Maruda666 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 jak najbardziej dla starowinek Zuziulek taka cudna na tym zdjęciu :-( To czekam na propozycję trzech staruszków. Quote
Maruda666 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Pisałam do Dody zaraz po śmierci Zuzi, miała zmienić, musimy na nią z tym poczekać. Quote
Maruda666 Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? - może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków? Dopiero teraz zauważyłam, że Meps zapłaciła już do grudnia - zaraz zapytam co zrobić z nadpłatą. Quote
Beat2010 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 To czekam na propozycję trzech staruszków. nieśmiało przypomnę o Dieselku i Aramisie, obaj z tego samego miejsca do Zuzia i obaj w potrzebie, szczególnie Aramisek Quote
dorcia2 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 nieśmiało przypomnę o Dieselku i Aramisie, obaj z tego samego miejsca do Zuzia i obaj w potrzebie, szczególnie Aramisek oba psiaczki potrzebują wsparcia :-( staruszek Cejlonik , również mój deklarowicz, który jest u Kikou co tak się z Zuziulkiem przyjaźnił też grosika potrzebuje :calus: Quote
Maruda666 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Diesel, Aramis, Cejlonik i nasze dwa dziadki - może tak być? Quote
dorcia2 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Diesel, Aramis, Cejlonik i nasze dwa dziadki - może tak być? oczywiście, starczy po grosiku Quote
Maruda666 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 To ja proszę nr kont - do Kikou mam ( Cejlonik) , na nasze dziadki też bez problemu. Beat dla Diesla, to pewnie do Ciebie ( ale chyba też wykasowałam ) a Aramis? Oczywiście o najważniejszym zapomniałam - Meps zdecydowała, że swoją nadpłatę zostawie dla dziadków - DZIĘKUJEMY :Rose: Quote
Maruda666 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Na koncie Zuzi mam 515zł - więc dla każdego psiaka będzie 103zł. Quote
milagros19853201 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? - może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków? oba bardzo dobre pomysly Zuzienko zegnaj badz szczesliwa na TM Quote
Doda_ Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Dziekuje bardz wszystkim za pomoc dla Zuzinki, ciesze sie ze swoje ostatnie miesiecy i dni zycia spedzila we wspaniałym domu, otoczona opieka i miloscia... zaraz zmieniam tytul :( Zuzinko, Biegaj szczesliwa. Quote
Beat2010 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 To ja proszę nr kont - do Kikou mam ( Cejlonik) , na nasze dziadki też bez problemu. Beat dla Diesla, to pewnie do Ciebie ( ale chyba też wykasowałam ) a Aramis? Oczywiście o najważniejszym zapomniałam - Meps zdecydowała, że swoją nadpłatę zostawie dla dziadków - DZIĘKUJEMY :Rose: marudko, na Aramisa i Diesla-to na moje konto, bardzo, bardzo dziękuję, tym bardziej, że dziś otrzymałam dobrą wiadomośc, Aramisa mnij boli, narazie wyrok wstrzymany, bo nie cierpi Quote
Maruda666 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Poszły przelewy dla Aramisa, Diesla i Cejlonka ( nie wiem czemu, ale cały czas chcę o nim pisać Sajgonek ;) ), Bartkowi i Karlosowi też już dopisałam - każdy dostał po 105zł. Quote
Beat2010 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Poszły przelewy dla Aramisa, Diesla i Cejlonka ( nie wiem czemu, ale cały czas chcę o nim pisać Sajgonek ;) ), Bartkowi i Karlosowi też już dopisałam - każdy dostał po 105zł. bo Sajgonek też był u nas :( i to była bardzo smutna historia Aramisek i Dieselek bardzo dziękują, kasa na koncie Quote
Maruda666 Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 bo Sajgonek też był u nas :( i to była bardzo smutna historia Aramisek i Dieselek bardzo dziękują, kasa na koncie Kikou dała znać, że do Cejlonka też już doszło. Quote
dorcia2 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Kikou dała znać, że do Cejlonka też już doszło. widziałam u Cejlonka, że doszło Quote
Recommended Posts