Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trudno się to pisze, , nie jestem w tym dobra, nikt nie jest  :lookarou:

Nasza Zuzia odeszła dziś w nocy  :-(

Jeszcze wieczorem główny szczekacz na podwórku, mimo że łapiny słabe, do miski nadal pierwsza....a w nocy cichutko zasnęła na zawsze  :(

Kikou  nie jest w stanie w tej chwili nic napisać, za kilka dni wklei ostatnie zdjęcie Zuźki.

Zuzinko [*], biegaj już na sprawnych łapkach tam gdzie jesteś [*]

Posted

Kikou prosiła, żeby policzyć ile nadpłaty za pobyt Zuzi jest do odesłania, ale myślę, że wszyscy się z tym zgodzą, żeby tę nadpłaconą część pobytu Zuzi  przeznaczyć dla staruszków Kikou. 

Posted

biegnij królewno na swoich łapinkach za TM  :placz:

2i9p8i8.jpg

do zobaczenia  :calus:

popieram aby nadpłatę za pobyt Zuziulki pozostawić dla podopiecznych Kikou 

Cejlonik będzie tęsknił za Zuziulinkiem  :lookarou:

Posted

ja też dopiero dziś dotarłam do tej smutnej wiadomości;

z tego wszystkiego jedyna pozytywna myśl, że Zuzia nie odchodziła sama w schronisku, cieszę się, że była u Kioku, że zdążyłyśmy, choć, bardzo liczyłam, że pożyje kilka ostatnich lat, a nie tylko miesięcy kochana:(

i też przyłączam się do prośby, aby nadpłatę przeznaczyć na starowinki u Kioku

Posted
To może dla Karlosa dało by się go przerobić?

banerek dla Karlinka mam już gotowy ale mam problem z zapisaniem go w sygnaturze aby był aktywny , banerek dla Stefka wkleiłam na próbę ale jest nieaktywny  :lookarou:

ciemnota ze mnie , nie mogę sobie poradzić  :nonono2:

Posted

banerek dla Karlinka mam już gotowy ale mam problem z zapisaniem go w sygnaturze aby był aktywny , banerek dla Stefka wkleiłam na próbę ale jest nieaktywny  :lookarou:

ciemnota ze mnie , nie mogę sobie poradzić  :nonono2:

Wklejasz banerek w edycji, zaznaczasz na niebiesko ;) i klikasz link - należy wstawić link do watku. Właśnie się tego nauczyłam na bazarku z kamieniami - tam  sharka dała ,, obrazkową " instrukcję -  http://www.dogomania.com/forum/topic/143350-kamienio%C5%82om-dla-karlosazapraszamy-po-kamyczki-dolomity-i-kalcyty-do-2210/page-6#entry15854115

Widzę, że już tam byłaś, ale może komuś  się przyda.

Posted

Bardzo mi przykro...

Jedynym pocieszeniem niech będzie fakt, że Zuzia odeszła spokojnie, bez bólu, po prostu zasnęła i pewnie miała zbyt piękne sny, by się obudzić...

Posted

tak mi strasznie smutno.. że Zuzinki już nie ma najbardziej chyba dlatego że nic tego nie zapowiadało, nawet natych swoich kulawych nóżeńkach całkiem dziarsko sobie radziła i tak się cieszyłam że mimo ze już trochę wilgotnych dni było jakos dają radę te jej chore stawy...

trudno mi się pozbierać....jeszcze tego ostatniego dnia miała dobry apetyt (jak ona lubiła jedzonko)

takie zdjęcie zrobiłam jej ostatnie ze dwa tygodnie temu - telefonem (miałam wtedy zepsuty komputer)

89fa08aed30f3386gen.jpg

Posted

Zuzieńko, biegaj malutka na zdrowych łapkach po tęczowych łąkach... zawsze będę Cię pamiętać i naszą wspólną podróż do kikou...śpij spokojnie maleńka (') (') (')  :-(

Posted

tak mi strasznie smutno.. że Zuzinki już nie ma najbardziej chyba dlatego że nic tego nie zapowiadało, nawet natych swoich kulawych nóżeńkach całkiem dziarsko sobie radziła i tak się cieszyłam że mimo ze już trochę wilgotnych dni było jakos dają radę te jej chore stawy...

trudno mi się pozbierać....jeszcze tego ostatniego dnia miała dobry apetyt (jak ona lubiła jedzonko)

takie zdjęcie zrobiłam jej ostatnie ze dwa tygodnie temu - telefonem (miałam wtedy zepsuty komputer)

89fa08aed30f3386gen.jpg

dziękuję za to zdjęcie, Zuzia była szczęsliwa u  Ciebie

Posted

Dziewczyny, może to jeszcze nie czas, ale po Zuzi zostało trochę pieniążków. Co z nimi zrobimy? - może  trochę dla Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? -  może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków?

Posted
Karlosa i Bartusia, resztę dla innych staruszków? -  może by to podzielić na 5 części dla piątki dziadków?

jak najbardziej dla starowinek 

Zuziulek taka cudna na tym zdjęciu :-(