Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='Vailet']Omg :loveu: Nie wierzę, kłamiesz. :lol: [quote name='gops']Poszłabym na taki spacer dla tych zdjęć nawet :evil_lol: niestety nie przejdzie to z białasem . Pozostaje mi sie pozachwycać tutaj zdjęciami . Aj tam nie przejdzie... Nawet w wyselekcjonowanym gronie? ;) Nie bój się Joy! To nic, że Cię pogryzł, spróbujemy znów... :diabloti: Ej laski... Albo mi się wydaje, albo mam wolny weekend i dwa psy na stanie... :lol: Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Grono musiałoby być skrócone do Rasty :evil_lol: ew. jakiś maluchów których mój pies nie uznaje za konkurencje . Może kiedyś udałoby mi sie do was przyjechać i załapać się na spacer z Rastą i Ledą ? zobaczymy jak to z czasem będzie i kasą (bilet w dwie strony niestety trochę kosztuje jakby nie patrzec to ponad godzina dojazdu) . Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Gops- byłoby fajnie :) twoj Clay się nakręca jak biegają psy? czy tylko z bliższej odległości popis siły pokazuje? Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='agutka']Gops- byłoby fajnie :) twoj Clay się nakręca jak biegają psy? czy tylko z bliższej odległości popis siły pokazuje?[/QUOTE] Jak już zczai że konkretny pies to samiec to się nakręci i będzie próbował gryźć jak tylko znajdzie okazje także spuszczenie go ze smyczy wtedy odpada przy innych samcach . Z sukami powinno być lepiej , nawet jeśli Leda będzie chciała mu wpieprzyć a on zdąży zorientować się że jest suką to powinien odpuszczać nawet będąc luzem . Żeby tylko pogoda była to przyjade na pewno . Quote
Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='maryg22']Nie przypominam sobie by ją pogryzł :evil_lol:[/QUOTE] A Lis jej nie chapnął? :D Quote
Baton Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Onomato-Peja']A Lis jej nie chapnął? :D[/QUOTE] nie .............. Quote
agutka Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Ledę odwrócę i dam tyłek do powąchania :-D wyobraż sobie że moja tak ma na wszystkie psy ;) jedynie sobie czasem odpuści jak biega luzem a psy ją ignorują Quote
Onomato-Peja Posted May 13, 2014 Author Posted May 13, 2014 [quote name='maryg22']nie ..............[/QUOTE] O Boże, co jest, to co się tam stało jak były te szczeki, piski itp.? Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 gops aż tak się nakręca na samce że by nie odpuścił po kilku razach? Gru tez za samcami nie przepada, ale w kagańcu jest spoko, raz czy dwa by się poszamotali i by było dobrze :diabloti: (przynajmniej jeżeli chodzi o mojego) Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 [quote name='Vailet']gops aż tak się nakręca na samce że by nie odpuścił po kilku razach? Gru tez za samcami nie przepada, ale w kagańcu jest spoko, raz czy dwa by się poszamotali i by było dobrze :diabloti: (przynajmniej jeżeli chodzi o mojego) Może by odpuścił jakby pies uległ inaczej nie odpuści niestety . Także marnie to widzę . Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 kuuuuuuuuurde, chętnie bym pomacała białasa :loveu: [quote name='Onomato-Peja'][CENTER]Ej laski... Albo mi się wydaje, albo mam wolny weekend i dwa psy na stanie... [/CENTER]:lol: [/QUOTE] jakie dwa psy?? :-o ja mogę w weekend :razz: Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 gops no chodź, najwyżej się pozabijąją, YOLO :evil_lol: Quote
gops Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Jak pojade do was 60km to wolałabym puścić psa ze smyczy żeby pobiegał :lol: no nic , zobaczymy jak będzie ładniejsza pogoda . Quote
Vailet Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 By biegal, ale w kagancu ;) Gruby z Lastim mieli ze dwa spiecia, bo oboje nie lubia samcow, ale ogolnie to sie ignorowali, traktowali sie jak takie zlo konieczne. No ale Ty lepiej znasz swojego psa, to decyduj ;) Quote
Talucha Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ja bym poooszła, ale w sobotę wraca mój ojciec, więc rano będę z nim jeździć, potem mnie kumpel na koncert wyciąga, a w niedzielę z kolei zastanawiałam się nad Ciapkowskim wydarzeniem, a potem znowu koncert :lol: Quote
Vailet Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 jaaaaaaaaaak tuuuuuu ciiiiichoooooooooo, ogarnijcie sie :shake: Quote
Recommended Posts