Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

To w takim razie my się ślicznie ze wszystkimi witamy i anonsujemy naszą hodowlę :loveu:
Hodowla - RUSTICA RUBRA
Lokalizacja - Lublin
Rasy - Yorshire terrier oraz Ciński grzywacz
Stronka jeszcze w budowie, ale telefon : 0 516-425-228
:hand:

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Sandi napisał(a):
Witam. Zapraszam wszystkich na stronkę własnego autorstwa poświęconą mojej Hodowli Psów Rasowych Yorkshire Terrier :lol:

Stronka świetna!!!
Sunie po prostu boskie!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Miałam przyjemność ogladać je na zywo na wystawie w Torunia mam w swojej galerii kilka ich zdjęć .

GRATULUJA DOTYCHCZASOWYCH SUKCESóW IżYCZE NASTEPNYCH!!

A i zapomniałam napisać o pełnym profesjonaliźmie w wystawianiu!!!
będę podglądać i się uczyć <hahaha>

Posted

iberia napisał(a):
Stronka świetna!!!
Sunie po prostu boskie!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Miałam przyjemność ogladać je na zywo na wystawie w Torunia mam w swojej galerii kilka ich zdjęć .

GRATULUJA DOTYCHCZASOWYCH SUKCESóW IżYCZE NASTEPNYCH!!

A i zapomniałam napisać o pełnym profesjonaliźmie w wystawianiu!!!
będę podglądać i się uczyć <hahaha>

Dziękuje za tak miłe słowa :multi: ciesze się że miałaś możliwość podziwiać nas na żywo ;) wiesz...treningi ponoć czynią mistrza hehe :lol: mogłabym prosić o link do Twojej stronki? Poogladam sobie foteczki :cool3:

Posted

Sandi napisał(a):
Dziękuje za tak miłe słowa :multi: ciesze się że miałaś możliwość podziwiać nas na żywo ;) wiesz...treningi ponoć czynią mistrza hehe :lol: mogłabym prosić o link do Twojej stronki? Poogladam sobie foteczki :cool3:

Niestety nie mam (jeszcze) stronki zdjęcia są w naszej galerri. A wybierasz się di katowic i opola??

Posted

iberia napisał(a):
Niestety nie mam (jeszcze) stronki zdjęcia są w naszej galerri. A wybierasz się di katowic i opola??

Oki rozumiem. Niestety nie wybieram się tam a Ty?

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
Posted

Poszukuje ładnych kokardek wystawowych dla mojej yorki.Szukałam już na ebayu,allegro ale nie ma nic ciekawego... Podpowiedzcie, gdzie można kupić(niekoniecznie w Polsce) fajne wystawowe kokardki?

Posted

Ja kupiłam 2 dla aury tu i dla zahi jeszcze kupię bo są śliczne i super wykonane ;). Polecam [url=http://www.doggiebows.pl.tl/]Doggie Bows - profesjonalne kokardki dla ps

• 6 months later...
Posted

Witaj Aneczko.Bardzo dawno mnie tutaj nie bylo widze ze juz hodowla jest.Jak tam Eti?Moj Figaro ma sie dobrze ale stracił własnie swoja przyjaciołke a nasza ukochana krolewne :placz: myslimy o jakiejs adopcji.Odezwij sie jak bedziesz