Talucha Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Popieram Vailet:diabloti: edit. Zróbmy spacer w adventure parku :lol: Quote
Gezowa Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Niee, whippet ze skórką jak cienka rajstopa + to, że się będzie stawiał i siłował z każdym samcem może nie za fajnie się dla niego skończyć, przerabiałam to, naprawdę :diabloti: Zbyt samczy się zrobił jakiś czas temu, niestety i prawdopodobnie będzie ciachany :diabloti: Quote
Vailet Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ee tam i tak tam same chuchra będą :diabloti: olej pokazy jedź z nami na spacerek pełen radości i uśmiechu! Quote
Onomato-Peja Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Całe szczęście, że macie RÓWNIE dobrego fotografa co ja, bo mnie nie będzie! Hyhyheheszki! W sumie jeśli po drodze nie będzie wolnego w tygodniu to chyba dopiero w wakacje się widzimy misiaczki. :loveu: Quote
Aga*Lis Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Całe szczęście, że macie RÓWNIE dobrego fotografa co ja, bo mnie nie będzie! Hyhyheheszki! [/QUOTE] Nie jestem pewna o kim to :-?, ale możliwe, że mnie też nie będzie. Quote
Vailet Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 no wiesz co, założycielka uśmiechniętych spacerów nie idzie???? Quote
Aga*Lis Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Vailet']no wiesz co, założycielka uśmiechniętych spacerów nie idzie????[/QUOTE] Wasz spacer beze mnie będzie najsmutniejszym spacerem w Waszym życiu. Quote
Vailet Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Aga*Lis']Wasz spacer beze mnie będzie najsmutniejszym spacerem w Waszym życiu.[/QUOTE] Nasz spacer bez ciebie będzie najlepszym spacerem w naszym życiu. Quote
Talucha Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Vailet']będę się bała sama z psychopatą :-([/QUOTE] I słusznie :evil_lol: Quote
Talucha Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Bardzo dobrze! To co wy na to, żeby jechać na psie fikołki zobaczyć (zapomniałam o nich!) i się najwyżej zwiniemy do parku na spacer? Quote
Vailet Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 psie fikołki? weź daj jakieś info o tym, Ale cokolwiek to jest, super-jedziemy :loveu: Quote
Vailet Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Gezowa- nie chcesz jechac z nami? -MY PRZYJEDZIEMY DO CIEBIE! :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 [quote name='Vailet']no wiesz co, założycielka uśmiechniętych spacerów nie idzie???? :o No nie idzie! Popracować trochę trzeba. :lol: Dobrze, że ktoś pilnował kagańców! Gdyby zginęły ominęłoby nas tyle fun'u! Mrówkojad Quote
Vailet Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) Okok, 12, o ile nie zaspie to bede :lol: ale Toffik dumnie wyglada z tymi kagancami:cool3: Edited May 8, 2014 by Vailet Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Poszłabym na taki spacer dla tych zdjęć nawet :evil_lol: niestety nie przejdzie to z białasem . Pozostaje mi sie pozachwycać tutaj zdjęciami . Quote
Recommended Posts