Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli lepiej wstrzymać się z wyjazdem Zuziowym do następnego weekendu, czyli niedzieli 18 maja? Dla mnie to nie problem, bo deklarowałam, że mogę zawieźć i w następny weekend.
Biedna Sonieczka...

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agat21']Czyli lepiej wstrzymać się z wyjazdem Zuziowym do następnego weekendu, czyli niedzieli 18 maja? Dla mnie to nie problem, bo deklarowałam, że mogę zawieźć i w następny weekend.
Biedna Sonieczka...[/QUOTE]
agat, nie wiem to zalezy pewnie od decyzji wszystkichco do obu suniek,ja tylko wyraziłam swoją opinię, ile dni wczesniej chcesz znać date wyjazdu?

Posted

[quote name='Beat2010']mam niefajne wiadomości o Soni, ale piszę tu, bo może dotyczyć to też chwilowo Zuzi. Sunie były sprawdzane czy mogą zostać wydane do adopcji, Zuzia bez zastrzeżen, natomiast u Soni stwierdzono guzki na listwie i jest szykowana do operacji, po badaniach krwi i rtg. Jezeli dobrze zrozumiałam i jezeli na rtg wyjdą jakies nowotwory w organizmie to nie będzie operowana i do będzie do adopcji. Czyli Sonia może natychmiast potrrzebować domu, na koniec życia. Zastanawiam się, czy, skoro Zuzia jest zdrowa i może jeszcze odrobinkę poczewkać , najpierw nie zabierać Soni. Z drugiej strony nie lubię takiego manewrowania ustalonym już losem psów, żeby się nie okazało, że np w międzyczasie, coś się stanie Zuzi i do domu już nie pojedzie. "na dniach"-cokolwiek to znaczy, będzie informacja o planach względem Soni.[/QUOTE] Kikou wybrała Zuzię, więc wydaje się, że stan zdrowia Soni nie powinien wpływać na jej wyjazd do DS. :hmmmm:

Posted

[quote name='Maruda666']Dzięki :) To moje pierwsze wydarzenie.[/QUOTE]

Pierwsze a super Ci wyszło, brawo :)

[quote name='Gosiapk']Kikou wybrała Zuzię, więc wydaje się, że stan zdrowia Soni nie powinien wpływać na jej wyjazd do DS. :hmmmm:[/QUOTE]

Kikou mówila ze moze przyjac jedna sunie obojetnie którą... Zuzia byla pierwsza i mysle ze powinno tak zostac :(
Sonie tez wyciągniemy. Martwi mnie ten guz u niej. Operacja w jej wieku to ryzyko i narkoza.

agat21- ja Ci przesle na pw adres i nr tel kikou. W sprawie adopcji musisz uzgodnić juz z wolontariuszkami, ja nie jestem na miejscu...:(

Posted

Szarotko, bardzo dziękujemy :)
Jeszcze tylko prośba ode mnie , zresztą do wszystkich darczyńców:) - dopisujcie dziewczyny w tytule przelewu, darowizna na bezdomnego psa.....( tu imię ;) ). Dopiero teraz wpadłam na to, że tak będzie bezpieczniej ;)

Posted

Szarotk czy może jesteś w mbanku? [quote name='Szarotka']Ja napewno wplace jednorazowke na obydwie. Mam nadzieje, ze moze byc po 15 maja bo mi sie kody koncza.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Secia']Szarotk czy może jesteś w mbanku?[/QUOTE]

Nie jest w PKO z pomaranczowa kropka i dali mi tylko jedna kartke z kodami. Ale bede juz w Krakowie 15 maja, wiec od banku moge podejsc 15 po nastepna karte.

Posted

[quote name='Secia']ja jestem w mbanku i dostaje hasła do transakcji na australijski telefon :-)[/QUOTE]

Nie mam pojecia czy PKo to robi, dowiem sie jak dojade.

Posted

[quote name='Szarotka']Nie mam pojecia czy PKo to robi, dowiem sie jak dojade.[/QUOTE]

ja również jestem w PKO i też wiecznie zdrapuje i wydrapuje swoje kody ;) taki urok tego banku cóż zrobic ;) ciocia najlepiej podejśc do banku i poprosic o 3 karty kodów bo tyle Ci wolno miec ;)

Posted

[quote name='barb']A gdzie jest hotelik u kikou, do ktorego jedzie Zuzia ?[/QUOTE]

to tymczas, koło Zgorzelca w woj. dolnośląskim.

O co chodzi z tymi karteczkami zdrapkami? Ja mam w ING i nic takiego nie ma ? :oops:

Mozliwe ze w niedziele Zuzia wyjedzie :) dałam agat21 numer do Beaty. Skontaktują się ze sobą.

Posted

[quote name='barb']Myślalam, czy nie dałoby się połączyć z transportem Barta ?[/QUOTE]

Dexterka gdzieś pisała że może odebrać Barta we Wrocławiu ? Jeśli tak, to chyba można.. nie wiem jak daleko jest od Warszawy do Mokrego Noska, o tym trzeba porozmawiać z agatą.

Posted

[quote name='Doda_']to tymczas, koło Zgorzelca w woj. dolnośląskim.

O co chodzi z tymi karteczkami zdrapkami? Ja mam w ING i nic takiego nie ma ? :oops:

Mozliwe ze w niedziele Zuzia wyjedzie :) dałam agat21 numer do Beaty. Skontaktują się ze sobą.[/QUOTE]

Zdrapki to w PKO - karta z kodami dostępu do konta.

Trzymamy kciuki za wyrwanie Zuzi zza krat :):)

Posted

[quote name='Doda_']Dexterka gdzieś pisała że może odebrać Barta we Wrocławiu ? Jeśli tak, to chyba można.. nie wiem jak daleko jest od Warszawy do Mokrego Noska, o tym trzeba porozmawiać z agatą.[/QUOTE]Pisała, że może odebrać go z Wroclawia ale chyba w lekend. A kiedy ma jechać Zuzia ?
Bary jest tutaj
Hotel dla Psów Mokry Nosek
Granice 53, 96-515 Teresin (40 km od Warszawy w kierunku Poznania)