Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']Na wątku Cejlonka kikou wkleiła wzruszające zdjęcie !! Nasza Zuzinka -mała otyła szczekająca (pyskata) wybrała sobie dziadka-dużego, cichego kłapoucha:evil_lol:

piękna para :)

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malgoska']piękna para :)[/QUOTE]

[quote name='halszka']cudny widok :loveu: stare dobre małżeństwo ;)[/QUOTE]... ja już dawno się tak nie wzruszyłam:loveu:... te ich spojrzenia.... Bezcenne:iloveyou:

Posted

Jaki pokrzepiający widok: Zuzia-kłapouszka z kawalerem!
Nie dziwi mnie, że tak szybko odnalazła się w nowej, lepszej rzeczywistości. Korzystaj, malutka, ze wszystkich sił!

Posted

to nie do końca jest tak że Cejlonek jest jedynym wybrankiem serca Zuzkowego... beczułeczka po prostu nie daje rady wdrapać się do posłanek z brzegami ani na kanapę...dlatego wybiera płaskie dywaniki...ale tylko z przystojnymi kawalerami

Posted

Śliczne zdjęcia :)

Kikou, chciałabym przesłać część pieniążków małej, patrząc na nią, to pewnie mało nie zje :evil_lol: Podeślij mi proszę nr konta :) Ślicznie dziękuję, że przyjęłaś pannicę do swego stada :loveu:

Posted

[quote name='kikou']to nie do końca jest tak że Cejlonek jest jedynym wybrankiem serca Zuzkowego... beczułeczka po prostu nie daje rady wdrapać się do posłanek z brzegami ani na kanapę...dlatego wybiera płaskie dywaniki...ale tylko z przystojnymi kawalerami

.... napatrzeć się nie mogę!.... ciepło na serduchu:loveu:

[quote name='ariete2503']No ale faceta to od razu sobie przygruchała! Nie traci czasu:evil_lol:. Ty kikou uważaj, żeby tego szczęścia Ci nieoczekiwanie nie przybyło:evil_lol:.... cicha woda brzegi rwie! ciagle się przekonuję:evil_lol:

Posted

Jestem z powrotem (Doda, musiałam odwiedzić kwaterę główną mojej firmy) i co widzę - jakie rewelacyjne zdjęcia Zuzi :multi: Co za miód w serce, że tak się dobrze u kikou czuje - ale tam wszystkie psy chyba tak się czują - nie ma innej możliwości.

Posted

Wczoraj pisałam z kikou. Zuzia była u weta i są dobre wieści :) Miała badania, wątroba nerki cukier trzustka hemoglobina i serce jak najbardziej ok. Tylko stawy (biodra,kolano) złe. Są jak u bardzo starego psa.. Trzeba wspomagać lekami.
Na weta poszło 100 zł.

Posted

Doda_ napisał(a):
Wczoraj pisałam z kikou. Zuzia była u weta i są dobre wieści :) Miała badania, wątroba nerki cukier trzustka hemoglobina i serce jak najbardziej ok. Tylko stawy (biodra,kolano) złe. Są jak u bardzo starego psa.. Trzeba wspomagać lekami.
Na weta poszło 100 zł.

czyli trzeba stawy wspomagać?

Posted

[quote name='asiuniab']czyli trzeba stawy wspomagać?

tak, tak Zuzka ma dostawac suplementy na stawy, mam w domu arthrofit - nie trzeba nic kupować
tu rach za badania:

i panna osobiscie:

Posted

asiuniab napisał(a):
a no to cieszę się, że już coś masz na stawy; Kioku, ale dieka też się Zuzi przyda?

dietę juz trzymamy...
ponieważ mamy psinek wiecej niz jedną czy dwie, każdy otrzymuje swoje jedzonko w swojej miseczce osobno, te które mają chęć podjadać kolegom jedzą w osobnych pomieszczeniach - w tym Zuzka bo ona lubi jedzonko ponad wszystko i gotowa jest zdrowo oszczekać kolegę żeby mu odebrać miseczkę :)

Posted

kikou napisał(a):
dietę juz trzymamy...
ponieważ mamy psinek wiecej niz jedną czy dwie, każdy otrzymuje swoje jedzonko w swojej miseczce osobno, te które mają chęć podjadać kolegom jedzą w osobnych pomieszczeniach - w tym Zuzka bo ona lubi jedzonko ponad wszystko i gotowa jest zdrowo oszczekać kolegę żeby mu odebrać miseczkę :)

ale się uśmiałam:) wiem, że to trudne, u nas są dwa i też pilnujemy podjadania sobie:)

Posted

[quote name='kikou']dietę juz trzymamy...

To jest dobry sposób na schudnięcie :) - osobna mała miseczka. Co jakiś czas usiłuję tą myśl przemycić koleżance, która walczy z nadwagą między solidnymi posiłkami, bez skutku ;)