Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Gdybyś robiła bazarek, mogę podrzucić kilka fantów. Mam też sporo ciuszków, ale nie każdy się porywa na ciuszkowe bazarki...[/QUOTE]
będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :))

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Annaa4']będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :))[/QUOTE]

Mój strych będzie Ci bardzo wdzięczny ;) :)

Posted

i ja sie przylaczam do cioci z zyczeniami dla pseudo wlasciciela

[quote name='Besia11']Zaglądam ,mogę tylko jednorazowo troszkę wspomóc,och właścicielu może zło co uczyniłeś wróci do ciebie z nawiązką życzę ci b.mocno,[/QUOTE]

Posted

ciociu jakby co ja z checia rowniez doloze sie z fantami\
moja mama ma sklepik roznymi takimi *******kami i zawsze trzyma fanty max jeden sezon jak cos nie schodzi to sawsze dostaje ja aby ewentuslnie na bazary lub co innego z tym zrobic
sama osobiscie tez mam dosc sporo i moj strych tez trzeszczy :-)
a moze sie przyda
czesc fanty z podrozy czesc ciuchy (duzo nowek)z epoki kiedy bylam xxs
fanty kuchenne (nowe bo slaba ze mnie kucharka,nawet wlasny pies ciagnie gasnice na widok mnie w kuchni:-/
troche fantow jezdzieckich tez z czasow xxs nale na dzieciako albo huderlaka wejda
wiec z checia dorzuce sie i do bazarku z fantami:-)

[quote name='Annaa4']będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :))[/QUOTE]

Posted

milagros, powalilas mnie tym ze pies ciagnie gasnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agat21']Przewiozłabym ją samochodem.[/QUOTE]

Napisz prosze jaki koszt transportu w dwie strony, kikou mieszka k. Zgorzelca .

[quote name='asiuniab']ja to najbardziej lubię buszować po bazarkach ciuszkowych:)[/QUOTE]
Ja tez, o ile bedzie rozmiar dla mnie:oops:

[quote name='Gosiapk']Czyli zbieramy na transport do Kikou (świętej kobiety!!!) i jedzenie oraz weta dla Zuzi?[/QUOTE]

Miesiecznie 120 zl + na transport , Zuzia musi miec tez troche odlozone na weta, póki co nie choruje i odpukać..

Skarbnika szukamy :placz:

Jolantina - kikou przyjmuje staruszki na dt, te niechciane, porzucone, mówi się ze u niej to psi raj dla staruszków..
Jest u niej Cejlonek z Wrocławskiego schronu-taki psi kłapouch:evil_lol: na wątku Cejlonka można zobaczyć zdjęcia psiaków u kikou, ostatnio wstawiła.

Bardzo wszystkim dziękuje! za deklaracje stałe i jednorazowe, za bazarki, za zaglądanie !

Posted

[quote name='Doda_']

Jolantina - kikou przyjmuje staruszki na dt, te niechciane, porzucone, mówi się ze u niej to psi raj dla staruszków..
Jest u niej Cejlonek z Wrocławskiego schronu-taki psi kłapouch:evil_lol: na wątku Cejlonka można zobaczyć zdjęcia psiaków u kikou, ostatnio wstawiła.

Bardzo wszystkim dziękuje! za deklaracje stałe i jednorazowe, za bazarki, za zaglądanie ![/QUOTE]Dzięki za informacje.
Byłoby świetnie, gdyby u kikou znalazło się też miejsce dla Soni. Jeżeli kikou "specjalizuje się" w opiece nad staruszkami i dla Zuzi i dla Soni byłoby to idealna miejsce.
I może transport byłby wspólny.

Posted

[quote name='jolantina']Dzięki za informacje.
Byłoby świetnie, gdyby u kikou znalazło się też miejsce dla Soni. Jeżeli kikou "specjalizuje się" w opiece nad staruszkami i dla Zuzi i dla Soni byłoby to idealna miejsce.
I może transport byłby wspólny.[/QUOTE]

Jesli sonia by pojechała do kikou to napewno razem z Zuzią a co za tym idzie-ze transport wspólny, bo obie w tym samym schronisku.
Narazie jeszcze nic nie wiadomo co z miejscem dla Soni..

Posted (edited)

Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake:

Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej.

Deklaracje stałe :

milagros19853201 - 5zł od czerwca
asiuniab - 5zł
Dorcia2 - 20zł
Olena84 - 10zł [B]
ariete2503 - 25zł
[B]
Meps - 50zł
[B]
[B]Mamy 115 zł stałych

Jednorazowe:
[B]Secia - jednorazowo coś
agutka - jednorazowo coś
Besia11- jednorazowo coś
Jolantina- ? - nie wiem czy dobrze zrozumiałam
atulek - 20zł
Annaa4 - bazarek

Sybisia - jednorazowo coś (?)
Romka - jednorazowo
Szarotka - coś jednorazowo
Pani Iwona - 25zł ( konto poszło do Beat2010)
bea100 - jednorazowo

Wpłaty :

- kwiecień 2014
Besia - 10zł
Pani Iwona - 25zł
Ariete2503 - 50zł ( stała za kwiecień + nadwyżka ? )
Jolanita - 15zł
Atulek - 20zł

- maj 2013
Meps - 50zł stała za maj + [B]150zł - jednorazowo
[B]asiuniab - 5zł stałej za maj + 20zł jednorazowo
[B]Secia - 30zł jednorazowo
[B]Dorcia2 - 20zł - stała za maj
Olena84 - 60zł ( stała V-X)
Sybisia - 20zł
[B][B][B][B][B][B][B][B][B]

Stan konta - + 475

Edited by Maruda666
Posted (edited)

[quote name='Maruda666']Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake:

Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej.[/QUOTE]

Byloby super z tym skarbnikiem :) w tej sprawie napisz do moda, zeby mój drugi post Ci dal do rozliczeń.

A jesli chodzi o kwote 120 zl miesiecznie , zostala ona zaproponowana przeze mnie.
Kikou zapytana ile miesiecznie za Zuzie,odpowiedziala; tyle ile uzbieramy.
Jest kochana...
a jak wiemy, niektóre czy wiekszosc staruszkow u niej nie ma ani grosza..

Edited by Doda_