Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kikou, bardzo dziękujemy za zdjecia i relacje :) może kupimy ten preparat na stawy ? u Ciebie tyle staruszków, inne napewno też potrzebują..

[quote name='asiuniab']ale się uśmiałam:) wiem, że to trudne, u nas są dwa i też pilnujemy podjadania sobie:)

U mnie to wilczur kradnie wszystkim :mad: dlatego kotka je na wyższym miejscu, a królika i świnkę zamykam jak dostają jeść.. bo Nero nawet głowę wsadzi do klatki zeby ukochane marcheweczki wziąć.. kiedyś królik miał kojec 1 x 2 metry, jak byłam w pracy na nockach to Nero podnosił kojec (do dzis nie wiem jak, pewnie noskiem) i kradł warzywa.. dlatego musiałam zmienić na klatkę.. skąd wiem ? Po pracy codziennie zastawałam królika poza kojcem.. a bez marchewki Nero by królika nie wypuszczał :evil_lol: coś za coś..
Pies z żołądkiem bez dna :splat:

[quote name='Annaa4']ZAPRASZAM na Bazar 1/3 dla Zuzi :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/252990-Zbieramy-na-psią-emeryture-ubrania-kosmetyki-itp-do-28-05

Dziękuję Ci bardzo !!!!! :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Dopa, ja rozumiem głód, brak ukochanej pani w domu... ale wyżeranie marchewki królikowi, to już przesada :evil_lol:

moja Szelcia jak karmię rybkę to się domaga suchego pokarmu do spróbowania
o jedzeniu dla chomika już nie wspomnę.....
samego chomika (panią chomikową) tez by zjadła jakby tylko się udało do niej dostać:diabloti:

Posted

Malgoska napisał(a):
moja Szelcia jak karmię rybkę to się domaga suchego pokarmu do spróbowania
o jedzeniu dla chomika już nie wspomnę.....
samego chomika (panią chomikową) tez by zjadła jakby tylko się udało do niej dostać:diabloti:
Takie ziarenka wchodzące w zęby... no pycha ;)

Posted

Bardzo wszystkim dziekuje za wplaty dla Zuzi :)

Gosiapk napisał(a):
Doda, ja rozumiem głód, brak ukochanej pani w domu... ale wyżeranie marchewki królikowi, to już przesada :evil_lol:

Marchewka to druga połówka Nera. Bardzo kocha. Jak królik je, to on ma takie błagalne spojrzenie i slini, żeby królas mu zostawił..
Nero je kilka marchwi dziennie.. i moglby wiecej, gdybym dala. na forum króliczym mówią że pies mi się zkróliczał :diabloti:

Posted

Doda_ napisał(a):
Bardzo wszystkim dziekuje za wplaty dla Zuzi :)

Marchewka to druga połówka Nera. Bardzo kocha. Jak królik je, to on ma takie błagalne spojrzenie i slini, żeby królas mu zostawił..
Nero je kilka marchwi dziennie.. i moglby wiecej, gdybym dala. na forum króliczym mówią że pies mi się zkróliczał :diabloti:

No to Twój pies staje się moim idolem - kilka marchwi dziennie! :lol: Bomba!

Posted

Olena84 napisał(a):
Mój pies jak ma marchewkę w misce to chwyta i wypluwa obok i zje wszystko oprócz marchewki;)
... czasem jest tak że gotowaną pies wypluwa a surową lubi i odwrotnie :)

Posted

A moje koty marchewki nie chcą :shake: ;) Za to Maruda namiętnie wypija wodę z kubka w którym stoi natka pietruszki, najlepiej jej smakuje jak już tak postoi kilka dni i cuchnie :evil_lol:
Ciekawe, co z warzyw lubi Zuzia ? ;)

Posted

cóż za ciekawy wątek kulinarny się zrobił :D No to dorzucę też kilka faktów na temat diety mojego zwierzyńca - Figaro: kapusta, jabłka, pomarańcze, papryka, tofu, kalafior i nawet nie pamiętam co jeszcze. Kitka: margaryna w każdej ilości, Malaga: ciasta i naleśniki, Emil: banalnie - wszystko, co kocie do jedzenia

Posted

Ta margaryna w każdej ilości mnie załatwiła :evil_lol: przed laty mój pierwszy pies ( właściwie to suka była :) ) miał zwyczaj wykradać masło przy rozpakowaniu zakupów, zaszywała się z nim pod łóżkiem ;)

Posted

ha ha ha nie zdawałam sobie sprawy, że psiakom może smakować prawie wszystko nie tylko mięso i sucha karma. Moja Secia uwielbiała gotowany bób i maliny, które sama nauczyła się skubać z krzaka przy mojej małej pomocy :-)

Posted

Szelcia wszystko tylko nie sucha karma
marchewka - wyłącznie surowa; gotowaną wywala z miski; rzodkiewka, kalarepa, ogórek surowy i kiszony.....
jabłka, i inne......czasem mnie to przeraża

Posted

Malgoska napisał(a):
Szelcia wszystko tylko nie sucha karma
marchewka - wyłącznie surowa; gotowaną wywala z miski; rzodkiewka, kalarepa, ogórek surowy i kiszony.....
jabłka, i inne......czasem mnie to przeraża
... dokładnie takie podniebienie jak u mojej Jaśki!... i mnie też to... czasem przeraża:roll: