Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może  trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? -  może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków?

Dopiero teraz zauważyłam, że Meps zapłaciła już do grudnia - zaraz zapytam co zrobić z nadpłatą.

Posted
nieśmiało przypomnę o Dieselku i Aramisie, obaj z tego samego miejsca  do Zuzia i obaj w potrzebie, szczególnie Aramisek

oba psiaczki potrzebują wsparcia  :-(

staruszek Cejlonik , również mój deklarowicz, który jest u Kikou co tak się z Zuziulkiem przyjaźnił też grosika potrzebuje :calus:
24a90d7827771b7bmed.jpg
Posted

To ja proszę nr kont - do Kikou mam ( Cejlonik) , na nasze dziadki też bez problemu. 

Beat dla  Diesla, to pewnie do Ciebie ( ale chyba też wykasowałam ) a Aramis?

Oczywiście o najważniejszym zapomniałam - Meps zdecydowała, że swoją nadpłatę zostawie dla dziadków - DZIĘKUJEMY  :Rose:

Posted

Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może  trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? -  może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków?

oba bardzo dobre pomysly

Zuzienko zegnaj badz szczesliwa na TM

Posted

Dziekuje bardz wszystkim za pomoc dla Zuzinki, ciesze sie ze swoje ostatnie miesiecy i dni zycia spedzila we wspaniałym domu, otoczona opieka i miloscia... zaraz zmieniam tytul :( Zuzinko, Biegaj szczesliwa.

Posted

To ja proszę nr kont - do Kikou mam ( Cejlonik) , na nasze dziadki też bez problemu. 

Beat dla  Diesla, to pewnie do Ciebie ( ale chyba też wykasowałam ) a Aramis?

Oczywiście o najważniejszym zapomniałam - Meps zdecydowała, że swoją nadpłatę zostawie dla dziadków - DZIĘKUJEMY  :Rose:

marudko, na Aramisa i Diesla-to na moje konto, bardzo, bardzo dziękuję, tym bardziej, że dziś otrzymałam dobrą wiadomośc, Aramisa mnij boli, narazie wyrok wstrzymany, bo nie cierpi

Posted

Poszły przelewy dla Aramisa, Diesla i Cejlonka ( nie wiem czemu, ale cały czas chcę o nim pisać Sajgonek ;) ), Bartkowi i Karlosowi też już  dopisałam - każdy dostał po 105zł. 

bo Sajgonek też był u nas :( i to była bardzo smutna historia

Aramisek i Dieselek bardzo dziękują, kasa na koncie