Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maruda666']Zgłaszam się z zaproszenia Aniki. Straszne bidule obie starowinki :shake:

Jeżeli nie będzie nikogo chętnego, to mogę ,, poskarbniczyć" małej.[/QUOTE]... że się powtórzę;) Marudko kochana jesteś :Rose:

Posted

Jestem na zaproszenie anica.
U Kikou bedzie miala wspaniale.
Zastanowie sie jak pomoc.

Nie skomentuje tego jak mozna Psa na starosc tak potraktowac.Ty co to zrobiles tez kiedys bedziesz stary!
Serce peka po prostu.

Posted

[quote name='pikola']Jestem na zaproszenie anica.
U Kikou bedzie miala wspaniale.
Zastanowie sie jak pomoc.

Nie skomentuje tego jak mozna Psa na starosc tak potraktowac.Ty co to zrobiles tez kiedys bedziesz stary!
Serce peka po prostu.[/QUOTE]

Ja juz nawet sie nie dziwie ani nie jestem zaskoczona, jak czytam gdzies ze psy na starosc porzucone...
dotarlo do mnie ze ludzie to potwory :(

Nie potrafie opisac mojej radości, ze Zuzia jedzie do Kikou. trzymam caly czas kciuki za Sonie... :(

Posted

[quote name='Maruda666']Wątek dziadków u Kikou - http://www.dogomania.pl/forum/threads/243794-moje-skarby

Zrobię sobie ściągę ;)

Deklaracje stałe:

milagros19853201 - 5zł od czerwca
asiuniab - 5zł

Jednorazowe:
Secia - jednorazowo coś
agutka - jednorazowo coś
Besia11- jednorazowo coś
Jolantina- ? - nie wiem czy dobrze zrozumiałam
atulek - ? - tez nie jestem pewna
Annaa4 - bazarek
Meps - jednorazowo
Sybis - jednorazowo coś
Romka - jednorazowo
Szarotka - coś jednorazowo

Zuzia bardzo dziękuje :loveu:

maruda666 - się będzie też dokładać ;)
Ja mogę na razie jednorazowo tylko 20 zł :-( ,ale będę myśleć .Jak będzie konto do wpłat dajcie znać na PW.

Posted

[quote name='atulek']Ja mogę na razie jednorazowo tylko 20 zł :-( ,ale będę myśleć .Jak będzie konto do wpłat dajcie znać na PW.

Już zaznaczam :) Konto bedę rozsyłać po niedzieli - może do tego czasu będzie wiadomo co z Sonią, oby mogły jechać razem. 20zł to dla naszej gołej bidy bardzo dużo :)

Zaglądajcie też do Soni - http://www.dogomania.pl/forum/threads/252570-SONIA-14-letni-ślepaczek-prosi-o-dom-lub-deklarację-na-DT?p=22090432#post22090432

Posted

[quote name='bea100']Jestem u Zuzi, poproszę nr konta (jednorazowo grosik choć wpłacę - ale to po majówce ...a serce mi się dosłownie pokrajało)[/QUOTE]

Bea :loveu: dziękujemy . Konto podeślę w najbliższym czasie. Takich bezradnych babulinek to chyba żal najbardziej :-(

[quote name='_Aga_']Ale bidusia..... :([/QUOTE]

[quote name='zuziaM']Jestem na zaproszenie anica.

Biedne te starobwinki w schroniskach ...
Sunieczka jest przeslodka.[/QUOTE]
Dziewczyny :loveu:, dziękuję, że jesteście u małej .

Posted

skurwysynstwo ludzkie nie zna granic za tyle lat wiernej przyjazni psiak konczy w schronisku
życzę takiej gnidzie aby sama wylądowała na stare lata w przytułku nikomu niepotrzebna:mad:

Kochana starowinka:-( trzeba ją ratować , deklaruję dla Zuzi stałą 20 zł
ale kto weźmie na siebie adopcję :-(

Posted

[quote name='Doda_']Marudo, mod jeszcze nic nie zmienil ? pisalas do jednego ?[/QUOTE]

Pisałąm do maupa4, napiszę zaraz do Pianki - ale na jakimś wątku ostatnio czytałam, że modzi coś rzadko bywają na dogo :evil_lol:

[quote name='dorcia2']życzę takiej gnidzie aby sama wylądowała na stare lata w przytułku nikomu niepotrzebna:mad:

Kochana starowinka:-( trzeba ją ratować , deklaruję dla Zuzi stałą 20 zł
ale kto weźmie na siebie adopcję :-([/QUOTE]

Dorciu :Rose: kochana jesteś . Już dopisuję :) Adopcją to już chyba dziewczyny z Warszawy będą się musiały zająć?

[quote name='Secia']jak się skarbnik rozpędzi to prosze numer konta[/QUOTE]

Seciu :loveu:, zaraz piszę. Dziękuję :)

Posted

Dziękujemy Dorciu2 i Seciu :Rose:nasze ciocie kochane:iloveyou: Zuzinka to chyba jest z tych ogonków, które każdego za serce chwytają;).... Dorciu2 ja wierzę że zło powraca tak samo jak dobro!... to się po prostu nie mieści w naszych kategoriach myślowych, trudno... nie!... nie można sobie wyobrazić!... żeby porzucić przyjaciela, w chorobie? czy na starość?... a jednak!.... ja znowu od paru dni powtarzam( naprawdę nie gniewajcie się na mnie bo z całym szacunkiem dla dobrych ludzi!) że Im bardziej poznaję ludzi ,tym bardziej kocham zwierzęta!!!!!!! ... nie jestem pewna? któremu pierwszemu bym w łeb strzeliła?.... temu który porzucił psa w chorobie i starości? czy temu ,który wziął takie nieszczęśliwe psisko i dręczył chłodem, brudem i głodem, pod obietnicą opieki:diabloti:

Posted

Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery).
A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake:

Posted

[quote name='anica']Dziękujemy Dorciu2 i Seciu :Rose:nasze ciocie kochane:iloveyou: Zuzinka to chyba jest z tych ogonków, które każdego za serce chwytają;).... Dorciu2 ja wierzę że zło powraca tak samo jak dobro!... to się po prostu nie mieści w naszych kategoriach myślowych, trudno... nie!... nie można sobie wyobrazić!... żeby porzucić przyjaciela, w chorobie? czy na starość?... a jednak!.... ja znowu od paru dni powtarzam( naprawdę nie gniewajcie się na mnie bo z całym szacunkiem dla dobrych ludzi!) że Im bardziej poznaję ludzi ,tym bardziej kocham zwierzęta!!!!!!! ... nie jestem pewna? któremu pierwszemu bym w łeb strzeliła?.... temu który porzucił psa w chorobie i starości? czy temu ,który wziął takie nieszczęśliwe psisko i dręczył chłodem, brudem i głodem, pod obietnicą opieki:diabloti:

to co pogrubiłaś-dokladnie !!! ja tak samo !!

[quote name='Maruda666']Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery).
A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake:
wystrzelilas:evil_lol: z tym ze szkoda drugiej kuli... :evil_lol:

kochane cioteczki, dorcio2, secia, bardzo wam dziekuje w imieniu Zuzi !
tak, ktos z warszawy bedzie musial wziac adopcje na siebie.. Ja zrobilabym to gdybym byla na miejscu.... ale nie mam takiej mozliwosci :(

Posted

Marudko , jeśli znany jest już numer konta? to otrzymałam taką odpowiedź na zaproszenie do naszych staruszeczek, napisz proszę Alince numer konta albo mi podaj, już parę kroków bliżej do dobrego życia , miło od poniedziałku :smile:

ariete2503

DołączyłJun 2013PrzeglądaRzeszówPosty438
Odp: Zaproszenie :smile:

Witaj Anica,
Na razie mogę zadeklarować na stałe po 25 zł dla każdej z dziewczynek. Od czasu do czasu może uda mi się wyskrobać coś więcej:lol:. Jak będzie znany numer konta, to proszę o info na priv.
Pozdrawiam,

Alina

Posted

[quote name='Maruda666']Anica, ustawić jednego za drugim i za jednym razem, szkoda drugiej kuli (nie wiem, co się ze mną robi, zanim nie trafiłam na dogo, to taka nie byłam :razz:- to tak dla rozładowania atmosfery).
A tak na poważnie - różne są ludziska, sporo jest też fajnych :) A że się gnidy trafiają, to fakt:shake:[/QUOTE]... i podobnie ze mną;)