie daruję sobie, ze ją ogłaszałam, gdyby nie to, nie byłoby operacji[/QUOTE]

chcę wierzyć że to uratowało maleńką przed być może większym bólem
    gdyby guzy w brzuszku dalej rosły :-(

Posted

Jaki smutny dzień śmierć Gracji i teraz czytam,że Sonieczka za TM :-( Biegaj kruszynko ,szczęśliwa i bez bólu,po bezkresnych,zielonych łąkach...

Obiecałam po dziesiatym coś wpłacić dla Sonieczki :-( Wpłacę i przeznaczcie według uznania....

Posted

[quote name='kikou']chcę wierzyć że to uratowało maleńką przed być może większym bólem
    gdyby guzy w brzuszku dalej rosły :-([/QUOTE]

[quote name='Olena84']:(, ale przykre, ale nie możesz sie obwiniać, a jeśli rzeczywiście cierpiała, lepiej tak teraz myśleć...[/QUOTE]Tak musimy myśleć i w to musimy wierzyć.
    Sonia nie cierpi i nie będzie cierpiała.