Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beat2010 napisał(a):
co u Zuzi?

może pytajcie o cos konkretnego bo sama nie wiem co tu opisywać, w sumie nie najgorzej, apetyt dopisuje, poszła druga dawka leku na nózki, dnie mijają na spanku, leżakowaniu, jedzonku i znowu leżakowaniu + bardzo krótkie spacerki (Zuzka nie przepada szczególnie za aktywnością fizyczną) Zawsze jest chętna na kizianko i na jedzonko, niemal zawsze poleguje sobie z którymś z dwóch najwiekszych kolegów albo z obydwoma jednocześnie ... ma dobry gust niuńka ;)

Posted

kikou napisał(a):
może pytajcie o cos konkretnego bo sama nie wiem co tu opisywać, w sumie nie najgorzej, apetyt dopisuje, poszła druga dawka leku na nózki, dnie mijają na spanku, leżakowaniu, jedzonku i znowu leżakowaniu + bardzo krótkie spacerki (Zuzka nie przepada szczególnie za aktywnością fizyczną) Zawsze jest chętna na kizianko i na jedzonko, niemal zawsze poleguje sobie z którymś z dwóch najwiekszych kolegów albo z obydwoma jednocześnie ... ma dobry gust niuńka ;)

I to się nazywa: wyczerpująca odpowiedz bardzo dziękuję:-)

Posted

Kikou, potwierdź proszę , czy doszły pieniądze za czerwiec.

Mam dwa opakowania essentiale ( teraz patrzę, ze to essentiavit forte - może być? ) - tylko podeślij mi proszę adres do wysyłki.

Posted

agat21 napisał(a):
No tak - królowa życia ;) - spanko, jedzonko, chłopy.. i ostatecznie trochę spacerków :D
... to się nazywa .... Jesień życia;)

Posted

Maruda666 napisał(a):
I oby każdy ,,zwierz" takiej doczekał :)
....:modla:

Beat2010 napisał(a):
ha, ha........zazdrościmy Zuzi
... ale w tym pozytywnym znaczeniu:bigcool:

Posted

Zuzinka i |Cejlonek jeszcze maja bystre główki i potrafią sobie same znaleźć chłodne miejsca.

moja kochane para deklarowiczów :loveu: Zuziulek to przecudny psiaczek ,przesyłam buziaczki dla królewny:buzi:
Cartrophen jest skutecznym lekiem, moja poschroniskowa nieoperacyjna kulaska miała już dwie kuracje tym lekiem :roll:
Czy szukamy dla Zuzi domu stałego? Robimy jakieś ogłoszenia?
wykupić jakieś ogłoszenia dla Zuziulinki ? wszyscy wiemy że szanse na domek dla królewny są małe :shake:
stała za lipiec poleciała

dzisiaj dowiedziałam się, że jeden z moich deklarowiczów starowinka Borysek odszedł za TM :-( wyć się chce