Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Zuzinko... Wydaje mi się (choć pewności nie mam), że nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Ludzie pozbywają się własnych starych rodziców - zostawiają ich np. w szpitalach, bo na urlop za granicę wyjeżdżają albo gości zapraszają na imprezę i stara matka im do obrazka nie pasuje - to jak mają mieć serce do zwierząt?... Przecież to tylko pies, tylko kot, koń, królik, chomik... Mściwa z natury nie jestem, ale są takie momenty, że bardzo, bardzo chciałabym, żeby faktycznie zło powracało do czyniących je ludzi...

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kiedyś wcześniej nigdy nie umiałam źle życzyć ludziom.. ale teraz bardzo łatwo mi to przychodzi.. .

Faktycznie, anica, tydzień bardzo miło się zaczyna :) dziękuję Ci bardzo za rozsyłanie!!

agat21 - napisz mi proszę na pw ile kosztowałby transport w obie strony.

Posted (edited)

Deklaracje stałe:

milagros19853201 - 5zł od czerwca
asiuniab - 5zł
Dorcia2 - 20zł
ariete2503 - 25zł

Mamy 55 zł stałych :smile:

Jednorazowe:
Secia - jednorazowo coś
agutka - jednorazowo coś
Besia11- jednorazowo coś
Jolantina- ? - nie wiem czy dobrze zrozumiałam
atulek - 20zł
Annaa4 - bazarek
Meps - jednorazowo
Sybisia - jednorazowo coś (?)
Romka - jednorazowo
Szarotka - coś jednorazowo
Pani Iwona - 25zł ( konto poszło do Beat2010)
bea100 - jednorazowo

Stan konta: ( 29.04)

Besia - 10zł
Pani Iwona - 25zł
Ariete2503 - 50zł

Edited by Maruda666
Posted

Melduję się u kochanej mordeczki. Dla mnie jest śliczna! Mam słabość do takich starowinek, a co do życzeń dla wypranych z uczuć przedstawicieli gatunku ludzkiego, dołączam się do dziewczyn z postów powyżej!

Posted

[quote name='ariete2503']Melduję się u kochanej mordeczki. Dla mnie jest śliczna! Mam słabość do takich starowinek, a co do życzeń dla wypranych z uczuć przedstawicieli gatunku ludzkiego, dołączam się do dziewczyn z postów powyżej![/QUOTE]... Witaj Alinko i pięknie dziękujemy za pieniążki :Rose:... dobrze że jesteś znami :loveu: przyleciałam od Sonieczki, potwierdzić również że przelew poszedł.... smutno mi jak się dowiedziałam że nie może jechać do Kikou...

Posted (edited)

[quote name='Beat2010']Zuzia dostała od Pani Iwony spoza dogo jednorazowo 25zł :) prosze o nr konta

Beat, podziękowania dla Pani Iwony i dla Ciebie .

[quote name='bea100']Marudko- dopisz mnie do ściągi (jakoś grosik- tzn jednorazowa- i czekam na konto to zobaczę w banku ile)

Bea, już podaję :) Dziękuję -

Edited by Maruda666
Posted (edited)

[quote name='ariete2503']Melduję się u kochanej mordeczki. Dla mnie jest śliczna! Mam słabość do takich starowinek, a co do życzeń dla wypranych z uczuć przedstawicieli gatunku ludzkiego, dołączam się do dziewczyn z postów powyżej!

Witaj u starszych panieniek :) śliczne podziękowania -

Tak mnie coś kwieciście dzisiaj wzięło ;)

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='Secia']ooo ja też nie wiedziałam, że sunieczka nie może jechać do Kikoku.....Czy to już pewne?[/QUOTE]

Zuzia jedzie, kikou może wziąc tylko jedną.
Dla Soni szukamy dt....

Posted

U Zuzi same dobre wiadomości :lol: ,wysłałam małe 10zł,z końcem maja też podeślę na pewno,nie deklaruję stałej bo naprawdę nie wiem ile razy będę mogła wysłać te parę groszy .