dorcia2 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Zuziulek z Cejlonikiem na jednym posłank, cudny widok:loveu: sunieczka ma dobry gust stawy Zuziulki trzeba podreperować :-( Quote
Annaa4 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 ZAPRASZAM na Bazar 1/3 dla Zuzi :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252990-Zbieramy-na-psi%C4%85-emeryture-ubrania-kosmetyki-itp-do-28-05 Quote
Doda_ Posted May 19, 2014 Author Posted May 19, 2014 Kikou, bardzo dziękujemy za zdjecia i relacje :) może kupimy ten preparat na stawy ? u Ciebie tyle staruszków, inne napewno też potrzebują.. [quote name='asiuniab']ale się uśmiałam:) wiem, że to trudne, u nas są dwa i też pilnujemy podjadania sobie:) U mnie to wilczur kradnie wszystkim :mad: dlatego kotka je na wyższym miejscu, a królika i świnkę zamykam jak dostają jeść.. bo Nero nawet głowę wsadzi do klatki zeby ukochane marcheweczki wziąć.. kiedyś królik miał kojec 1 x 2 metry, jak byłam w pracy na nockach to Nero podnosił kojec (do dzis nie wiem jak, pewnie noskiem) i kradł warzywa.. dlatego musiałam zmienić na klatkę.. skąd wiem ? Po pracy codziennie zastawałam królika poza kojcem.. a bez marchewki Nero by królika nie wypuszczał :evil_lol: coś za coś.. Pies z żołądkiem bez dna :splat: [quote name='Annaa4']ZAPRASZAM na Bazar 1/3 dla Zuzi :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252990-Zbieramy-na-psią-emeryture-ubrania-kosmetyki-itp-do-28-05 Dziękuję Ci bardzo !!!!! :) Quote
Secia Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 cieszę się, że przegląd generany suni wypadł dobrze :-) Quote
Gosiapk Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Doda, ja rozumiem głód, brak ukochanej pani w domu... ale wyżeranie marchewki królikowi, to już przesada :evil_lol: Edited May 19, 2014 by Gosiapk Quote
Malgoska Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Gosiapk napisał(a):Dopa, ja rozumiem głód, brak ukochanej pani w domu... ale wyżeranie marchewki królikowi, to już przesada :evil_lol: moja Szelcia jak karmię rybkę to się domaga suchego pokarmu do spróbowania o jedzeniu dla chomika już nie wspomnę..... samego chomika (panią chomikową) tez by zjadła jakby tylko się udało do niej dostać:diabloti: Quote
agat21 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 No tak - zawsze to, co dostają inni do jedzenia jest smaczniejsze od naszego jedzenia i trzeba zrobić wszystko, żeby je zdobyć :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Malgoska napisał(a):moja Szelcia jak karmię rybkę to się domaga suchego pokarmu do spróbowania o jedzeniu dla chomika już nie wspomnę..... samego chomika (panią chomikową) tez by zjadła jakby tylko się udało do niej dostać:diabloti: Takie ziarenka wchodzące w zęby... no pycha ;) Quote
Malgoska Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Gosiapk napisał(a):Takie ziarenka wchodzące w zęby... no pycha ;) ona lubi takie ziarenka :) Quote
Maruda666 Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Szarotka napisał(a):Ja tu cos obiecalam i wplace :) Zuzia na pewno się nie obrazi ;) :) Quote
Doda_ Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Bardzo wszystkim dziekuje za wplaty dla Zuzi :) Gosiapk napisał(a):Doda, ja rozumiem głód, brak ukochanej pani w domu... ale wyżeranie marchewki królikowi, to już przesada :evil_lol: Marchewka to druga połówka Nera. Bardzo kocha. Jak królik je, to on ma takie błagalne spojrzenie i slini, żeby królas mu zostawił.. Nero je kilka marchwi dziennie.. i moglby wiecej, gdybym dala. na forum króliczym mówią że pies mi się zkróliczał :diabloti: Quote
agat21 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Doda_ napisał(a):Bardzo wszystkim dziekuje za wplaty dla Zuzi :) Marchewka to druga połówka Nera. Bardzo kocha. Jak królik je, to on ma takie błagalne spojrzenie i slini, żeby królas mu zostawił.. Nero je kilka marchwi dziennie.. i moglby wiecej, gdybym dala. na forum króliczym mówią że pies mi się zkróliczał :diabloti: No to Twój pies staje się moim idolem - kilka marchwi dziennie! :lol: Bomba! Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ... moja Jasia też czasem chyrupie marchewkę , to przecież samo, zdrowie:) Quote
Olena84 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Mój pies jak ma marchewkę w misce to chwyta i wypluwa obok i zje wszystko oprócz marchewki;) Quote
anica Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Olena84 napisał(a):Mój pies jak ma marchewkę w misce to chwyta i wypluwa obok i zje wszystko oprócz marchewki;)... czasem jest tak że gotowaną pies wypluwa a surową lubi i odwrotnie :) Quote
Maruda666 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 A moje koty marchewki nie chcą :shake: ;) Za to Maruda namiętnie wypija wodę z kubka w którym stoi natka pietruszki, najlepiej jej smakuje jak już tak postoi kilka dni i cuchnie :evil_lol: Ciekawe, co z warzyw lubi Zuzia ? ;) Quote
agat21 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 cóż za ciekawy wątek kulinarny się zrobił :D No to dorzucę też kilka faktów na temat diety mojego zwierzyńca - Figaro: kapusta, jabłka, pomarańcze, papryka, tofu, kalafior i nawet nie pamiętam co jeszcze. Kitka: margaryna w każdej ilości, Malaga: ciasta i naleśniki, Emil: banalnie - wszystko, co kocie do jedzenia Quote
Maruda666 Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 Ta margaryna w każdej ilości mnie załatwiła :evil_lol: przed laty mój pierwszy pies ( właściwie to suka była :) ) miał zwyczaj wykradać masło przy rozpakowaniu zakupów, zaszywała się z nim pod łóżkiem ;) Quote
Secia Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 ha ha ha nie zdawałam sobie sprawy, że psiakom może smakować prawie wszystko nie tylko mięso i sucha karma. Moja Secia uwielbiała gotowany bób i maliny, które sama nauczyła się skubać z krzaka przy mojej małej pomocy :-) Quote
Malgoska Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Szelcia wszystko tylko nie sucha karma marchewka - wyłącznie surowa; gotowaną wywala z miski; rzodkiewka, kalarepa, ogórek surowy i kiszony..... jabłka, i inne......czasem mnie to przeraża Quote
anica Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Malgoska napisał(a):Szelcia wszystko tylko nie sucha karma marchewka - wyłącznie surowa; gotowaną wywala z miski; rzodkiewka, kalarepa, ogórek surowy i kiszony..... jabłka, i inne......czasem mnie to przeraża... dokładnie takie podniebienie jak u mojej Jaśki!... i mnie też to... czasem przeraża:roll: Quote
margoth137 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 a najbardziej Romuń lubi lody, ale niestety.... Quote
Recommended Posts