Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Przykro mi bardzo :( :calus:

A o Szarunia sie nie martw, na pewno dobrze sie nim zaopiekują :) a jaka radość będzie jak wrócicie :loveu:

:placz:

Już się nie mogę doczekać! :loveu:

Dostał :flaming: :evil_lol:

I scena końcowa (nieostre) :roll:

Posted

http://images28.fotosik.pl/268/1fc9dd384704ed0f.jpg
mina Twojego brata jest dokladnie jak Ta emotka->:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Szarik sobie poradzi :) tez kiedys zostawilam Bonnie na 3 dni i znajomy do niej przychodzil, dawal jesc, wyprowadzal etc. i dala rade hehe :) fakt, ze wszystko bylo poniszczone... :siara: no ale :P
[quote name='Szarik'];) :evil_lol: W domu? Z rodzicami? :diabloti:

No dobra, za domem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']http://images28.fotosik.pl/268/1fc9dd384704ed0f.jpg
mina Twojego brata jest dokladnie jak Ta emotka->:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Szarik sobie poradzi :) tez kiedys zostawilam Bonnie na 3 dni i znajomy do niej przychodzil, dawal jesc, wyprowadzal etc. i dala rade hehe :) fakt, ze wszystko bylo poniszczone... :siara: no ale :P

No dobra, za domem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Własnie! On ma strasznie wyrazista twarz, a przy tym nie wychodzi głupio. Marzy o karierze aktora, powiedzcie mu dziewczyny, że ma szansę, to się zmotywuje i będzie mi częściej pozwalał wklejać tu swoje zdjęcia :diabloti:

Mam nadzieje, troche się martwię! Wieczorem Paula napisała, że kochany zjadł trochę, poszedł na spacer po wsi, pobawił się, był u Niej w domu w odwiedziny i spi na posłanku (nawet mu go zadaszyła :cool3:). Jest w najlepszych możliwych rękach, wiem, że bedzie dobrze, ale już bardzo za Nim tęsknię! :placz:

[quote name='agaciaaa']Szarik lata :lol:

http://images32.fotosik.pl/350/a9f864e778a32b40.jpg tu wygląda na ogroooomnego ;)

W końcu! :evil_lol: To dzięki uszom :cool3:

Nom, gdyby umiał stac na tylnych łapach, to dopiero by było :lol:

Nie chcę jechać na ta wieś :shake: Mnóstwo psów na łańcuchach, jak ja mam wyjasnić cioci jednej i drugiej, ze tak nie mozna? Jak one od dziecka do takiego widoku przyzwyczajone, to co teraz mają światopogląd zmieniac i to za moja namową! :shake: A ja nie zniosę tego widoku.

Na dodatek, ale to tak prywatnie, ja tam wogóle nienawidze spać! Bo ja mam fobię robaczą. Pająki mniej, ale jakies karaluchy, szczypawice, czy inny brzydactwa, to do szewskiej pasji mnie doprowadzają i nie ma mowy o żadnym spaniu. Więc jade na środkach usypiających, ale ile mozna!? :roll: O masakro, już wolałabym z Szarutkim na posłaniu w Wikowicach.

Szary wielkouch i Szarikowa pańcia żegnają się z dogomanią na 4 dni! Miło by było, gdybyście wpadali do Nas od czasu do czasu, żeby mi kurzem nie zarosło! ;)

:calus:

Posted

witam :loveu::loveu:

przykro mi z powodu Skrzacia :roll:
:calus:

tyż mam fobie robaczkową ale w przeciwieństwie do Ciebie bardziej na pająki...bleee....
na samą myśl miękną mi kolana :oops:

a Tobie życzę udanego mimo wszystko wyjazdu, wypocznij i wracaj szybciutko :multi::multi: