Kinia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Jest coś jeszcze w ogóle do zrobienia? Wygląda tu lepiej niż za czasów właściciela:p Quote
Inkaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Przyszliśmy się przywitać, a widzę, że nie ma właścicielki galerii. Na wieś sobie pojechała. Ja w tym roku nie zamierzam jechać do dziadka/babci - ach, to wspaniałe towarzystko robaków, pająków i innych owadów (na samą myśl przeszły mnie dreszcze). :diabloti: Quote
lafuma-82 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pomyśl nad zmianą tytułu galerii, dużo to zdjęć Twojego brata:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Byłam, widziałam, podziwiam :loveu: I o Skrzaciku czytam już drugi raz... :( Informuję, że wróciłam z mega wiedzą fotograficzną, na temat obiektywów, doboru przysłony, filtrów itp. ... ;) Ah, czuję się pełna wiedzy :loveu: I nei zrobiłam prawie żadnych zdjęć bo było mi głupio :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A ja przyszłam z cykliniarką- będę oryginalna ;) Posprzątane to robimy remont :eviltong: Quote
Szarik Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Witam wszystkich! Nareszcie jestem! :multi: :multi: :multi: Dziękuje bardzo odkurzenia galerii, faktycznie tak tu jakoś czysto, pachnąco, kwiatki żyją, fugi błyszczą, ani paproszka. Tylko ktoś oglądał mój telewizor! :mad: Wybaczam :evil_lol: Aa i jak wyciagacie szynkę z lodówki, to zamykajcie proszę, bo mi mleko skisło :eviltong: To ja swoim starym zwyczajem zacznę monolog: Na wsi było nawet fajnie. Ogólnie to lubię się widziec z rodzina, wiadomo, lubię też zwierzatka gospodarskie, wszystkie oprócz... myszy :angryy: Już w pierwszy dzień po kuchni biegały myszy, po podłodze i ścianie w moim pokoju chodziły pająki, a po podłodze coś karaluchopodobnego. Wykupiłam ze środków nasenno-uspakajających wszystie apteki! :evil_lol: Ale jakoś to było, przyzwyczaiłam się. Mam duuzio zdjęć :loveu: Najbardziej bałam się wizyty u mojej cioci - ona miała psa na łańcuchu. Mile się jednak zdziwiłam - już nie ma! Pies został otruty jak go spuszczali :-( Czyli jednak go spuszczali, ale łańcuchowy los, to żaden los, więc za TM mu pewnie lepiej :candle: Mają za to miesięcznego szczeniaczka! Sąsiadka znalazła oszczenioną suke w polu (ktoś wyrzucił:mad:). Były 3 szczeniorki, 2 wzięła owa sasiadka, a jedna sunia poszła do mojej cioci i wujka :loveu: Jest śliczna, gdyby nie rozmiary, to byłabym pewna, że to ON :loveu: Mają tez kotka, pieska Mikusia, krówkę, która się mnie bała, przepiękną, ale chora klacz i jej źrebaka :loveu: Ogólnie to jest tam cudownie, sunia nie pójdzie na łańcuch, a i w sąsiedztwie nie widziałam żadnych łańcuchowców :multi: Najpierw ich córka powiedziała mi, ze tam się nie odrobacza i nie szczepi psów, ale potem pytałam cioci a ta powiedziała, że przychodzi do nich weterynarz z wizytami kontrolnymi do wszystkich zwierząt, nie wierzę, że ominąłby mozliwość zarobienia na szczepieniach i odrobaczeniach ;) Szary jeszcze nie w domu :( Wróciliśmy niedawno, stwierdziliśmy, ze teraz to bez sensu go brac tylko na noc, jutro z samego rana jade do Niego! Będę też nocowac na działce, więc zdjęć wsiowych dziś, ani jutro nie będzie, ale najszybciej jak sie da! ;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Byłam, widziałam, podziwiam :loveu: I o Skrzaciku czytam już drugi raz... :( Informuję, że wróciłam z mega wiedzą fotograficzną, na temat obiektywów, doboru przysłony, filtrów itp. ... ;) Ah, czuję się pełna wiedzy :loveu: I nei zrobiłam prawie żadnych zdjęć bo było mi głupio :evil_lol: Heej! :multi: Dobrze, dobrze, w tym wypadku wiedza nie zabija, chyba, że finansowo :evil_lol: Głupio? No wiesz. :shake: Quote
Szarik Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Uf! Trochę zdjęć pozmniejszałam ;) Sierpniowy spacerek na przylotniskowe łąki z Pinczerką, Gizmo i Sarą ;) (Cały! :cool3:) Kangur? 'Trochem scerbaty, ale patyka i tak dorwę' :diabloti: Połkął haczyk? ;) Quote
Szarik Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Mogę? Nie mogę? (Kilka chwil przed pożarciem sie o kamora :mad:) Robię coś nietak? :eviltong: Przyczajka aniołka :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 witaj przywrócona do świata dogomaniaków :multi::loveu: super że już wróciłaś i że na wsi się mile rozczarowałaś ;) ale masz u mnie duży minus za te myszy.... phiii!!! jak można nie lubić myszy... a jeszcze powiedz że szczurami gardzisz to moja noga więcej tu nie postanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: te foty Cię trochę wyratowały z opresji :) Quote
Szarik Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 I jeszcze dwa Gizmowe tyłki :loveu: UWAGA! TŁUMACZĘ SIĘ :diabloti: Teraz tak tylko wpadam i wypadam, bardzo tęsknie za Waszymi psiakami, chętnie obejrzałabym wszystkie galerie, ale nie dam rady! Miałam wejść tylko na godzinkę, a już siedzę długo, musiałam pozałatwiać bazarkowe sprawy, zdjecia miałam jeszcze wstawić do Gizmatych, a nic nie wyszło! Musze wię wyspac, bo jutro z rana do Szarunia! :loveu: Jak tylko będe mogła, to odwiedze Was wszystkich, wszystko ponadrabiam i wpadnę częściej do siebie! ;) Dobranoc kochani! :loveu: Quote
Szarik Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='jonQuilla']witaj przywrócona do świata dogomaniaków :multi::loveu: super że już wróciłaś i że na wsi się mile rozczarowałaś ;) ale masz u mnie duży minus za te myszy.... phiii!!! jak można nie lubić myszy... a jeszcze powiedz że szczurami gardzisz to moja noga więcej tu nie postanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: te foty Cię trochę wyratowały z opresji :) :multi: :multi: :multi: Wybacz, ja bardzo chciałabym je lubic, bardzo mi szkoda, jak ludzie stosuja łapki i trutki. Sama na działce mam jedną, boję sie przez to wchodzic do łazienki, ale na zadne zabijanie sie nie zgadzam :shake: Ja nic na to nie poradzę, poprostu nie mogę ich znieść i już. Szczurów tym bardziej. :diabloti: Wybacz! ;) Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dobrze, że wróciłaś i wszystko ok... :) Quote
jonQuilla Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Szarik']:multi: :multi: :multi: Wybacz, ja bardzo chciałabym je lubic, bardzo mi szkoda, jak ludzie stosuja łapki i trutki. Sama na działce mam jedną, boję sie przez to wchodzic do łazienki, ale na zadne zabijanie sie nie zgadzam :shake: Ja nic na to nie poradzę, poprostu nie mogę ich znieść i już. Szczurów tym bardziej. :diabloti: Wybacz! ;) no masz Ci los... o tyle szczęścia że tutaj bardziej paluchami wkraczam niż stopami :eviltong::eviltong: Quote
AngelsDream Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Oj... a u mnie na fotoblogu tyle szczurów... :) Quote
jonQuilla Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='AngelsDream']Oj... a u mnie na fotoblogu tyle szczurów... :) Angels wrzuć jej tu za kare te zdjęcia :evil_lol::evil_lol: może dorzucę coś od siebie :evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 http://images24.fotosik.pl/270/4c88e05e8e5fa798.jpg Zdjęcia oczywiście wszystkie bardzo ładne ale to z górami w tle jest najładniejsze, właśnie ze względu na te góry, bo strasznie mi się za nimi tęskni:placz: Quote
Dobcia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 cześć Moniczko:multi: no jak można myszek nie lubić, no jak?:lol: ...ale mieszkając na wsi tak czy siak trzeba się do nich przyzwyczaić, bo wystarczy drzwi czy okno otworzyć, a zaraz jakaś maszeruje. A jak nie mysz to... ropucha:razz: Jakie śliczne zdjęcia:loveu: ahh jednak co lustrzanka to lustrzanka... Uwielbiam takiego skaczącego Szariczka:lol: Quote
agaciaaa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cześć :loveu: fajnie, że już wróciłaś :) i że na wsi nie było tak źle ;) Aaa no i to nie ja brałam tą szynke :cool1: :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/269/6481605b13151c21.jpg fajne to :lol: :loveu: Czekam na wsiowe fotki ;) Quote
Katarama Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale extra :) Te pokazy są super ;) Bardzo lubię militarny klimat :) Coś mi się wydaje, że na tych samych był mój wujaszek :) On z tamtych okolic i mi foty ostatnio przsyłaał :) Pozdrawiamy :) Quote
jamor Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 szarki- piekne zdjecia. az miło popatrzec. dla tych co nie wiedzą to orginalny szarki z pancernych znajduje się w izbie pamięci w sułkowicach. moze jutro zrobie jakies zdjecia i wam pokaze, pozdrawiam Quote
jamor Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 sorki, nie zadne szarki tylko szarik. przepraszam Quote
jonQuilla Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 dobry wieczór :multi::loveu: buziaki ślę :):):) :loveu: Quote
Szarik Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='AngelsDream']Dobrze, że wróciłaś i wszystko ok... :) Dziękuję, tez sie cieszę ;) [quote name='jonQuilla'] no masz Ci los... o tyle szczęścia że tutaj bardziej paluchami wkraczam niż stopami :eviltong::eviltong: :oops: Oj dobrze, dobrze :) [quote name='AngelsDream']Oj... a u mnie na fotoblogu tyle szczurów... :) [quote name='jonQuilla'] Angels wrzuć jej tu za kare te zdjęcia :evil_lol::evil_lol: może dorzucę coś od siebie :evil_lol: Nieee, no bez przesady, dziewczęta, porozmawiajmy :diabloti: [quote name='Kinia']Fajnie, że wróciliście;) Cześć! :multi: Quote
Szarik Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='lafuma-82']http://images24.fotosik.pl/270/4c88e05e8e5fa798.jpg Zdjęcia oczywiście wszystkie bardzo ładne ale to z górami w tle jest najładniejsze, właśnie ze względu na te góry, bo strasznie mi się za nimi tęskni:placz: Ja uwielbiam góry, nie mogłabym mieszkać gdzie indziej :loveu: Dziękuję za komplementy ;) Zaraz gór bedzie więcej ;) [quote name='Dobcia']cześć Moniczko:multi: no jak można myszek nie lubić, no jak?:lol: ...ale mieszkając na wsi tak czy siak trzeba się do nich przyzwyczaić, bo wystarczy drzwi czy okno otworzyć, a zaraz jakaś maszeruje. A jak nie mysz to... ropucha:razz: Jakie śliczne zdjęcia:loveu: ahh jednak co lustrzanka to lustrzanka... Uwielbiam takiego skaczącego Szariczka:lol: Cześć Jadzinko! :buzi: No właśnie nie wiem :roll: Tego się boję. Bardzo lubię wieś, zwierzęta gospodarskie, zapach rosy o poranku i pianie koguta, ale wszystko to jest powiązane z robalami, ślimakami, myszami i żabami. Bleee... Terapia? :roll: Dziękuję ;) Ja też kocham takie latające zdjęcia :) [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: fajnie, że już wróciłaś :) i że na wsi nie było tak źle ;) Aaa no i to nie ja brałam tą szynke :cool1: :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/269/6481605b13151c21.jpg fajne to :lol: :loveu: Czekam na wsiowe fotki ;) Agaacia! :calus: Jaa, nie Ty, to kto? jeszcze trochę Ci zostało na avatarku :eviltong: Zapytamy Sary, czy było fajnie? :diabloti: Wsiowe będą... zaniebawem ;) Quote
Recommended Posts