AngelsDream Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To miłego wyjazdu i oby wszystko było ok... Pieska szkoda. :( Quote
Szarik Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='agaciaaa']Przykro mi bardzo :( :calus: A o Szarunia sie nie martw, na pewno dobrze sie nim zaopiekują :) a jaka radość będzie jak wrócicie :loveu: :placz: Już się nie mogę doczekać! :loveu: Dostał :flaming: :evil_lol: I scena końcowa (nieostre) :roll: Quote
Szarik Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 AngelsDream napisał(a):To miłego wyjazdu i oby wszystko było ok... Pieska szkoda. :( Tez na to liczę! Dziękuję. Quote
basia bonnie Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 http://images28.fotosik.pl/268/1fc9dd384704ed0f.jpg mina Twojego brata jest dokladnie jak Ta emotka->:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Szarik sobie poradzi :) tez kiedys zostawilam Bonnie na 3 dni i znajomy do niej przychodzil, dawal jesc, wyprowadzal etc. i dala rade hehe :) fakt, ze wszystko bylo poniszczone... :siara: no ale :P [quote name='Szarik'];) :evil_lol: W domu? Z rodzicami? :diabloti: No dobra, za domem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Szarik lata :lol: http://images32.fotosik.pl/350/a9f864e778a32b40.jpg tu wygląda na ogroooomnego ;) Quote
Szarik Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images28.fotosik.pl/268/1fc9dd384704ed0f.jpg mina Twojego brata jest dokladnie jak Ta emotka->:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Szarik sobie poradzi :) tez kiedys zostawilam Bonnie na 3 dni i znajomy do niej przychodzil, dawal jesc, wyprowadzal etc. i dala rade hehe :) fakt, ze wszystko bylo poniszczone... :siara: no ale :P No dobra, za domem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Własnie! On ma strasznie wyrazista twarz, a przy tym nie wychodzi głupio. Marzy o karierze aktora, powiedzcie mu dziewczyny, że ma szansę, to się zmotywuje i będzie mi częściej pozwalał wklejać tu swoje zdjęcia :diabloti: Mam nadzieje, troche się martwię! Wieczorem Paula napisała, że kochany zjadł trochę, poszedł na spacer po wsi, pobawił się, był u Niej w domu w odwiedziny i spi na posłanku (nawet mu go zadaszyła :cool3:). Jest w najlepszych możliwych rękach, wiem, że bedzie dobrze, ale już bardzo za Nim tęsknię! :placz: [quote name='agaciaaa']Szarik lata :lol: http://images32.fotosik.pl/350/a9f864e778a32b40.jpg tu wygląda na ogroooomnego ;) W końcu! :evil_lol: To dzięki uszom :cool3: Nom, gdyby umiał stac na tylnych łapach, to dopiero by było :lol: Nie chcę jechać na ta wieś :shake: Mnóstwo psów na łańcuchach, jak ja mam wyjasnić cioci jednej i drugiej, ze tak nie mozna? Jak one od dziecka do takiego widoku przyzwyczajone, to co teraz mają światopogląd zmieniac i to za moja namową! :shake: A ja nie zniosę tego widoku. Na dodatek, ale to tak prywatnie, ja tam wogóle nienawidze spać! Bo ja mam fobię robaczą. Pająki mniej, ale jakies karaluchy, szczypawice, czy inny brzydactwa, to do szewskiej pasji mnie doprowadzają i nie ma mowy o żadnym spaniu. Więc jade na środkach usypiających, ale ile mozna!? :roll: O masakro, już wolałabym z Szarutkim na posłaniu w Wikowicach. Szary wielkouch i Szarikowa pańcia żegnają się z dogomanią na 4 dni! Miło by było, gdybyście wpadali do Nas od czasu do czasu, żeby mi kurzem nie zarosło! ;) :calus: Quote
BBeta Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 AngelsDream napisał(a):Ok, będziemy zamiatać. A ja posiedze i popatrze... :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 witam :loveu::loveu: przykro mi z powodu Skrzacia :roll: :calus: tyż mam fobie robaczkową ale w przeciwieństwie do Ciebie bardziej na pająki...bleee.... na samą myśl miękną mi kolana :oops: a Tobie życzę udanego mimo wszystko wyjazdu, wypocznij i wracaj szybciutko :multi::multi: Quote
agaciaaa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Koniecznie musiałaś pojechać na tą wieś? :roll: Trzymaj sie kochana, oby robale trzymały się od Ciebie z daleka ;) Quote
Wyjątek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Kinia']To ja po Tobie porawie Że ja niby niedokładna jestem?? :obrazic: Quote
Kinia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A jesteś?? Zostawiłaś pare kudełków na podłodze Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To ja pozmywam :roll: choć tego nie cierpie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tyle chetnych do sprzatania to ja tv poogladam :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 ...hmmmm to mi może zostanie podlanie kwiatków:evil_lol:;) Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 przyszłam się pokazać ;) przy okazji zamieść paprochy... bo któraś tu wpadła z kanapkami i nakruszyła :eviltong::eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='jonQuilla']przy okazji zamieść paprochy... bo któraś tu wpadła z kanapkami i nakruszyła :eviltong::eviltong: to nie ja :siara: Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 czyli ekipa odwiedzająco sprzątająca się sprawdza :multi: Quote
Recommended Posts