Annaa4 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Nutusia']Gdybyś robiła bazarek, mogę podrzucić kilka fantów. Mam też sporo ciuszków, ale nie każdy się porywa na ciuszkowe bazarki...[/QUOTE] będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :)) Quote
ludwa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Skąd brać domy dla takich staruszeczków:( Mało jest chętnych na nie a najbardziej zasługują na miłość Quote
Nutusia Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Annaa4']będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :))[/QUOTE] Mój strych będzie Ci bardzo wdzięczny ;) :) Quote
Gosiapk Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Czyli zbieramy na transport do Kikou (świętej kobiety!!!) i jedzenie oraz weta dla Zuzi? Quote
Jota67 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Jestem u Zuźki na zaproszenie i idę zerknąć do Soni. Quote
milagros19853201 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 i ja sie przylaczam do cioci z zyczeniami dla pseudo wlasciciela [quote name='Besia11']Zaglądam ,mogę tylko jednorazowo troszkę wspomóc,och właścicielu może zło co uczyniłeś wróci do ciebie z nawiązką życzę ci b.mocno,[/QUOTE] Quote
milagros19853201 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 ciociu jakby co ja z checia rowniez doloze sie z fantami\ moja mama ma sklepik roznymi takimi *******kami i zawsze trzyma fanty max jeden sezon jak cos nie schodzi to sawsze dostaje ja aby ewentuslnie na bazary lub co innego z tym zrobic sama osobiscie tez mam dosc sporo i moj strych tez trzeszczy :-) a moze sie przyda czesc fanty z podrozy czesc ciuchy (duzo nowek)z epoki kiedy bylam xxs fanty kuchenne (nowe bo slaba ze mnie kucharka,nawet wlasny pies ciagnie gasnice na widok mnie w kuchni:-/ troche fantow jezdzieckich tez z czasow xxs nale na dzieciako albo huderlaka wejda wiec z checia dorzuce sie i do bazarku z fantami:-) [quote name='Annaa4']będę pamiętać :) fantów jeszcze trochę mam, ale jak coś to się przypomnę/upomnę :))[/QUOTE] Quote
milagros19853201 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 przylaczam sie do cioci szkoda tych staruszkow [quote name='ludwa']Skąd brać domy dla takich staruszeczków:( Mało jest chętnych na nie a najbardziej zasługują na miłość[/QUOTE] Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 milagros, powalilas mnie tym ze pies ciagnie gasnice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agat21']Przewiozłabym ją samochodem.[/QUOTE] Napisz prosze jaki koszt transportu w dwie strony, kikou mieszka k. Zgorzelca . [quote name='asiuniab']ja to najbardziej lubię buszować po bazarkach ciuszkowych:)[/QUOTE] Ja tez, o ile bedzie rozmiar dla mnie:oops: [quote name='Gosiapk']Czyli zbieramy na transport do Kikou (świętej kobiety!!!) i jedzenie oraz weta dla Zuzi?[/QUOTE] Miesiecznie 120 zl + na transport , Zuzia musi miec tez troche odlozone na weta, póki co nie choruje i odpukać.. Skarbnika szukamy :placz: Jolantina - kikou przyjmuje staruszki na dt, te niechciane, porzucone, mówi się ze u niej to psi raj dla staruszków.. Jest u niej Cejlonek z Wrocławskiego schronu-taki psi kłapouch:evil_lol: na wątku Cejlonka można zobaczyć zdjęcia psiaków u kikou, ostatnio wstawiła. Bardzo wszystkim dziękuje! za deklaracje stałe i jednorazowe, za bazarki, za zaglądanie ! Quote
jola&tina Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Doda_'] Jolantina - kikou przyjmuje staruszki na dt, te niechciane, porzucone, mówi się ze u niej to psi raj dla staruszków.. Jest u niej Cejlonek z Wrocławskiego schronu-taki psi kłapouch:evil_lol: na wątku Cejlonka można zobaczyć zdjęcia psiaków u kikou, ostatnio wstawiła. Bardzo wszystkim dziękuje! za deklaracje stałe i jednorazowe, za bazarki, za zaglądanie ![/QUOTE]Dzięki za informacje. Byłoby świetnie, gdyby u kikou znalazło się też miejsce dla Soni. Jeżeli kikou "specjalizuje się" w opiece nad staruszkami i dla Zuzi i dla Soni byłoby to idealna miejsce. I może transport byłby wspólny. Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 [quote name='jolantina']Dzięki za informacje. Byłoby świetnie, gdyby u kikou znalazło się też miejsce dla Soni. Jeżeli kikou "specjalizuje się" w opiece nad staruszkami i dla Zuzi i dla Soni byłoby to idealna miejsce. I może transport byłby wspólny.[/QUOTE] Jesli sonia by pojechała do kikou to napewno razem z Zuzią a co za tym idzie-ze transport wspólny, bo obie w tym samym schronisku. Narazie jeszcze nic nie wiadomo co z miejscem dla Soni.. Quote
Maruda666 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake: Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej. Deklaracje stałe : milagros19853201 - 5zł od czerwca asiuniab - 5zł Dorcia2 - 20zł Olena84 - 10zł [B] ariete2503 - 25zł [B] Meps - 50zł [B] [B]Mamy 115 zł stałych Jednorazowe: [B]Secia - jednorazowo coś agutka - jednorazowo coś Besia11- jednorazowo coś Jolantina- ? - nie wiem czy dobrze zrozumiałam atulek - 20zł Annaa4 - bazarek Sybisia - jednorazowo coś (?) Romka - jednorazowo Szarotka - coś jednorazowo Pani Iwona - 25zł ( konto poszło do Beat2010) bea100 - jednorazowo Wpłaty : - kwiecień 2014 Besia - 10zł Pani Iwona - 25zł Ariete2503 - 50zł ( stała za kwiecień + nadwyżka ? ) Jolanita - 15zł Atulek - 20zł - maj 2013 Meps - 50zł stała za maj + [B]150zł - jednorazowo [B]asiuniab - 5zł stałej za maj + 20zł jednorazowo [B]Secia - 30zł jednorazowo [B]Dorcia2 - 20zł - stała za maj Olena84 - 60zł ( stała V-X) Sybisia - 20zł[B][B][B][B][B][B][B][B][B] Stan konta - + 475 Edited May 5, 2014 by Maruda666 Quote
Saththa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 dziekuję za zaproszenie... mam nadzieję, ze znajdzie się dobra dusza i Zuzia będzie miała swego duszka :) Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 (edited) [quote name='Maruda666']Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake: Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej.[/QUOTE] Byloby super z tym skarbnikiem :) w tej sprawie napisz do moda, zeby mój drugi post Ci dal do rozliczeń. A jesli chodzi o kwote 120 zl miesiecznie , zostala ona zaproponowana przeze mnie. Kikou zapytana ile miesiecznie za Zuzie,odpowiedziala; tyle ile uzbieramy. Jest kochana... a jak wiemy, niektóre czy wiekszosc staruszkow u niej nie ma ani grosza.. Edited April 25, 2014 by Doda_ Quote
Maruda666 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) [quote name='jolantina']Proszę, napiszcie coś więcej o tym miejscu. Wątek dziadków u Kikou - http://www.dogomania.pl/forum/threads/243794-moje-skarby Zrobię sobie ściągę ;) Deklaracje stałe: tu była nieaktualna ściąga daklaracji - usunęłam, zeby sobie nie mieszać. Edited May 4, 2014 by Maruda666 Quote
Nadziejka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Cudna kruszyneczko :glaszcze: :glaszcze: :-( nichaj się uda wszystko :iloveyou: Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Marudo, dziekuje Ci bardzo :) Czy zuzia jest niewidoma? bo w informacji nic o tym nie pisze. Quote
Maruda666 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Doda_']Marudo, dziekuje Ci bardzo :) Czy zuzia jest niewidoma? bo w informacji nic o tym nie pisze.[/QUOTE] Nie ma za co :)- strasznie mi szkoda takich staruszeczek :-( Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Author Posted April 25, 2014 Szarotko, dziekuje :) skarbnikiem jest Maruda, nr konta roześle w tygodniu. Quote
Recommended Posts