Maruda666 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Szarotka']Wplace cos jednorazowo.[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Zuzi :):) Już dopisuję do swojej ściągi. Quote
anica Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='Maruda666']Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake: Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej.[/QUOTE]... że się powtórzę;) Marudko kochana jesteś :Rose: Quote
Maruda666 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='anica']... że się powtórzę;) Marudko kochana jesteś :Rose:[/QUOTE] :oops: :oops: Zapraszamy do Zuzi liczy się każda złotówka :) Quote
pikola Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Jestem na zaproszenie anica. U Kikou bedzie miala wspaniale. Zastanowie sie jak pomoc. Nie skomentuje tego jak mozna Psa na starosc tak potraktowac.Ty co to zrobiles tez kiedys bedziesz stary! Serce peka po prostu. Quote
Doda_ Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 [quote name='pikola']Jestem na zaproszenie anica. U Kikou bedzie miala wspaniale. Zastanowie sie jak pomoc. Nie skomentuje tego jak mozna Psa na starosc tak potraktowac.Ty co to zrobiles tez kiedys bedziesz stary! Serce peka po prostu.[/QUOTE] Ja juz nawet sie nie dziwie ani nie jestem zaskoczona, jak czytam gdzies ze psy na starosc porzucone... dotarlo do mnie ze ludzie to potwory :( Nie potrafie opisac mojej radości, ze Zuzia jedzie do Kikou. trzymam caly czas kciuki za Sonie... :( Quote
atulek Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='Maruda666']Wątek dziadków u Kikou - http://www.dogomania.pl/forum/threads/243794-moje-skarby Zrobię sobie ściągę ;) Deklaracje stałe: milagros19853201 - 5zł od czerwca asiuniab - 5zł Jednorazowe: Secia - jednorazowo coś agutka - jednorazowo coś Besia11- jednorazowo coś Jolantina- ? - nie wiem czy dobrze zrozumiałam atulek - ? - tez nie jestem pewna Annaa4 - bazarek Meps - jednorazowo Sybis - jednorazowo coś Romka - jednorazowo Szarotka - coś jednorazowo Zuzia bardzo dziękuje :loveu: maruda666 - się będzie też dokładać ;) Ja mogę na razie jednorazowo tylko 20 zł :-( ,ale będę myśleć .Jak będzie konto do wpłat dajcie znać na PW. Quote
Maruda666 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='atulek']Ja mogę na razie jednorazowo tylko 20 zł :-( ,ale będę myśleć .Jak będzie konto do wpłat dajcie znać na PW. Już zaznaczam :) Konto bedę rozsyłać po niedzieli - może do tego czasu będzie wiadomo co z Sonią, oby mogły jechać razem. 20zł to dla naszej gołej bidy bardzo dużo :) Zaglądajcie też do Soni - http://www.dogomania.pl/forum/threads/252570-SONIA-14-letni-ślepaczek-prosi-o-dom-lub-deklarację-na-DT?p=22090432#post22090432 Quote
Doda_ Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Szkoda że Zuzia nie wie teraz ze tyle cioteczek tu z nią i tak bardzo pomagacie! Quote
bea100 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jestem u Zuzi, poproszę nr konta (jednorazowo grosik choć wpłacę - ale to po majówce ...a serce mi się dosłownie pokrajało) Quote
zuziaM Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Jestem na zaproszenie anica. Biedne te starobwinki w schroniskach ... Sunieczka jest przeslodka. Quote
Maruda666 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='bea100']Jestem u Zuzi, poproszę nr konta (jednorazowo grosik choć wpłacę - ale to po majówce ...a serce mi się dosłownie pokrajało)[/QUOTE] Bea :loveu: dziękujemy . Konto podeślę w najbliższym czasie. Takich bezradnych babulinek to chyba żal najbardziej :-( [quote name='_Aga_']Ale bidusia..... :([/QUOTE] [quote name='zuziaM']Jestem na zaproszenie anica. Biedne te starobwinki w schroniskach ... Sunieczka jest przeslodka.[/QUOTE] Dziewczyny :loveu:, dziękuję, że jesteście u małej . Quote
Secia Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 jak się skarbnik rozpędzi to prosze numer konta Quote
Doda_ Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Cudownie, ze coraz wiecej cioteczek :) dziekujemy! Quote
Doda_ Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Marudo, mod jeszcze nic nie zmienil ? pisalas do jednego ? Quote
dorcia2 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 skurwysynstwo ludzkie nie zna granic za tyle lat wiernej przyjazni psiak konczy w schronisku życzę takiej gnidzie aby sama wylądowała na stare lata w przytułku nikomu niepotrzebna:mad: Kochana starowinka:-( trzeba ją ratować , deklaruję dla Zuzi stałą 20 zł ale kto weźmie na siebie adopcję :-( Quote
Maruda666 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 [quote name='Doda_']Marudo, mod jeszcze nic nie zmienil ? pisalas do jednego ?[/QUOTE] Pisałąm do maupa4, napiszę zaraz do Pianki - ale na jakimś wątku ostatnio czytałam, że modzi coś rzadko bywają na dogo :evil_lol: [quote name='dorcia2']życzę takiej gnidzie aby sama wylądowała na stare lata w przytułku nikomu niepotrzebna:mad: Kochana starowinka:-( trzeba ją ratować , deklaruję dla Zuzi stałą 20 zł ale kto weźmie na siebie adopcję :-([/QUOTE] Dorciu :Rose: kochana jesteś . Już dopisuję :) Adopcją to już chyba dziewczyny z Warszawy będą się musiały zająć? [quote name='Secia']jak się skarbnik rozpędzi to prosze numer konta[/QUOTE] Seciu :loveu:, zaraz piszę. Dziękuję :) Quote
anica Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Dziękujemy Dorciu2 i Seciu :Rose:nasze ciocie kochane:iloveyou: Zuzinka to chyba jest z tych ogonków, które każdego za serce chwytają;).... Dorciu2 ja wierzę że zło powraca tak samo jak dobro!... to się po prostu nie mieści w naszych kategoriach myślowych, trudno... nie!... nie można sobie wyobrazić!... żeby porzucić przyjaciela, w chorobie? czy na starość?... a jednak!.... ja znowu od paru dni powtarzam( naprawdę nie gniewajcie się na mnie bo z całym szacunkiem dla dobrych ludzi!) że Im bardziej poznaję ludzi ,tym bardziej kocham zwierzęta!!!!!!! ... nie jestem pewna? któremu pierwszemu bym w łeb strzeliła?.... temu który porzucił psa w chorobie i starości? czy temu ,który wziął takie nieszczęśliwe psisko i dręczył chłodem, brudem i głodem, pod obietnicą opieki:diabloti: Quote
Maruda666 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery). A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake: Quote
Doda_ Posted April 28, 2014 Author Posted April 28, 2014 [quote name='anica']Dziękujemy Dorciu2 i Seciu :Rose:nasze ciocie kochane:iloveyou: Zuzinka to chyba jest z tych ogonków, które każdego za serce chwytają;).... Dorciu2 ja wierzę że zło powraca tak samo jak dobro!... to się po prostu nie mieści w naszych kategoriach myślowych, trudno... nie!... nie można sobie wyobrazić!... żeby porzucić przyjaciela, w chorobie? czy na starość?... a jednak!.... ja znowu od paru dni powtarzam( naprawdę nie gniewajcie się na mnie bo z całym szacunkiem dla dobrych ludzi!) że Im bardziej poznaję ludzi ,tym bardziej kocham zwierzęta!!!!!!! ... nie jestem pewna? któremu pierwszemu bym w łeb strzeliła?.... temu który porzucił psa w chorobie i starości? czy temu ,który wziął takie nieszczęśliwe psisko i dręczył chłodem, brudem i głodem, pod obietnicą opieki:diabloti: to co pogrubiłaś-dokladnie !!! ja tak samo !! [quote name='Maruda666']Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery). A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake: wystrzelilas:evil_lol: z tym ze szkoda drugiej kuli... :evil_lol: kochane cioteczki, dorcio2, secia, bardzo wam dziekuje w imieniu Zuzi ! tak, ktos z warszawy bedzie musial wziac adopcje na siebie.. Ja zrobilabym to gdybym byla na miejscu.... ale nie mam takiej mozliwosci :( Quote
anica Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Marudko , jeśli znany jest już numer konta? to otrzymałam taką odpowiedź na zaproszenie do naszych staruszeczek, napisz proszę Alince numer konta albo mi podaj, już parę kroków bliżej do dobrego życia , miło od poniedziałku :smile: ariete2503 DołączyłJun 2013PrzeglądaRzeszówPosty438 Odp: Zaproszenie :smile: Witaj Anica, Na razie mogę zadeklarować na stałe po 25 zł dla każdej z dziewczynek. Od czasu do czasu może uda mi się wyskrobać coś więcej:lol:. Jak będzie znany numer konta, to proszę o info na priv. Pozdrawiam, Alina Quote
anica Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Maruda666']Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery). A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake:[/QUOTE]... i podobnie ze mną;) Quote
Recommended Posts