Maruda666 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Doda_ napisał(a):Co u Zuzinki ? :) Ostatnio jak rozmawiałam z Kikou, to babulka leniwie sobie dreptała po podwórku ;) Quote
anica Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Ciocie, Doda prosiła mnie o przekazanie że ma problem z komputerem ale jak tylko będzie miała dostęp do innego kompa, to zaraz pozamieszcza na wątkach informacje z rozliczeniem! Pozdrawia wszystkich ciepło i prosi o cierpliwość :) Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 odnalazłam wątek Zuzieńki :) dodaje do śledzonych :) Quote
Maruda666 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ciocie, Doda prosiła mnie o przekazanie że ma problem z komputerem ale jak tylko będzie miała dostęp do innego kompa, to zaraz pozamieszcza na wątkach informacje z rozliczeniem! Pozdrawia wszystkich ciepło i prosi o cierpliwość :) Jeżeli chodzi o rozliczenia Zuzi, to jest na pierwszej stronie ;) Też dodaję Zuzię do śledzonych - to już cztery osoby ją tropią :) Quote
milagros19853201 Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 dobry pomysl z tym sledzeniem po tych zmianach na dogo Quote
anica Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 To ja też dołączę :)... do śledzących;) ... dobrze Marudko że zauważasz jakiś plus.... nowego dogo!... bo ja ,jakoś nie mogę się przyzwyczaić... przestawić :look3: Quote
Maruda666 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Anica, plus to za dużo powiedziane ;) - to chyba odpowiednik starych subskrypcji, czyli to co było tylko tak naprawdę w gorszym wydaniu - w starych była możliwość pogrupowania sobie obserwowanych tematów w folderach. Dogo stara się upodobnić do fb ale chyba to mu nie wyjdzie na dobre :( Quote
dorcia2 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Też dodaję Zuzię do śledzonych - to już cztery osoby ją tropią Zuziulek w nogi :Dog_run: Jak tam nasza królewna się miewa :calus: buziaczki dla maleńkiej stała poleciała kilka dni temu :kiss_2: Quote
anica Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Anica, plus to za dużo powiedziane ;) - to chyba odpowiednik starych subskrypcji, czyli to co było tylko tak naprawdę w gorszym wydaniu - w starych była możliwość pogrupowania sobie obserwowanych tematów w folderach. Dogo stara się upodobnić do fb ale chyba to mu nie wyjdzie na dobre :( ... jak do tej pory to wciąż więcej jest narzekających! :nonono2: nawet problem jest z wklejaniem obrazków, jedne wchodzą a inne, nie masz uprawnień..... a jak Ty Marudko, wklejasz zdjęcia, obrazki?... Quote
Beat2010 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 ... jak do tej pory to wciąż więcej jest narzekających! :nonono2: nawet problem jest z wklejaniem obrazków, jedne wchodzą a inne, nie masz uprawnień..... a jak Ty Marudko, wklejasz zdjęcia, obrazki?... gdzieś czytałam, że najlepiej wchodzą z fb, nie trzeba zapisywać w żadnych fotosikach , a wklejam przez taki znaczek na pasku-wklej , wklej tekst lub wklej z worda Quote
Maruda666 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Co do zdjęć, fb kopiowałam bezpośrednio, resztę przez naforumzapodaj . Z początku w ogóle wpadłam w panikę, bo mi tylko wchodzily miniaturki :pissed: Co rusz coś nowego niemile mnie zaskakuje. Quote
anica Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 gdzieś czytałam, że najlepiej wchodzą z fb, nie trzeba zapisywać w żadnych fotosikach , a wklejam przez taki znaczek na pasku-wklej , wklej tekst lub wklej z worda ... Dziękuję ,pięknie Beatko :) a co to znaczy wklej z worda? albo inaczej? skąd będę wiedziała że obrazek jest z worda? Quote
anica Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Co do zdjęć, fb kopiowałam bezpośrednio, resztę przez naforumzapodaj . Z początku w ogóle wpadłam w panikę, bo mi tylko wchodzily miniaturki :pissed: Co rusz coś nowego niemile mnie zaskakuje. Dziękuję Marudko :) ja jeszcze nie jestem na fb... a co to naforumzapodaj? ... multicytaty nie działają! Doda nie otrzymała mojego PW i nawet nie wiadomo jak teraz to sprawdzić? :pissed: teraz chyba nie ma wiadomości wysłane??? Quote
Maruda666 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 na forumzapodaj to taka strona która wkleja zdjęcia http://naforum.zapodaj.net/ Multicytaty to chyba już od jakiegoś czasu poszły w las :( Quote
dorcia2 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Marudko muszę wypróbować :klacz: na forumzapodaj to taka strona która wkleja zdjęcia http://naforum.zapodaj.net/ Quote
Maruda666 Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ja ostatnio wstawiam przez tą stronę, ale coś wczoraj zrobiła mi czary - mary ;) - kilka razy usiłowałam wstawić zdjęcie i wstawiało mi inne, do teraz tego nie rozumiem :niewiem: Zuzia pewnie już śpi :) Quote
Maruda666 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 U Bartka zaszalałam, to i dla Zuzi coś do ubrania znalazłam :) - A swoją drogą, Zuzika nie potrzebuje czegoś ciepłego na grzbiet? Quote
Maruda666 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Z tego wszystkiego zapomniałam o przelaniu do hoteliku kolejnego przelewu - Kikou, bardzo przepraszam. Przelew właśnie poszedł. Quote
Beat2010 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 ... Dziękuję ,pięknie Beatko :) a co to znaczy wklej z worda? albo inaczej? skąd będę wiedziała że obrazek jest z worda? z worda to raczej teksty, sama nie wiem, ja wklejam wszystko, czyli teksty i zdjęcia z ikonki "wklej"-pierwsza z trzech nas górze , po prawej jak piszesz nowy post, wypróbowała wklejanie z fb-działa :) Quote
dorcia2 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 U Bartka zaszalałam, to i dla Zuzi coś do ubrania znalazłam Zuziulek cudnie będzie wyglądać w tym wdzianku :klacz: Marudko nie zapisałaś mojej wpłaty dla Zuziulki za październik ? :siara: Quote
Maruda666 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Zuziulek cudnie będzie wyglądać w tym wdzianku :klacz: Marudko nie zapisałaś mojej wpłaty dla Zuziulki za październik ? :siara: Kiedyś była tak czerwieniąca się emotka, ale nie mogą jej znaleźć . Przegapiłam :modla: przepraszam., dobrze że zauważyłaś. Przy okazji widzę, że wpłaty ariette też nie wpisałam :lookarou: - na wszelki wypadek później wszystko to jeszcze przeliczę. Chyba nie do końca coś ogarniam ostatnio. Quote
Recommended Posts