Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']Dexterka gdzieś pisała że może odebrać Barta we Wrocławiu ? Jeśli tak, to chyba można.. nie wiem jak daleko jest od Warszawy do Mokrego Noska, o tym trzeba porozmawiać z agatą.[/QUOTE]

[quote name='barb']Pisała, że może odebrać go z Wroclawia ale chyba w lekend. A kiedy ma jechać Zuzia ?
Bary jest tutaj
Hotel dla Psów Mokry Nosek
Granice 53, 96-515 Teresin (40 km od Warszawy w kierunku Poznania)[/QUOTE]
Czyli z agat 21 trzeba się skontaktować ?

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='barb']Czyli z agat 21 trzeba się skontaktować ?[/QUOTE]

[quote name='Doda_']barb, tak , agat21 bedzie wiozła Zuzię z Warszawy (schronisko paluch) do Gryfowa Ślaskiego k. Zgorzelca (dt u kikou) .[/QUOTE]
Wyslalam PW do agat. Oczywiście dorzucilibyśmy się do kosztow transportu. Doda przepraszam, ze trochę zaśmiecilam wątek.

Posted

[quote name='barb']Wyslalam PW do agat. Oczywiście dorzucilibyśmy się do kosztow transportu. Doda przepraszam, ze trochę zaśmiecilam wątek.[/QUOTE]

ależ barb co ty wygadujesz, jakie zaśmiecanie?? :) nam wszystkim chodzi o zwierzaki i działamy w jednym celu-pomóc im.

Posted

Ja też się trzymałam i woziłam ze strachem listę po świecie. Byłam czujna jak ważka i nie zgubiłam jej ale jak mbank skasował mnie za ostatnią listę haseł 15.00 PLN to ją odwołałm i poprosiłam o smsa na komórkę. Kilka lat temu nie słali jeszcze za granicę [quote name='Maruda666']A ja się z uporem trzymam papierowej listy haseł :evil_lol:[/QUOTE]

Posted

a jakbyś zgubiła listę? ktoś otworzy to moze sobie wejść do banku czy jak ? pytam się bo secia pilnowała jak ważka....
:diabloti:

Posted

sama lista haseł nic nie da ale to kłopot dla właściciela. Trzeba ją unieważnić, sama to mogę wykonać na stronie banku, oczwiście muszę się zorientować, że lista zniknęła. Potem już tylko trzeba czekać cierpliwie jak przyślą kolejną. W tym czasie nie masz dostępu do kaski a procenty rosną, że hoho:-)

Posted

[quote name='Doda_']a jakbyś zgubiła listę? ktoś otworzy to moze sobie wejść do banku czy jak ? pytam się bo secia pilnowała jak ważka....
:diabloti:[/QUOTE] Przede wszystkim, to musiałby wiedzieć do jakiego banku jest ta lista haseł :) Trzeba oderwać/odciąć kawałek na liście z nazwą banku i nawet jeśli ją zgubisz, a ktoś znajdzie taką listę, to guzik zrobi, bo nie będzie wiedział jaki bank, to po pierwsze. Po drugie potencjalny złodziej musiałby znać numer identyfikacyjny (login) do twojego konta i oczywiście hasło, aby się zalogować. Nie takie to łatwe :) Łatwiej zgubić telefon ;)

Posted

No to Secia nie musiałaś tak pilnować jak ważka.. :evil_lol:

Czekam na info, kiedy Zuzia tak naprawdę wyrusza.. ta niedziela rano ? i czy kikou wie ?

Posted

[quote name='kikou']ja nic nie wiem[/QUOTE]

no to ładnie :D a ja myślałam, że ustalone.
Ale to nie znaczy, że nie przyjmiesz Zuzieńki w ten weekend?
Wszystko na to wskazuje, że w niedzielę rano wyruszę, jeśli uda się wszystko w sobotę :)
Mam Twój adres od Dody i numer telefonu, jak będę jechać - zadzwonię.

Posted

[quote name='malagos']Zawsze te ostatnie momenty sa najbardziej stresujące, to dogranie transportu...[/QUOTE]
ano właśnie...trzymam kciuki za dobrą logistykę przedsięwzięcia :)

Posted

Jamniorek z historią identyczną jak Maksio - 16-letni "młodzian" szuka transportu z Wrocławia do Wwy, więc gdybyś agat21 wracała przez Wrocław i zechciała dziadeczka do towarzystwa, polecamy się łaskawej pamięci. W Warszawie lub "na trasie" odbierzemy bez problemu o każdej porze. Maluch ledwo żywy, przyzwyczajony do przebywania w klatce/kontenerku...

Posted

[quote name='Doda_']Trzymam kciuki mocno... agat21, czy wiesz ze kikou bedzie w domu do 11 i po 15 ?[/QUOTE]

Teraz już wiem :) Myślę, że dojadę nie wcześniej niż na 15.
Ale i tak na razie czekam nie wieści, czy udało się Zuzieńkę wyadoptować...

Nutusiu, co do przewiezienia jamniorka z Wrocławia do W-wy, to chętnie go wezmę. W Warszawie będę pewnie dość późno, ale wracam na pewno jutro. Zaraz na priva napiszę Ci swoją komórkę, a ja poproszę o informacje kto i gdzie ma go przekazać oraz kto ma go odebrać. I czy można by było go podwieźć gdzieś na obwodnicę Wrocławia? Wolałabym się nie wpuszczać w miasto, jeśli to nie jest konieczne, bo coś mi się wydłuża ta moja podróż.. ;)