Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 wklejam na wszystkie wątki moich obecnych i byłych podopiecznych: a tu prośba:błagam, zajrzyjcie do Diesla, to kolega Zuzi, Maksia i reszty,Diesel ma nowotwór nosa, przerzuty do płuc , potrzebny hotelik, czyli , jak zawsze, najpierw pieniądze, niech nie umiera sam w schronie http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post22133812 Quote
Beat2010 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Na zdjęciu wygląda na dużego psa :) ona chodzi odrobinkę i potem tak lezy,bo łapki bolą, bardzo kontaktowa staruszka, co nie jest takie częste, najlepiej kontaktuje z gotowaną kurą :evil_lol:, śmietnik też jest OK:mad: Quote
asiuniab Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 dokładnie wygląda na dużą dziewczynę, jest kochana:) Quote
jola&tina Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Prawdziwe szczęście patrzeć na Zuzię na trawce! Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 jakie piękne zdjęcie Zuzi :) kikou pisala, że już po obcinaniu pazurków i faktycznie, dziewczynce się nie podobało :cool3: agat21 , ja obecnie jestem na l4 , mialam przez prawie tydzien wysoka goraczke, ósemka-stan zapalny.. już przeszlo-wiec dzisiaj rtg zebów mialam a jutro wizyta u dentysty :-( :placz: nie wiem czy źle mi rosnie czy co.. na zdjęciu wszystko pieknie stoi... nie rozumiem :shake: Quote
dorcia2 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Zuziulek pięknie się prezentuje na trawce, kochane maleństwo:loveu: przesyłam buziaczki dla misiaczka:iloveyou: Quote
Gosiapk Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 [quote name='agat21'](...) U Kikou od razu chyba dobrze się poczuła, (...) [/QUOTE] A widziałaś u kikou Muńczysławka? Chodzi w sweterku czasami, taki starunio, wygląda jakby kiedyś stał obok miniszorściaka. [quote name='agat21'](...) Kilometrów było ponad 1000 - ile dokładnie - nie policzyłam.(...) [/QUOTE] O matko i córko! :mdleje: [quote name='Beat2010']Na zdjęciu wygląda na dużego psa :) ona chodzi odrobinkę i potem tak lezy,bo łapki bolą, bardzo kontaktowa staruszka, co nie jest takie częste, najlepiej kontaktuje z gotowaną kurą :evil_lol:, śmietnik też jest OK:mad:[/QUOTE] baaardzo kontaktowa dziewczynka, bardzo :roflt: [quote name='Doda_'](...) ósemka-stan zapalny.. już przeszlo-wiec dzisiaj rtg zebów mialam a jutro wizyta u dentysty :-( :placz: nie wiem czy źle mi rosnie czy co.. na zdjęciu wszystko pieknie stoi... nie rozumiem :shake:[/QUOTE] Może trzeba usunąć? Moja znajoma wszystkie 4 musiała usuwać, gdy zaczynały rosnąć. Quote
bea100 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Serce się uśmiecha, wspaniała akcja :loveu: a dla agat21 :kiss1: Quote
kikou Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 zanim zdążyłam wejść na dogo już wszystko opisane :) Zuzka jest świetna, taka "biedniutka" w tym swoim starczym pulchnym ciałku ale dziewuszka jest wielka duchem, dzielna, pewna siebie, spokojna, nie boi sie byle czego, bardzo lubi inne psiaki, leży zawsze z najfajniejszymi kawalerami (zrobiłam jakieś foty-postaram się jutro wstawić) faktycznie jedzonko lubi ponad wszystko, dzisiaj nawet pokąsała kolegę Ellika (niegroźnie oczywiście - tak po dziadkowemu) i przejęła jego miseczkę, normalnie musi dziewczyna sama jeść. Te łapeczki biedne bardzo, zrobimy badania to i łapki pokażemy doktorom ale przede wszystkim musi ciutkę schudnąć biedula bo to w sumie mała sunia, a jest naprawdę otyła. O innych sprawach będziemy sukcesywnie pisać. Dołączam się do podziękowań dla Agat bo poświęciła wolny dzień na baaardzo daleką, długą, męczącą trasę. (i też nie tanią) Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 gosiapk , moja dentystka mówi, że trzeba usunąć. Tak mówiła już kilka razy jak mi rosły ósemki, a ja za każdym razem tak jak Olena84 uciekałam z fotela:evil_lol: teraz dopadł stan zapalny.. i jeśli mam znów 'chorować' tak jak ostatnio, to wolę pozbyć się tego potwora... kikou, dziękuje bardzo za wieści :) cieszę się, że psy ją zaakceptowały. Wszystkie polubiły? a ciekawa jestem jak Cejlonek ? taki wielki kłapouch lubi Zuzinke? łapeczki musi obejrzeć wet... powinna dostać jakieś witaminki/wapno na stawy. tak, ja jeszcze raz dziękuję agat21 za transport, kikou za przyjęcie i opiekę nad zuzią, wszystkim za tak wielką pomoc finansową.. Quote
agat21 Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jakie dobre wieści o Zuzince :) Ona jest chyba bardzo mądra, wie, że znalazła się we wspaniałym miejscu - to co się będzie denerwować :lol: Gosiu, widziałam Muńczysławka, a nawet samo suche "widziałam" o za mało, bo starsznie mnie zaczepiał i domagał się pieszczot i uwagi. Świetny piesiulo :) Dodusia, jak stan zapalny, to fatalnie, chyba trzeba tę 8 jednak wywalić, żeby nie doszło do czegoś poważniejszego. Ściakam wszystkie wątkowe cioteczki, bo przez najbliższe 3 dni znowu będę poza domem i netem, i będę tęskinić ;) Quote
Doda_ Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 agatko, a gdzie ty tak jeździsz na te kilka dni ? :) Quote
Secia Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ano niestety 8 jak rosną to mają tedencję do stanów zapalnych.....to samo u dzieciaków gorączkują, marudzą a bywa, że i stan zapalny się pojawia, więc nie ma się co dziwić..... Quote
anica Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Doda_']gosiapk , moja dentystka mówi, że trzeba usunąć. Tak mówiła już kilka razy jak mi rosły ósemki, a ja za każdym razem tak jak Olena84 uciekałam z fotela:evil_lol: teraz dopadł stan zapalny.. i jeśli mam znów 'chorować' tak jak ostatnio, to wolę pozbyć się tego potwora... kikou, dziękuje bardzo za wieści :) cieszę się, że psy ją zaakceptowały. Wszystkie polubiły? a ciekawa jestem jak Cejlonek ? taki wielki kłapouch lubi Zuzinke? łapeczki musi obejrzeć wet... powinna dostać jakieś witaminki/wapno na stawy. tak, ja jeszcze raz dziękuję agat21 za transport, kikou za przyjęcie i opiekę nad zuzią, wszystkim za tak wielką pomoc finansową..[/QUOTE]... ja też pięknie dziękuję naszym cioteczką za pomoc:Rose: Spokojne spojrzenie Zuzinki-Bezcenne :) Doda do dentysty:mad: Quote
Gosiapk Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='agat21'](...) Gosiu, widziałam Muńczysławka, a nawet samo suche "widziałam" o za mało, bo starsznie mnie zaczepiał i domagał się pieszczot i uwagi. Świetny piesiulo :) (...) [/QUOTE] Dzięki za info o Munieczku :) Quote
Doda_ Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 Na wątku Cejlonka kikou wkleiła wzruszające zdjęcie !! Nasza Zuzinka -mała otyła szczekająca (pyskata) wybrała sobie dziadka-dużego, cichego kłapoucha:evil_lol: Quote
Beat2010 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) wspaniale :) popatrzcie na zdjęcie Zuzi-ona kuleje też na przednią, lewą łapkę, widze tam jakieś zgrubienie? a może to kolanko? Edited May 13, 2014 by Beat2010 Quote
Recommended Posts