Malgoska Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Doda_']Na wątku Cejlonka kikou wkleiła wzruszające zdjęcie !! Nasza Zuzinka -mała otyła szczekająca (pyskata) wybrała sobie dziadka-dużego, cichego kłapoucha:evil_lol: piękna para :) Quote
anica Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Malgoska']piękna para :)[/QUOTE] [quote name='halszka']cudny widok :loveu: stare dobre małżeństwo ;)[/QUOTE]... ja już dawno się tak nie wzruszyłam:loveu:... te ich spojrzenia.... Bezcenne:iloveyou: Quote
ariete2503 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jaki pokrzepiający widok: Zuzia-kłapouszka z kawalerem! Nie dziwi mnie, że tak szybko odnalazła się w nowej, lepszej rzeczywistości. Korzystaj, malutka, ze wszystkich sił! Quote
kikou Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 to nie do końca jest tak że Cejlonek jest jedynym wybrankiem serca Zuzkowego... beczułeczka po prostu nie daje rady wdrapać się do posłanek z brzegami ani na kanapę...dlatego wybiera płaskie dywaniki...ale tylko z przystojnymi kawalerami Quote
ariete2503 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 No ale faceta to od razu sobie przygruchała! Nie traci czasu:evil_lol:. Ty kikou uważaj, żeby tego szczęścia Ci nieoczekiwanie nie przybyło:evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Śliczne zdjęcia :) Kikou, chciałabym przesłać część pieniążków małej, patrząc na nią, to pewnie mało nie zje :evil_lol: Podeślij mi proszę nr konta :) Ślicznie dziękuję, że przyjęłaś pannicę do swego stada :loveu: Quote
Secia Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Pięknię powiedzine :fadein: [quote name='kikou']u nas dziewuszki wszystkie bez maciczek :)[/QUOTE] Quote
anica Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='kikou']to nie do końca jest tak że Cejlonek jest jedynym wybrankiem serca Zuzkowego... beczułeczka po prostu nie daje rady wdrapać się do posłanek z brzegami ani na kanapę...dlatego wybiera płaskie dywaniki...ale tylko z przystojnymi kawalerami .... napatrzeć się nie mogę!.... ciepło na serduchu:loveu: [quote name='ariete2503']No ale faceta to od razu sobie przygruchała! Nie traci czasu:evil_lol:. Ty kikou uważaj, żeby tego szczęścia Ci nieoczekiwanie nie przybyło:evil_lol:.... cicha woda brzegi rwie! ciagle się przekonuję:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Zuzieńko kochana sunieczko trzymam kciuki z całych sił za Twoje zdrówko .....uroczy ma ten pycholek :loveu: Quote
Maruda666 Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 (edited) Melduję, że poszło dla Zuzi 200zł - szykuj się malutka na generalny przegląd :) Zapraszam na bazarek dla czwórki staruszków ( 25% dla Diesla) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253000-Kupa-ciuszk%C3%B3w-dla-staruszk%C3%B3w-ciuchy-i-nie-tylko-do-31-05?p=22131557#post22131557 Edited May 14, 2014 by Maruda666 Quote
Gosiapk Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='Maruda666']Melduję, że poszło dla Zuzi 200zł - szykuj się malutka na generalny przegląd :) Zapraszam na bazarek dla czwórki staruszków ( 25% dla Diesla) http://www.dogomania.pl/forum/threads/253000-Kupa-ciuszk%C3%B3w-dla-staruszk%C3%B3w-ciuchy-i-nie-tylko-do-31-05?p=22131557#post22131557 Leceeeeee :scared: Quote
Doda_ Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Jakie śliczne i ciepłe te zdjecia!! :loveu:prosimy o wiecej :evil_lol: Ciesze sie bardzo, ze Zuzi sie udało.. Quote
agat21 Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Jestem z powrotem (Doda, musiałam odwiedzić kwaterę główną mojej firmy) i co widzę - jakie rewelacyjne zdjęcia Zuzi :multi: Co za miód w serce, że tak się dobrze u kikou czuje - ale tam wszystkie psy chyba tak się czują - nie ma innej możliwości. Quote
Doda_ Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 Wczoraj pisałam z kikou. Zuzia była u weta i są dobre wieści :) Miała badania, wątroba nerki cukier trzustka hemoglobina i serce jak najbardziej ok. Tylko stawy (biodra,kolano) złe. Są jak u bardzo starego psa.. Trzeba wspomagać lekami. Na weta poszło 100 zł. Quote
anica Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 To chyba dobra diagnoza :)... raczej dziwne jest jak w starszym wieku nic nie dolega;) Quote
agat21 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jak Zuzinka trochę schudnie, to i ze stawami pewnie się poprawi. A ważne, że wszystkie podstawowe organy w porządku :) Quote
asiuniab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Doda_ napisał(a):Wczoraj pisałam z kikou. Zuzia była u weta i są dobre wieści :) Miała badania, wątroba nerki cukier trzustka hemoglobina i serce jak najbardziej ok. Tylko stawy (biodra,kolano) złe. Są jak u bardzo starego psa.. Trzeba wspomagać lekami. Na weta poszło 100 zł. czyli trzeba stawy wspomagać? Quote
kikou Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='asiuniab']czyli trzeba stawy wspomagać? tak, tak Zuzka ma dostawac suplementy na stawy, mam w domu arthrofit - nie trzeba nic kupować tu rach za badania: i panna osobiscie: Quote
asiuniab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 a no to cieszę się, że już coś masz na stawy; Kioku, ale dieka też się Zuzi przyda? Quote
kikou Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 asiuniab napisał(a):a no to cieszę się, że już coś masz na stawy; Kioku, ale dieka też się Zuzi przyda? dietę juz trzymamy... ponieważ mamy psinek wiecej niz jedną czy dwie, każdy otrzymuje swoje jedzonko w swojej miseczce osobno, te które mają chęć podjadać kolegom jedzą w osobnych pomieszczeniach - w tym Zuzka bo ona lubi jedzonko ponad wszystko i gotowa jest zdrowo oszczekać kolegę żeby mu odebrać miseczkę :) Quote
asiuniab Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 kikou napisał(a):dietę juz trzymamy... ponieważ mamy psinek wiecej niz jedną czy dwie, każdy otrzymuje swoje jedzonko w swojej miseczce osobno, te które mają chęć podjadać kolegom jedzą w osobnych pomieszczeniach - w tym Zuzka bo ona lubi jedzonko ponad wszystko i gotowa jest zdrowo oszczekać kolegę żeby mu odebrać miseczkę :) ale się uśmiałam:) wiem, że to trudne, u nas są dwa i też pilnujemy podjadania sobie:) Quote
Maruda666 Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='kikou']dietę juz trzymamy... ponieważ mamy psinek wiecej niz jedną czy dwie, każdy otrzymuje swoje jedzonko w swojej miseczce osobno, te które mają chęć podjadać kolegom jedzą w osobnych pomieszczeniach - w tym Zuzka bo ona lubi jedzonko ponad wszystko i gotowa jest zdrowo oszczekać kolegę żeby mu odebrać miseczkę :) To jest dobry sposób na schudnięcie :) - osobna mała miseczka. Co jakiś czas usiłuję tą myśl przemycić koleżance, która walczy z nadwagą między solidnymi posiłkami, bez skutku ;) Quote
Recommended Posts