Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Wiosna? A nie, już lato ;)

A tak poważnie, to chyba psy już tak czasami mają.

No kurcze, mam nadzieję, że mu tak nie zostanie...

Choć możemy urzadzić jakąs pokazówkę na osiedlowej psiej łące, jak Szary zagryza krwawo dwa amstaffy to może wreszcie pozbędziemy się podlatujących do Nas non stop piesków w celach zabawowych :mad:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Oj Szaruń Szaruń :shake: Co jak co, ale z Gizmusiem sie bić? :roll: ;)

http://images34.fotosik.pl/346/bd45bf33ccb855d9.jpg to jest świetne!!! :loveu:

No własnie, ze swoim tatusiem przyszywanym! Kto go uczył jak siusiać z podniesioną nózką, jak kopać, jak obgryzać kamienie? Kto go bronił przed innymi psami, a nawet sukami? Ale potem się noskami pomiziali w drodze. Tak niby niechcący, żeby nie było, toż sa twardziele ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Mam nadzieje, że ta mała sprzeczka nic nie zmieni w ich stosunkach.... ;)

Ja równiez ;) Wracali juz koło siebie, jak zawsze obojętni :evil_lol: Teraz poprostu będę zwracała większą uwagę na ich własności prywatne, coby sie nie powtórzyło ;)

Patrzcie co wypatrzyłam! Dzięki kochanej Entranchess'ce (wybacz jak źle napisałam, lub odmieniłam) uświadomiłam sobie, że są zaciskowe rogzy na Szarika! I to nie za 70 zł :razz:

Pomóżcie!
Ten:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/372b094f1588a0f388491cdb381f2887.jpg&maxwidth=300&lang=pl

Ten:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/fddef669003cef97778ac29b75a5d252.jpg&maxwidth=300&lang=pl

Czy ten?:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/image_func.php?img=gfx/1cdf720c0950e4760958516b2e108f30.jpg&maxwidth=300&lang=pl

A może inny kolor? Myslałam o brązie lub czerni, bo zieleń i czerwień juz ma, może coś stonowanego ;)

Posted

Obroże są super, ja od dawna taką planuje, tylko fiolecik ;) nawet zamówiłam na krakvecie ale sie nie doczekałam :evil_lol:
Z tych co podałaś wybrałabym czekoladke :loveu:

Posted

Bierz czekolade! Chociaż może zniknąć w Szarikowej sierści :razz: pomarańcz byłby bardziej widoczny :razz: sama nie wiem :lol:

Narazie nic nie kupuje do białostockiej wystawy, jak tam nie nabede czegoś fajnego to zamówie sobie tego rogzika, fioletowego :loveu: ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Bierz czekolade! Chociaż może zniknąć w Szarikowej sierści :razz: pomarańcz byłby bardziej widoczny :razz: sama nie wiem :lol:

Narazie nic nie kupuje do białostockiej wystawy, jak tam nie nabede czegoś fajnego to zamówie sobie tego rogzika, fioletowego :loveu: ;)

No własnie! Ale pomarańcz taki... niemęski :evil_lol: czekoladka fajna, chyba się bedę musiała zdecydować :)

Zamawiaj zamawiaj, coby tradycyjnosci stało się zadość :lol:

Enchantress'ka;10693443 napisał(a):

:crazyeye: O kurcze, szalejesz! Dwie pierwsze mi się jakos nie widza, ale reszta! Bardzo mi sie podoba! Czekoladka i te dwie pozostałe! Szaremu jak raz pasuje czerwień i pomarańcz. A fioletu jeszcze nie miał... I bądź tu człowieku mądry...
Moge wziąść dwie, ale... fundujesz? :evil_lol: Nie ma żadnych urodzin, rocznicy, gwiazdki, ale jest tata :diabloti:

[quote name='AngelsDream']Też myślałam o czekoladzie :)

No właśnie, ta czekolada teraz mi się będzie śnic i prześladować póki nie kupię :mad:

Posted

Szarik napisał(a):
No własnie! Ale pomarańcz taki... niemęski :evil_lol: czekoladka fajna, chyba się bedę musiała zdecydować :)

Zamawiaj zamawiaj, coby tradycyjnosci stało się zadość :lol:

Pomarańcz niemęski? :evil_lol: Bez przesady :diabloti: A czekoladke sama chciałam, ale jednak wygrał fiolet, no i na krakvecie czekoladki nie było (w końcu i tak nie doczekałam sie żadnej ale to szczegół) ;)

Ciiiiii, chce wytrwać w swoim postanowieniu :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Pomarańcz niemęski? :evil_lol: Bez przesady :diabloti: A czekoladke sama chciałam, ale jednak wygrał fiolet, no i na krakvecie czekoladki nie było (w końcu i tak nie doczekałam sie żadnej ale to szczegół) ;)

Ciiiiii, chce wytrwać w swoim postanowieniu :diabloti:

No ale mniej niż czekoladka ;) Krakvet nawalił? Nieładnie... :mad:

?? Wstrzemięźliwość od obrożowo-szelkowych zakupów? :lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Kup Szarikowi jaszczury :loveu: :loveu:

Jaszczury mówisz? Noo, to mam problem, może urządze głosowanie? :evil_lol: Bo Jaszczury to sobie na trzecie miejsce odsunęłam, najpierw czekoladka, potem pomarańczowo-niebieska, potem jaszczury. Ale może to jeszcze rozważę... :hmmmm:

A jak kupię Jaszczury, to zrobisz w Niej Szarikowi sesję? :cool3: :diabloti:

Posted

Szarik napisał(a):
Jaszczury mówisz? Noo, to mam problem, może urządze głosowanie? :evil_lol: Bo Jaszczury to sobie na trzecie miejsce odsunęłam, najpierw czekoladka, potem pomarańczowo-niebieska, potem jaszczury. Ale może to jeszcze rozważę... :hmmmm:

A jak kupię Jaszczury, to zrobisz w Niej Szarikowi sesję? :cool3: :diabloti:

Właściwie to nie jaszczury tylko gekony :splat: Mój ulubiony wzór :loveu: Strasznie ubolewam, że nie ma go w mniejszych rozmiarach :placz: Hydranty też są świetne (i też za duże :roll:)

A sesje to już sama możesz bez problemu zrobić :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Właściwie to nie jaszczury tylko gekony :splat: Mój ulubiony wzór :loveu: Strasznie ubolewam, że nie ma go w mniejszych rozmiarach :placz: Hydranty też są świetne (i też za duże :roll:)

A sesje to już sama możesz bez problemu zrobić :cool3:

:???: Nazwijmy to gadami :evil_lol: Nie ma? Szkoda... Hydranty? W jakiej sa kolorystyce?

O nie nie, żeby zrobic ładne zdjęcie, trzeba mieć umiejętności, doświadczenie, szkła no i aparat. Ja mam narazie aparat :evil_lol: Tobie nie brakuje niczego ;)

Posted

[quote name='Szarik']:???: Nazwijmy to gadami :evil_lol: Nie ma? Szkoda... Hydranty? W jakiej sa kolorystyce?

O nie nie, żeby zrobic ładne zdjęcie, trzeba mieć umiejętności, doświadczenie, szkła no i aparat. Ja mam narazie aparat :evil_lol: Tobie nie brakuje niczego ;)
Hydranty już ktoś chyba wklejał ;)
http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/a57b06501138b73a0b1d7420e922dff4.jpg

A gekony i tak sobie kupie, troche utne i będzie ok :knuje: :diabloti: A jak mój genialny plan się nie powiedzie to poczekają na większego psa :cool3:

Uwierz mi, że brakuje... :diabloti:

Posted

Szarik napisał(a):

Zastanawiałam się, czy ktoś się uczepi :eviltong: Nie zawiodłas mnie :diabloti: Poprostu jak kadruję zdjęcia w proporcjach i potem je obrabiam za pomocą akcji w PSie, to te akcje jakoś nie działają do kadrowanych zdjęć w proporcjach. To znaczy pewnie ja nie wiem o co kaman :p I postanowiłam, ze jedno sobie zostanie tak jakżem je stworzyła ;)

Ja nigdy nie zawodzę ;)

p.s. ostatnia obróżka jest fajna :)

Posted

Szarik napisał(a):
No ale mniej niż czekoladka ;) Krakvet nawalił? Nieładnie... :mad:

?? Wstrzemięźliwość od obrożowo-szelkowych zakupów? :lol:

Nawalił...:roll:

Chwilowa :diabloti:

Jaszczury też są super :loveu:

Posted

[quote name='Szarik']No własnie, ze swoim tatusiem przyszywanym! Kto go uczył jak siusiać z podniesioną nózką, jak kopać, jak obgryzać kamienie? Kto go bronił przed innymi psami, a nawet sukami? Ale potem się noskami pomiziali w drodze. Tak niby niechcący, żeby nie było, toż sa twardziele ;)

:loveu: :loveu: :loveu:

Widać, że uczeń przerósł mistrza - Szarik tak chciał naśladować Gizmo, że aż przejął po nim również te złe cechy... Ale oświadczam, że Gizmo żyje i nawet ma się całkiem dobrze ;) Został tylko strupek ;) A dla nas nauczka na przyszłość, bo to co się stało, było ewidentnie z naszej winy, nie naszych czterołapów ;)

Co do obroży to mi się podoba druga, którą zaproponowałaś ;)

;)

Posted

Szarik napisał(a):

Kup odrazu wszystkie trzy. Zaoszczędzisz na przesyłce.
Ale jeśli ja miałabym coś wybrać na Szarika to byłyby to jaszczury. :loveu:

Sama chce jak najszybciej zamówić daisy i fioletowy zacisk, ale muszę poczekać na odpowiednią okazję. Myślałam nad Bożym Narodzeniem, ale za długo bym czekała. Ale może zamówię Weniaczkowi coś z okazji światowego dnia wegetarianizmu lub z okazji imienin siostry? :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Hydranty już ktoś chyba wklejał ;)
http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/a57b06501138b73a0b1d7420e922dff4.jpg

A gekony i tak sobie kupie, troche utne i będzie ok :knuje: :diabloti: A jak mój genialny plan się nie powiedzie to poczekają na większego psa :cool3:

Uwierz mi, że brakuje... :diabloti:

Aa, te hydranty. Ale myślę, że w swej pstrokatości są zbyt pstrokate dla Szarego ;) Jednokolorowy pies, oto co by mi sie przydało ;)

Jak Ci się uda, to jestes super :eviltong: Poczekaja na... Mutu? Nie, on też kruszyna. Kup, jak wycofają ze sprzedaży, to Ty odsprzedaż za dziesięciokrotność pierwotnej ceny! :diabloti:

Czego, dziesiątego szkła? :eviltong:

[quote name='Wyjątek']Ja nigdy nie zawodzę ;)

p.s. ostatnia obróżka jest fajna :)

Tez mi sie podoba :)

[quote name='agaciaaa']Nawalił...:roll:

Chwilowa :diabloti:

Jaszczury też są super :loveu:

Ja byłam zadowolona, co prawda tlyko raz składałam u Nich zamówienie, ale wszyściutko było elegancko.

To takie napadowe jak myśle. Szybko przychodzi, szybko przechodzi :diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']:loveu:

Widać, że uczeń przerósł mistrza - Szarik tak chciał naśladować Gizmo, że aż przejął po nim również te złe cechy... Ale oświadczam, że Gizmo żyje i nawet ma się całkiem dobrze ;) Został tylko strupek ;) A dla nas nauczka na przyszłość, bo to co się stało, było ewidentnie z naszej winy, nie naszych czterołapów ;)

Co do obroży to mi się podoba druga, którą zaproponowałaś ;)

;)

Nie wiedział co należy nasladować, co nie :mad:

Mmm... czarna?

Enchantress'ka;10695063 napisał(a):
Kup odrazu wszystkie trzy. Zaoszczędzisz na przesyłce.
Ale jeśli ja miałabym coś wybrać na Szarika to byłyby to jaszczury. :loveu:

Sama chce jak najszybciej zamówić daisy i fioletowy zacisk, ale muszę poczekać na odpowiednią okazję. Myślałam nad Bożym Narodzeniem, ale za długo bym czekała. Ale może zamówię Weniaczkowi coś z okazji światowego dnia wegetarianizmu lub z okazji imienin siostry? :diabloti:

Na bank :evil_lol: W sumie mądre, ale to musiałabym poczekać do mikołaja :shake:
Ehh, te jaszczury :diabloti:

Każda okazja jest dobra! :evil_lol:

Posted

Szarik napisał(a):
Aa, te hydranty. Ale myślę, że w swej pstrokatości są zbyt pstrokate dla Szarego ;) Jednokolorowy pies, oto co by mi sie przydało ;)

Jak Ci się uda, to jestes super :eviltong: Poczekaja na... Mutu? Nie, on też kruszyna. Kup, jak wycofają ze sprzedaży, to Ty odsprzedaż za dziesięciokrotność pierwotnej ceny! :diabloti:

Czego, dziesiątego szkła? :eviltong:

Kupie zacisk i zaniose do pani krawcowej :knuje: A większy będzie pewnie już niedługo i dopiero wtedy zaszalaje :cool3:

Modela, czasu i szkła swoją drogą też :diabloti: