lafuma-82 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Szarik napisał(a):Zgrywam, ale ilez to pracy! :diabloti: Wymuszenie! :eviltong: Płosie, zupełnie dobrowolnie wklejone zdjęcia :diabloti: Nikt nie obiecywał, że będzie w życiu łatwo i przyjemnie:eviltong: Dobrowolnie wklejone zdjęcia ale taki sam poziom:loveu:, nie no, są super, zachwycam się nimi i oczywiście psem! Przez wiele lat miałam owczarka, inteligentne stworzenie! Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 AngelsDream napisał(a):Ja zwykle tu mam smaka, tu smycz, tu aparat, tu linkę, a gdzie jeszcze to ustrojstwo do klikania? ja mam zwykle przy lamówce do paska w spodniach lub na nadgarstku powieszony na gumce;) przy klikerze z resztą smaka nie musisz podawać od razu- zdążysz wyciągnąć z kieszenie, byleby nie za długo. Linkę przypinam na smyczy w pasie- wygląda to jak nie powiem co, ale funkcjonalne jest : P Quote
Wyjątek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 http://images30.fotosik.pl/266/402ec75bd73a62c6.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ja jednak wolę skupić się na psie, zresztą Baaj z klikerem śrendnio pracuje. On patrzy na mnie, na rece, w oczy i tam szuka podpowiedzi, co robi dobrze. Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 AngelsDream napisał(a):Ja jednak wolę skupić się na psie, zresztą Baaj z klikerem śrendnio pracuje. On patrzy na mnie, na rece, w oczy i tam szuka podpowiedzi, co robi dobrze. szczerze mówiąc- zazdroszczę, mi to po właściwie kliker jest teraz najbardziej potrzebny ;) Quote
Szarik Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 AngelsDream napisał(a):Ja zwykle tu mam smaka, tu smycz, tu aparat, tu linkę, a gdzie jeszcze to ustrojstwo do klikania? Ja smaki mam w torbie, ze smyczy jest spuszczony, więc lezy na ziemi, aparat na szyi, choć jak czegoś uczę, to nie używam, linki nie posiadamy, więc kliker ma dużo miejsca do podziania się ;) lafuma-82 napisał(a):Nikt nie obiecywał, że będzie w życiu łatwo i przyjemnie:eviltong: Dobrowolnie wklejone zdjęcia ale taki sam poziom:loveu:, nie no, są super, zachwycam się nimi i oczywiście psem! Przez wiele lat miałam owczarka, inteligentne stworzenie! Ehh, ale żeby tak moi Dogomaniacy mi zycie zatruwali... :roll: :diabloti: Dziękuję bardzo, choc mi naprawdę tylko nieliczne się podobają ;) Oglądam galerie innych lustrzankowych dogomaniaków i szczerze powiedziawszy to robię się wtedy o taaaka malutka :shake: bardzo ;) Quote
Szarik Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Wyjątek']http://images30.fotosik.pl/266/402ec75bd73a62c6.jpg :loveu::loveu::loveu: Ciesze sie ogromnie :multi: [quote name='AngelsDream']Ja jednak wolę skupić się na psie, zresztą Baaj z klikerem śrendnio pracuje. On patrzy na mnie, na rece, w oczy i tam szuka podpowiedzi, co robi dobrze. Zazdroszczę! Mój na... talerz ze smakami (bo narazie uczymy się w domu), a na spacerze to na piłkę lub ewentualnie, na torbę ze smakami :placz: [quote name='Tinka:)']szczerze mówiąc- zazdroszczę, mi to po właściwie kliker jest teraz najbardziej potrzebny ;) Dokładnie ;) Quote
lafuma-82 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='AngelsDream']Ja zwykle tu mam smaka, tu smycz, tu aparat, tu linkę, a gdzie jeszcze to ustrojstwo do klikania? Włączę się w rozmowę, jeśli nie macie nic przeciwko:p U mnie to wyglada podobnie, jak idziemy na spacer a nie tylko za potrzebą to też mam te wszystkie akcesoria, o których mowa, plus jakieś aporty, czasem zwierzęce a czasem jakaś imitacja. Ja to normalnie wstydzę się przechodzić obok ludzi, jak idę na taki spacer, jakbym z targu wracała taka obładowana jestem, a jak już wracam ze spaceru to tym bardziej, bo do tego jeszcze brudna jestem, z moim psem nie ma lekko:evil_lol: plus niezwykle eleganckie obuwie, ( http://images23.fotosik.pl/265/b4446debf537f6ebmed.jpg ) bo czasem na jakieś bajorko się trafi, zachciało mi się psa myśliwskiego:eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Szarik napisał(a): Zazdroszczę! Mój na... talerz ze smakami (bo narazie uczymy się w domu), a na spacerze to na piłkę lub ewentualnie, na torbę ze smakami :placz: a mój na zapachy:cool1: jakby mógł to by nosa od ziemi nie odrywał:placz: no i nie mogę go spuścić bo nie wraca:roll: lafuma-82 napisał(a): zachciało mi się psa myśliwskiego:eviltong: mi też:cool1: po polujących rodzicach:cool1: na szczęście bajorek nie lubi:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='lafuma-82'] plus niezwykle eleganckie obuwie, ( http://images23.fotosik.pl/265/b4446debf537f6ebmed.jpg ) bo czasem na jakieś bajorko się trafi, zachciało mi się psa myśliwskiego:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10710891&postcount=1284 :diabloti: Nie sądziłam, że BB jest wyjątkowy. :crazyeye: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='lafuma-82']Włączę się w rozmowę, jeśli nie macie nic przeciwko:p U mnie to wyglada podobnie, jak idziemy na spacer a nie tylko za potrzebą to też mam te wszystkie akcesoria, o których mowa, plus jakieś aporty, czasem zwierzęce a czasem jakaś imitacja. Ja to normalnie wstydzę się przechodzić obok ludzi, jak idę na taki spacer, jakbym z targu wracała taka obładowana jestem, a jak już wracam ze spaceru to tym bardziej, bo do tego jeszcze brudna jestem, z moim psem nie ma lekko:evil_lol: plus niezwykle eleganckie obuwie, ( http://images23.fotosik.pl/265/b4446debf537f6ebmed.jpg ) bo czasem na jakieś bajorko się trafi, zachciało mi się psa myśliwskiego:eviltong: Bardzo prosze ;) Napewno wyglądacie bardzo zachęcająco :evil_lol: Nie odsuwają się od Was? :diabloti: Mój, mimo iż nie mysliwski, to przy upałach bezpardonowo kładzie sie w kałużach :diabloti: Niedość, że dzieci i ludzie uciekają od Niego ze względu na wygląd i wielkość (mój biedny maluszek :placz:), to jeszcze jak idzie taki potwór błotny, to mamy cały chodnik dla siebie :diabloti: [quote name='Tinka:)']a mój na zapachy:cool1: jakby mógł to by nosa od ziemi nie odrywał:placz: no i nie mogę go spuścić bo nie wraca:roll: Uu, to szkoda. Ja na szczęście nie mam z tym problemów, czasem tylko się zaniucha, ale to wjednym miejscu i za sunią. Na mojego najbardziej działają piłki, wtedy nawet zapomina o innych psach, co jest cudem, ale ciężko z oddawaniem tych piłek i zabawa nie trwa za dlugo :cool1: Komendę zna, w domu oddaje, patyki w miare oddaje, mojemu Tacie wszystko oddaje, ale mi piłki na spacerze dobrowolnie nie chce oddać :mad: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 to znowu ja.... mówię dzień dobry i lecę dalej :eviltong: foty oglądnęłam ;) :loveu: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Trochę zdjęć z serii 'obgryź patora' ;) "przepraszam, ale co to jest?" :diabloti: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='jonQuilla']to znowu ja.... mówię dzień dobry i lecę dalej :eviltong: foty oglądnęłam ;) :loveu: O nie... :shake: :evil_lol: :buzi: dzień dobry, leć, leć! ;) No i nie byłabym sobą, gdybym nie wtryniła tu jeszcze jakiegoś 'sapacza' :diabloti: Quote
AngelsDream Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://images44.fotosik.pl/2/fac53741cd4513e9.jpg Nagły zgon? Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 pełne skupienie przy obgryzaniu patyka.. zupełnie jak moja suka :evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='AngelsDream']Nagły zgon? Fachowcy mówią, że nie wolno psu bawic się patykami. Teraz już wiem o co chodziło, stało się :diabloti: Nie pozwólnie swoim psom bawić się patorami! Bo skończą jak mój :evil_lol: [quote name='jonQuilla']pełne skupienie przy obgryzaniu patyka.. zupełnie jak moja suka :evil_lol::evil_lol: No pewnie, to nie jest byle tam patyk, to jest super patyk i trzeba go super obgryźć :evil_lol: Byłam, poznałam ;) Ale zdjęć za wiele nie widziałam. :mad: (I całkiem nieźle zrymowałam :evil_lol:) Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Szarik'] Byłam, poznałam ;) Ale zdjęć za wiele nie widziałam. :mad: (I całkiem nieźle zrymowałam :evil_lol:) bo źle patrzałaś :evil_lol::evil_lol: podać Ci jakiś bit? :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Zapodaj siostro joł :diabloti: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Szarik']Zapodaj siostro joł :diabloti: :evil_lol: pyryby ty pszy, pyryby ty przy... umcy um um cy !!! :evil_lol::evil_lol: joł joł joł !!! :multi: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 :diabloti: Wybacz, straciłam wenę :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Szarik']:diabloti: Wybacz, straciłam wenę :diabloti: ojj to trudno... innym razem damy czadu :evil_lol: Quote
lafuma-82 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Szarik napisał(a):Fachowcy mówią, że nie wolno psu bawic się patykami. Teraz już wiem o co chodziło, stało się :diabloti: Widzę, że Szarikowa pańcia zmobilizowała się i umieściła nowe zdjęcia:loveu: A jak to uzasadniają? Bo ja np Zahrze nie rzucam patyków, bo na bank robiłaby to co Szarik, a niestety w jej przypadku gryzienie aportu jest niewybaczalne:evil_lol: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 lafuma-82 napisał(a):Widzę, że Szarikowa pańcia zmobilizowała się i umieściła nowe zdjęcia:loveu: A jak to uzasadniają? Bo ja np Zahrze nie rzucam patyków, bo na bank robiłaby to co Szarik, a niestety w jej przypadku gryzienie aportu jest niewybaczalne:evil_lol: ;) Że wbija się w dziąsła, kaleczy jamę ustną, może utkwić w przełyku itd. Ogólnie niebezpieczny, bo można go rozwalić. No ale ja wychodze z załozenia, że w domu też może na Ciebie obraz spaść i zginiesz, nie lubie zbytecznej przesady. Co mógłby robić pies, gdyby mu sie zabroniło patykowania? Chodzić do fryzjera, myć sobie zęby i chodzić na szpilkach. :roll: Pielęgnacja owszem, ale pies musi mieć troche z psiowości ;) No tak, to zrozumiałe ;) Ale Ona ma inne zabawy :) Quote
Anka_ZG Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://images44.fotosik.pl/2/fac53741cd4513e9.jpg ale dorwal wykałaczke:) slicznosci kochane;) Quote
Recommended Posts