agat21 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Czyli lepiej wstrzymać się z wyjazdem Zuziowym do następnego weekendu, czyli niedzieli 18 maja? Dla mnie to nie problem, bo deklarowałam, że mogę zawieźć i w następny weekend. Biedna Sonieczka... Quote
Beat2010 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='agat21']Czyli lepiej wstrzymać się z wyjazdem Zuziowym do następnego weekendu, czyli niedzieli 18 maja? Dla mnie to nie problem, bo deklarowałam, że mogę zawieźć i w następny weekend. Biedna Sonieczka...[/QUOTE] agat, nie wiem to zalezy pewnie od decyzji wszystkichco do obu suniek,ja tylko wyraziłam swoją opinię, ile dni wczesniej chcesz znać date wyjazdu? Quote
bea100 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Dzisiaj wpłaciłam 30 zecików dla Zuzi. Jak znam schron to tu nie ma co czekać z wyjazdem Zuzi bo tu nawet każdy dzień się liczy, niestety. Quote
Gosiapk Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Beat2010']mam niefajne wiadomości o Soni, ale piszę tu, bo może dotyczyć to też chwilowo Zuzi. Sunie były sprawdzane czy mogą zostać wydane do adopcji, Zuzia bez zastrzeżen, natomiast u Soni stwierdzono guzki na listwie i jest szykowana do operacji, po badaniach krwi i rtg. Jezeli dobrze zrozumiałam i jezeli na rtg wyjdą jakies nowotwory w organizmie to nie będzie operowana i do będzie do adopcji. Czyli Sonia może natychmiast potrrzebować domu, na koniec życia. Zastanawiam się, czy, skoro Zuzia jest zdrowa i może jeszcze odrobinkę poczewkać , najpierw nie zabierać Soni. Z drugiej strony nie lubię takiego manewrowania ustalonym już losem psów, żeby się nie okazało, że np w międzyczasie, coś się stanie Zuzi i do domu już nie pojedzie. "na dniach"-cokolwiek to znaczy, będzie informacja o planach względem Soni.[/QUOTE] Kikou wybrała Zuzię, więc wydaje się, że stan zdrowia Soni nie powinien wpływać na jej wyjazd do DS. :hmmmm: Quote
agat21 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 W piątek muszę wiedzieć, czy mam jechać w tę czy następną niedzielę. Quote
Beat2010 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='agat21']W piątek muszę wiedzieć, czy mam jechać w tę czy następną niedzielę.[/QUOTE] jasne....,... Quote
Doda_ Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Maruda666']Dzięki :) To moje pierwsze wydarzenie.[/QUOTE] Pierwsze a super Ci wyszło, brawo :) [quote name='Gosiapk']Kikou wybrała Zuzię, więc wydaje się, że stan zdrowia Soni nie powinien wpływać na jej wyjazd do DS. :hmmmm:[/QUOTE] Kikou mówila ze moze przyjac jedna sunie obojetnie którą... Zuzia byla pierwsza i mysle ze powinno tak zostac :( Sonie tez wyciągniemy. Martwi mnie ten guz u niej. Operacja w jej wieku to ryzyko i narkoza. agat21- ja Ci przesle na pw adres i nr tel kikou. W sprawie adopcji musisz uzgodnić juz z wolontariuszkami, ja nie jestem na miejscu...:( Quote
Szarotka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Ja napewno wplace jednorazowke na obydwie. Mam nadzieje, ze moze byc po 15 maja bo mi sie kody koncza. Quote
Maruda666 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Szarotko, bardzo dziękujemy :) Jeszcze tylko prośba ode mnie , zresztą do wszystkich darczyńców:) - dopisujcie dziewczyny w tytule przelewu, darowizna na bezdomnego psa.....( tu imię ;) ). Dopiero teraz wpadłam na to, że tak będzie bezpieczniej ;) Quote
Maruda666 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Mamy nowe wpłaty 5zł - Bernardeta P - milagros? Alina D - 25zł Dziękujemy :) Quote
Secia Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Szarotk czy może jesteś w mbanku? [quote name='Szarotka']Ja napewno wplace jednorazowke na obydwie. Mam nadzieje, ze moze byc po 15 maja bo mi sie kody koncza.[/QUOTE] Quote
Szarotka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Secia']Szarotk czy może jesteś w mbanku?[/QUOTE] Nie jest w PKO z pomaranczowa kropka i dali mi tylko jedna kartke z kodami. Ale bede juz w Krakowie 15 maja, wiec od banku moge podejsc 15 po nastepna karte. Quote
Secia Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ja jestem w mbanku i dostaje hasła do transakcji na australijski telefon :-) Quote
Maruda666 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Secia']ja jestem w mbanku i dostaje hasła do transakcji na australijski telefon :-)[/QUOTE] A ja się z uporem trzymam papierowej listy haseł :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Secia']ja jestem w mbanku i dostaje hasła do transakcji na australijski telefon :-)[/QUOTE] Nie mam pojecia czy PKo to robi, dowiem sie jak dojade. Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Szarotka']Nie mam pojecia czy PKo to robi, dowiem sie jak dojade.[/QUOTE] ja również jestem w PKO i też wiecznie zdrapuje i wydrapuje swoje kody ;) taki urok tego banku cóż zrobic ;) ciocia najlepiej podejśc do banku i poprosic o 3 karty kodów bo tyle Ci wolno miec ;) Quote
Szarotka Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 No tak, bede musiala zrobic, ale musze najpierw dojechac :) Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 A gdzie jest hotelik u kikou, do ktorego jedzie Zuzia ? Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 [quote name='barb']A gdzie jest hotelik u kikou, do ktorego jedzie Zuzia ?[/QUOTE] to tymczas, koło Zgorzelca w woj. dolnośląskim. O co chodzi z tymi karteczkami zdrapkami? Ja mam w ING i nic takiego nie ma ? :oops: Mozliwe ze w niedziele Zuzia wyjedzie :) dałam agat21 numer do Beaty. Skontaktują się ze sobą. Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Myślalam, czy nie dałoby się połączyć z transportem Barta ? Quote
Doda_ Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 [quote name='barb']Myślalam, czy nie dałoby się połączyć z transportem Barta ?[/QUOTE] Dexterka gdzieś pisała że może odebrać Barta we Wrocławiu ? Jeśli tak, to chyba można.. nie wiem jak daleko jest od Warszawy do Mokrego Noska, o tym trzeba porozmawiać z agatą. Quote
Maruda666 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Doda_']to tymczas, koło Zgorzelca w woj. dolnośląskim. O co chodzi z tymi karteczkami zdrapkami? Ja mam w ING i nic takiego nie ma ? :oops: Mozliwe ze w niedziele Zuzia wyjedzie :) dałam agat21 numer do Beaty. Skontaktują się ze sobą.[/QUOTE] Zdrapki to w PKO - karta z kodami dostępu do konta. Trzymamy kciuki za wyrwanie Zuzi zza krat :):) Quote
barb Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Doda_']Dexterka gdzieś pisała że może odebrać Barta we Wrocławiu ? Jeśli tak, to chyba można.. nie wiem jak daleko jest od Warszawy do Mokrego Noska, o tym trzeba porozmawiać z agatą.[/QUOTE]Pisała, że może odebrać go z Wroclawia ale chyba w lekend. A kiedy ma jechać Zuzia ? Bary jest tutaj Hotel dla Psów Mokry Nosek Granice 53, 96-515 Teresin (40 km od Warszawy w kierunku Poznania) Quote
Recommended Posts