Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało mi się dorwać do netu(jednak jestem uzależniona,teraz jestem pewna;)) piewsze co.... to lecę do Soni, chociaż widzę że ten net tutaj... to ..... chyba jakiś woooolny jest! ale chociaż się przywitam :)

Posted

[quote name='Annaa4']bazarek powinnam zrobić do końca tygodnia :)) Będzie na Sonię,Zuzię i Olafka który jest te z u kikou

Dziękujemy i na pewno będziemy odwiedzać :)

[quote name='anica']Udało mi się dorwać do netu(jednak jestem uzależniona,teraz jestem pewna;)) piewsze co.... to lecę do Soni, chociaż widzę że ten net tutaj... to ..... chyba jakiś woooolny jest! ale chociaż się przywitam :)

Daleko nam odleciałaś ? Widać, że nie na tyle daleko, żeby o Soni zapomnieć :)

Mamy nowe wpłaty dla Soni :)

Olena84 - 60zł ( stała V-X),
Magdalena z Wrocławia ( przyznać się kto to :) ) - 35zł

Posted

bardzo polecam hotelik u Kasi Przystał :-) to raj w domu. Pełna socjalizacja. Wspaniałe sprawozdania. Śledziłam i byłam zaangażwana w całą masę wątków psich seniorów u Kasi.

Posted

[quote name='Secia']bardzo polecam hotelik u Kasi Przystał :-) to raj w domu. Pełna socjalizacja. Wspaniałe sprawozdania. Śledziłam i byłam zaangażwana w całą masę wątków psich seniorów u Kasi.[/QUOTE]

Wiem, że tam miała by wspaniale, tylko wiadomo, kasa :(

Posted

[quote name='Secia']będę robiła bazarek, w drugim tygodniu maja, przed wylotem do Polski, będzie kaska dla dziewczynki[/QUOTE]

Dziękuję:) Sonia nawet nie wie, że tyle dobrych ludzi jej usiłuje pomoc :iloveyou:

Posted

Sonie czeka operacja, ma guzki na listwie, zajrzyjcie do Zuzi, tam opisałam sytuację, bardzo się martwię, gdyby nie akcja adopcyjna, nikt by nie wiedział o guzkach i sunia żyłaby sobie, a operacja w tym wieku to wielka niewiadoma, tzn nie mam żalu ani do siebie ani do nikogo, że szukamy domów dla staruszek, bo to jest jedyne własciwe wyjście, ale nie jest fajnie

Posted

[quote name='Olena84']Ale też może cierpieć i operacja ulży jej, poza tym mogłaby utknąć na np 2 lata jeszcze, ja miałam starego psa ze schroniska i żył u nas 3 lata i miał operacje w wieku 12 lat a gdyby nie ona pies cierpiałby i odszedł w męczarniach.[/QUOTE]
ale był operowany w domu, tu jest róznica

Posted

[quote name='jolantina']Masz rację!
Ale możemy coś zrobić czy tylko czekać na decyzję ze schroniska?[/QUOTE]
już nic nie możemy zrobić, jeżeli na rtg wyjdą inne nowotwory ( tak sie dowiedzialam) to nie będzie operacji i Sonia może iśc do adopcji. Miesiąc temu moja podopieczna, malusia Orinka, była w jeszcze gorszej sytuacji, bo miała guzka i ropomacicze- i udało się, później znalazł sie domek dla Orinki, na drugi dzień po operacji była już w świetnej formie, wszystko zalezy od psa

Posted

Czyli jeżeli to nie są sprawy nowotworowe to Sonia będzie miała operację guzów na listwie w schronisku? Nie znam tego schroniska, ale trochę boję się operacji tam. A może się mylę, może opieka wet jest tam dobra.

Widzę, że Doda już napisała pytanie, które ja miałam na myśli.

Posted (edited)

[quote name='Doda_']Beato, a czy nie mozemy wyciagnac Sonie w takim stanie w jakim jest ? Mozesz im powiedziec np. ze chcemy zrobic operacje juz w DS.[/QUOTE]
też o tym myślę , zorientuję się. już wiem: w czwartek Sonia jedzie na operację na uczelnię

Edited by Beat2010
Posted

[quote name='Doda_']Beato, a czy nie mozemy wyciagnac Sonie w takim stanie w jakim jest ? Mozesz im powiedziec np. ze chcemy zrobic operacje juz w DS.[/QUOTE]

Doda, a podołamy? Nawet nie mamy miesięcznej składki :(

[quote name='jolantina']Czyli jeżeli to nie są sprawy nowotworowe to Sonia będzie miała operację guzów na listwie w schronisku? Nie znam tego schroniska, ale trochę boję się operacji tam. A może się mylę, może opieka wet jest tam dobra.

Widzę, że Doda już napisała pytanie, które ja miałam na myśli.[/QUOTE]

No właśnie, pytanie jaką tam miała by opiekę pooperacyjną :(

Posted

Zaglądam do Soni. Ciocia,napisz coś więcej,co to za uczelnia będzie ją operowała?

[quote name='Beat2010']też o tym myślę , zorientuję się. już wiem: w czwartek Sonia jedzie na operację na uczelnię[/QUOTE]

Posted

Nie ma przerzutów albo robią operację w ciemno albo robią mimo przerzutów.
Ale już więcej nie będę gdybać zwłaszcza o tej porze kiedy o czarne myśli najłatwiej.
Musimy być dobrej myśli i już.