asiuniab Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Zuzieńko, jak dobrze, że jesteś u kioku, na stare latka szósteczkę wygrałaś:) Quote
Beat2010 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 wspaniale, że u Zuzi wszystko dobrze i korzysta z nowego życia Quote
bea100 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 asiuniab napisał(a):Zuzieńko, jak dobrze, że jesteś u kioku, na stare latka szósteczkę wygrałaś:) Dokładnie to sobie pomyślałam czytając wpis kikou :loveu: Quote
anica Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 bea100 napisał(a):Dokładnie to sobie pomyślałam czytając wpis kikou :loveu:... i ja też :loveu: bardzo wysoko cenię kioku i jej domek! i jak widać nie tylko ja :lol::iloveyou: Quote
Maruda666 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 I oby maleńka jak najdłużej mogła sobie u Kikou dreptać :) :) Quote
Maruda666 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 (edited) Pogoda ładna to Zuźka pewnie po podwórku drepcze ;) Doszła wpłata czerwcowa od cioci Ariete2503 :loveu: Edited June 4, 2014 by Maruda666 Quote
Doda_ Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Zagladam do zuzinki :) bardzo sie ciesze, ze jest u kikou, nie wiecie nawet jak bardzo... i klne w duchu, że nie mozna sklonować kikou... :diabloti: Quote
Maruda666 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 W takie upały to Zuzia pewnie gdzieś w cieniu drzemie :) Quote
kikou Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Maruda666 napisał(a):W takie upały to Zuzia pewnie gdzieś w cieniu drzemie :) już na wielu innych wątkach opowiadałam ale jeszcze opowiem : mieszkamy w bardzo starym, wilgotnym poniemieckim domku, w dodatku z tyłu jakby troche zakopanym w niewielkie wzniesienie... ma to w sumie same wady, co chwilę coś tam się psuje, odpada, zacieka itd... ale akurat na upały to położenie jest wspaniale. W domu jest zawsze znośnie chłodno... Zuzinka nalezy do psinek mądrych tzn układa się wewnątrz, nie wychodzi na dłużej na dworek niz krótkie siku... mamy aktualnie 4 psinki już takie bezradne, że musimy je w upały albo deszcz przymykac w głębi domu bo nie potrafia same wrócić z podwórka...i tylko na króciutko wynosić i wnosić.. ale Zuzinka i |Cejlonek jeszcze maja bystre główki i potrafią sobie same znaleźć chłodne miejsca. Quote
anica Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Beat2010 napisał(a):też zaglądam do Zuzi, udało się małej :)... też tak uważam:lol:... bez kadzenia;) Quote
Maruda666 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 W taki upał taki dom to prawdziwy raj, gorzej pewnie zimą :shake: Quote
Maruda666 Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Wczoraj przelałam 120 zł dla Zuzi na czerwiec - będę przelewać 10 , bo tak jakoś zaczęła pobyt - może tak być? Quote
kikou Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 u Zuzki w porządku - nie żeby było gorzej z jej nóżkami ale aby nie zrobiło sie prędko dużo gorzej - w piątek rozpoczęła kurację CARTROPHENEM (nie mylić niesterydowym przciwzapalnym carprodylem czy carprofenem) 4 dawki 0,4ml co 6 dni... to jest lek na stawy Quote
agat21 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 O, to fajnie, że u Zuźki ok. Ciekawe jaki wpływ będzie miał ten lek na stawy. Quote
anica Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Też jestem ciekawa bo mojej Jasi też nóżki się już plątają.... Quote
Doda_ Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Mojemu Nerowi ten koński preparat w płynie pomaga. Kikou - kocham stare domy, zabytki... Takie domy mają ciepłe klimaty :) Jak spacerujemy gdzieś na wsi, zawsze przed starym pustym domem stanę i gapię kilka minut... :evil_lol: Quote
bea100 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 kikou napisał(a):już na wielu innych wątkach opowiadałam ale jeszcze opowiem : mieszkamy w bardzo starym, wilgotnym poniemieckim domku, w dodatku z tyłu jakby troche zakopanym w niewielkie wzniesienie... ma to w sumie same wady, co chwilę coś tam się psuje, odpada, zacieka itd... ale akurat na upały to położenie jest wspaniale. W domu jest zawsze znośnie chłodno... Zuzinka nalezy do psinek mądrych tzn układa się wewnątrz, nie wychodzi na dłużej na dworek niz krótkie siku... mamy aktualnie 4 psinki już takie bezradne, że musimy je w upały albo deszcz przymykac w głębi domu bo nie potrafia same wrócić z podwórka...i tylko na króciutko wynosić i wnosić.. ale Zuzinka i |Cejlonek jeszcze maja bystre główki i potrafią sobie same znaleźć chłodne miejsca. Ja wiem o czym piszesz, sama mieszkam w przedwojennej "ruderze za to bardzo klimatycznej" ;) Ale nic to, że wilgotno bywa- za to serce tam u Ciebie gorące ogrzewa starowinki i to najważniejsze :loveu: Quote
anica Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 bea100 napisał(a):Ja wiem o czym piszesz, sama mieszkam w przedwojennej "ruderze za to bardzo klimatycznej" ;) Ale nic to, że wilgotno bywa- za to serce tam u Ciebie gorące ogrzewa starowinki i to najważniejsze :loveu:... też tak uważam;) Quote
Annaa4 Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Poproszę numer konta na pw, mam dla Zuzi 120zł z bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252990-ROZLICZAMY-!!Zbieramy-na-psi%C4%85-emeryture-ubrania-kosmetyki-itp-do-28-05 Quote
Recommended Posts