anica Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 :oops: Marudko specjalnie dla Ciebie znalazłam :) Quote
Maruda666 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 :oops: Marudko specjalnie dla Ciebie znalazłam :) Znalazłaś w emotkach tu na dogo? Skrzętnie sobie ją gdzieś schowam. Anica :kiss_2: dziękuję Quote
Maruda666 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Trudno się to pisze, , nie jestem w tym dobra, nikt nie jest :lookarou: Nasza Zuzia odeszła dziś w nocy :-( Jeszcze wieczorem główny szczekacz na podwórku, mimo że łapiny słabe, do miski nadal pierwsza....a w nocy cichutko zasnęła na zawsze :( Kikou nie jest w stanie w tej chwili nic napisać, za kilka dni wklei ostatnie zdjęcie Zuźki. Zuzinko [*], biegaj już na sprawnych łapkach tam gdzie jesteś [*] Quote
Maruda666 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Kikou prosiła, żeby policzyć ile nadpłaty za pobyt Zuzi jest do odesłania, ale myślę, że wszyscy się z tym zgodzą, żeby tę nadpłaconą część pobytu Zuzi przeznaczyć dla staruszków Kikou. Quote
Beat2010 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zuzienko; będę pamiętać jak jeździła d na furtce w boksie; byłaś cudna Quote
Gabi79 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Dawno tu nie zaglądałam, wchodzę dzisiaj, a tu taka smutna wiadomość... Żegnaj sunieczko Quote
dorcia2 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 biegnij królewno na swoich łapinkach za TM :placz: do zobaczenia :calus: popieram aby nadpłatę za pobyt Zuziulki pozostawić dla podopiecznych Kikou Cejlonik będzie tęsknił za Zuziulinkiem :lookarou: Quote
bela51 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zegnaj kochana Zuziu...[*] Kikou, bardzo Ci współczuje. To juz druga smutna wiadomosc, ktora dzisiaj do mnie dotarła, smutny dzien... :( Quote
dorcia2 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 dzień przed śmiercią Zuziulki zamówiłam dla niej banerek :-( , nie zdążono go jednak przygotować :lookarou: Quote
Maruda666 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 To może dla Karlosa dało by się go przerobić? Quote
asiuniab Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 ja też dopiero dziś dotarłam do tej smutnej wiadomości; z tego wszystkiego jedyna pozytywna myśl, że Zuzia nie odchodziła sama w schronisku, cieszę się, że była u Kioku, że zdążyłyśmy, choć, bardzo liczyłam, że pożyje kilka ostatnich lat, a nie tylko miesięcy kochana:( i też przyłączam się do prośby, aby nadpłatę przeznaczyć na starowinki u Kioku Quote
dorcia2 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 To może dla Karlosa dało by się go przerobić? banerek dla Karlinka mam już gotowy ale mam problem z zapisaniem go w sygnaturze aby był aktywny , banerek dla Stefka wkleiłam na próbę ale jest nieaktywny :lookarou: ciemnota ze mnie , nie mogę sobie poradzić :nonono2: Quote
Maruda666 Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 banerek dla Karlinka mam już gotowy ale mam problem z zapisaniem go w sygnaturze aby był aktywny , banerek dla Stefka wkleiłam na próbę ale jest nieaktywny :lookarou: ciemnota ze mnie , nie mogę sobie poradzić :nonono2: Wklejasz banerek w edycji, zaznaczasz na niebiesko ;) i klikasz link - należy wstawić link do watku. Właśnie się tego nauczyłam na bazarku z kamieniami - tam sharka dała ,, obrazkową " instrukcję - http://www.dogomania.com/forum/topic/143350-kamienio%C5%82om-dla-karlosazapraszamy-po-kamyczki-dolomity-i-kalcyty-do-2210/page-6#entry15854115 Widzę, że już tam byłaś, ale może komuś się przyda. Quote
Nutusia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Bardzo mi przykro... Jedynym pocieszeniem niech będzie fakt, że Zuzia odeszła spokojnie, bez bólu, po prostu zasnęła i pewnie miała zbyt piękne sny, by się obudzić... Quote
kikou Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 tak mi strasznie smutno.. że Zuzinki już nie ma najbardziej chyba dlatego że nic tego nie zapowiadało, nawet natych swoich kulawych nóżeńkach całkiem dziarsko sobie radziła i tak się cieszyłam że mimo ze już trochę wilgotnych dni było jakos dają radę te jej chore stawy... trudno mi się pozbierać....jeszcze tego ostatniego dnia miała dobry apetyt (jak ona lubiła jedzonko) takie zdjęcie zrobiłam jej ostatnie ze dwa tygodnie temu - telefonem (miałam wtedy zepsuty komputer) Quote
agat21 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Zuzieńko, biegaj malutka na zdrowych łapkach po tęczowych łąkach... zawsze będę Cię pamiętać i naszą wspólną podróż do kikou...śpij spokojnie maleńka (') (') (') :-( Quote
Maruda666 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ślicznie malutka wyszła na tym zdjęciu, nie wyglądała na swój wiek. Zuziu [*] już nic Ci nie dokucza. Quote
Beat2010 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 tak mi strasznie smutno.. że Zuzinki już nie ma najbardziej chyba dlatego że nic tego nie zapowiadało, nawet natych swoich kulawych nóżeńkach całkiem dziarsko sobie radziła i tak się cieszyłam że mimo ze już trochę wilgotnych dni było jakos dają radę te jej chore stawy... trudno mi się pozbierać....jeszcze tego ostatniego dnia miała dobry apetyt (jak ona lubiła jedzonko) takie zdjęcie zrobiłam jej ostatnie ze dwa tygodnie temu - telefonem (miałam wtedy zepsuty komputer) dziękuję za to zdjęcie, Zuzia była szczęsliwa u Ciebie Quote
Maruda666 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? - może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków? Quote
asiuniab Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 jestem jak najbardziej za; Zuzina do zobaczenia; Quote
dorcia2 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? - może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków? jak najbardziej dla starowinek Zuziulek taka cudna na tym zdjęciu :-( Quote
Recommended Posts