Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio baaardzo polubiłam fotografowanie zachodów słońca. Od paru dni obiecuję sobie, że w końcu wstane na wschód, ale nigdy mi się nie udaje :mad: :diabloti:

Dobra, lecę grac z bratem w Eurobusiness :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :multi:

A wiesz że to możliwe :evil_lol:

http://images32.fotosik.pl/340/b5398b7bb8435266.jpg uchiiii :loveu: (już dawno sie nimi nie zachwycałam:eviltong:;))

:multi::multi:

Kiedyś mi odleci i tyyyyle będzie z dogomanii :evil_lol:

No własnie coś ten temat niebezpiecznie ucichł :mad: Chyba się wszyscy przyzwyczaili :evil_lol:

[quote name='AngelsDream']Aporcik ;)

No nie tak dokładnie, ale jak dla potrzeb zdjęcia, to możemy to aportem nazwać :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ah, nawet nie wiesz jak się za Wami stęskniłam :loveu:

Za Szaruniem i to na takich super fotkach! :loveu: Twoja też niczego sobie...

Pozdrawiam moją sąsiadkę :loveu:

Ja za Wami też! Jak tylko jestesmy w Bielsku i idziemy na spacer, to patrzymy, czy Gizmus balkonu nie pilnuje, żeby się przejść i przywitać :loveu:

Do jutra ;)

[quote name='Isia & Chester']hej :D
no dobra, faktycznie Szarik w wodzie wygląda mniej psio od Krowy, ale po wyjściu jak jest morky jest tylko 'troszkę' chudszy :eviltong:
http://images26.fotosik.pl/259/2c5681c49bb7d247.jpg ale nie martw się przynajmiej masz dwa zwierzaki w jednym Szariku :D psa jak jest suchy i takie ładne coś jak jest w wodzie :evil_lol:
cudowny :loveu:

Cześć! :)

Troszkę? :razz: Tożto szczur wtedy jest! Twoja krowa wygląda jak pies mokra, co dla mnie jest baardzo dziwne :evil_lol: No tak, w sumie to mozna na to patrzec i tak, ale to trzeba byc ogromnym optymistą :evil_lol:

[quote name='anetta']Hhahahha, super wygląda w tej wodzie :lol:

:Help_2:
http://images29.fotosik.pl/259/4493ead53fdf87aa.jpg
:evil_lol:

Dokładnie tak nazywa się Jego styl pływacki: pomocy! :diabloti:

Posted

[quote name='AngelsDream']Też tak robię!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To dopiero ułożony pies! :loveu: :diabloti:

Taki działkowy misz-masz. Z nocy z Justynką :loveu:

I ponoć to ja lubię psie tyłki :diabloti:

Poszukiwanie mysi :mad: Franca zeżarła mi róg od serka topionego, róg od sera żółtego i już 2 razy śmiertelnie mnie wystraszyła w łazience! Przez Nią boję się wogóle wchodzić do łazienki. Skubana sobie wakacje urządziła :angryy: Na mój koszt :angryy: Tata proponował łapki na myszy i trutki, ale jak sobie wyobraziłam taką mysie w łapce, to już wolę ją tam zywą...

Cos a'la... chowaj ten aparat bo Ci nim zeby wybiję :diabloti:

Rano... amu-amu burakowi. :evil_lol:

Mówiłam już, że przepadam za komiksami? :diabloti:

Posted

To była komenda: daj łapę!

A on dał łapę, głos i jeszcze zrobił pół 'hopa' na wszelki wypadek :diabloti: Ostatnio mamy problemy z 'nawałem' komend :evil_lol:

Posted

łowienie kamorów ;)

I łoguras :diabloti:

To tyle. Mam wrażenie, ze Was rozpieszczam. :hmmmm: Juz niedługo nie będę miała co wklejać, ludzie. Mam nadzieję, że te zdjęcia będą moim zadośćuczynieniem, bo nie zdążę dziś odwiedzić wszystkich Waszych galerii. :placz: :eviltong:
Lizunie od Szarego! :buzi:

Posted

[quote name='Szarik']No własnie coś ten temat niebezpiecznie ucichł :mad: Chyba się wszyscy przyzwyczaili :evil_lol:

Chyba tak :evil_lol: co nie zmiania faktu że uchi wciąż są cudne :loveu: ;)

Fajne to układanie psa :lol: i komiksy świetne :evil_lol:

http://images34.fotosik.pl/341/4ef6d39c94106495.jpg zabili psa :placz: :mad:

Mam pytanie :razz: Czy ta koszulka jest "niebieska"?
http://images32.fotosik.pl/341/305f8d9b3d5bacf6.jpg

Bo chce sobie zamówić i zastanawiam sie czy "niebieska" jest niebieska, czy granatowa, jak na zdjęciu ;) mam nadzieje, że rozumiesz o co mi chodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Chyba tak :evil_lol: co nie zmiania faktu że uchi wciąż są cudne :loveu: ;)

Fajne to układanie psa :lol: i komiksy świetne :evil_lol:

http://images34.fotosik.pl/341/4ef6d39c94106495.jpg zabili psa :placz: :mad:

Mam pytanie :razz: Czy ta koszulka jest "niebieska"?
http://images32.fotosik.pl/341/305f8d9b3d5bacf6.jpg

Bo chce sobie zamówić i zastanawiam sie czy "niebieska" jest niebieska, czy granatowa, jak na zdjęciu ;) mam nadzieje, że rozumiesz o co mi chodzi :evil_lol:

Trzeba by sie poprzypominać :diabloti:

Pies popełnił samobójstwo, widząc, że justyna mu robi jeść :diabloti: :evil_lol:

Koszulka jest... czarna :evil_lol: I z tymi niebieskimi, to nie bardzo wiem osochozi :evil_lol: To tak w słońcu widać, poza tym jest lekko przybrudzona. Zamawiałam czarną i dostałam czarną, nie wiem jak jest z tymi niebieskimi :)

Posted

Fotek nie skomentuję... Bom na działce, na wsi... Net bezprzewodowy to może jutro by mi sie pierwsza ukazała :P Ale przywitac sie przyszłam po długiej nieobecności i wymiziać Szarika bym chciała :)

Posted

Gamusiowa pani! :multi: :multi: :multi:

Jak miło Cię u Nas widzieć! Nie tylko u Nas, ale i na DGM! :loveu: Na wsi? zazdroszczę! :loveu: Mam nadzieję, ze juz Nas nie będziesz opuszczać na tak długo!

Dziękuję, Szarik wymiziany! ;)

Posted

Szarik napisał(a):
Pies popełnił samobójstwo, widząc, że justyna mu robi jeść :diabloti: :evil_lol:

Koszulka jest... czarna :evil_lol: I z tymi niebieskimi, to nie bardzo wiem osochozi :evil_lol: To tak w słońcu widać, poza tym jest lekko przybrudzona. Zamawiałam czarną i dostałam czarną, nie wiem jak jest z tymi niebieskimi :)

Ahaaaa, no to wszystko jasne :evil_lol:

Czarna? :crazyeye: na fotce wygląda na granatową :evil_lol: Chodzi o to że ja bym chciała granatową, ale na stronie jest tylko niebieska :razz: spojrzałam na Twoją, a że wygląda na granatową to myślałam, że może to ten "niebieski" :lol: rosumiesz? :diabloti:

Posted

Zabiję Cię :diabloti: Zjem, poćwiartuję i przerobię na mielonkę! :diabloti:
Kto Ci pozwolił pokazywać tutaj moje zdjęcia? :p I jeszcze podważać moją umiejętność przygotowywania Szariczkowi jedzenia... Jak ja Cię jutro spotkam... :mad: :evil_lol:

Ale Szarula jak zwykle piękny :loveu: :razz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ahaaaa, no to wszystko jasne :evil_lol:

Czarna? :crazyeye: na fotce wygląda na granatową :evil_lol: Chodzi o to że ja bym chciała granatową, ale na stronie jest tylko niebieska :razz: spojrzałam na Twoją, a że wygląda na granatową to myślałam, że może to ten "niebieski" :lol: rosumiesz? :diabloti:

Uwierz mi, też byś popełniła :diabloti: Chocbys miała tylko kamienia pod ręką :diabloti:

Tylko niebieska? To do bani... Teraz rosumie :evil_lol: Napisz do tego faceta, napewno będa miec czarne! Justyna niedawno zamawiała i zamówiła czarną!

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Zabiję Cię :diabloti: Zjem, poćwiartuję i przerobię na mielonkę! :diabloti:
Kto Ci pozwolił pokazywać tutaj moje zdjęcia? :p I jeszcze podważać moją umiejętność przygotowywania Szariczkowi jedzenia... Jak ja Cię jutro spotkam... :mad: :evil_lol:

Ale Szarula jak zwykle piękny :loveu: :razz:

:hmmmm: Jak to? Najpierw zjesz, a potem przerobisz na mielonkę? :evil_lol: Zjesz, zwrócisz, juz nie bedzie trzeba ćwiartować, więc tylko wrzucisz do miksera :evil_lol: Smacznego! :eviltong: :diabloti:
Sama sobie pozwoliłam widząc cała masę moich u Ciebie :eviltong:

Yyy wiesz, coś mi wypadło, jutro o 10:00 musze wstawić wodę na herbatę i nie dam rady przyjść :diabloti:

Posted

Szarik napisał(a):
Uwierz mi, też byś popełniła :diabloti: Chocbys miała tylko kamienia pod ręką :diabloti:

Tylko niebieska? To do bani... Teraz rosumie :evil_lol: Napisz do tego faceta, napewno będa miec czarne! Justyna niedawno zamawiała i zamówiła czarną!

:evil_lol::evil_lol:

Nie zrozumiałaś :evil_lol: nie ma granatowych, tylko niebieskie. Czarne też są :lol: oj chybe bredze ze zmęczenia :evil_lol:

Posted

Cześć Moniczko:multi:

Nie wiem, czemu tu tak mało osób wpada, jak to jedna z najśmieszniejszych galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ludki się nie znają:eviltong:

Komiks najlepszy, hihihi:lol:

Posted

Guffi napisał(a):
Jejku, jejku:loveu:
Jaki on podobny do mojej Zety:cool3:

Witamy u nas w galerii! :)

agaciaaa napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Nie zrozumiałaś :evil_lol: nie ma granatowych, tylko niebieskie. Czarne też są :lol: oj chybe bredze ze zmęczenia :evil_lol:

Aaaa... teras rosumie. :evil_lol: To Ty chcesz niebieską! Znaczy granatową, ale niebieską, czyli nie czarną, ale taka jakiej chyba nie ma, choć ja twierdzę, że jest? To powodzenia! :diabloti: :evil_lol:

Dobcia napisał(a):
Cześć Moniczko:multi:

Nie wiem, czemu tu tak mało osób wpada, jak to jedna z najśmieszniejszych galerii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ludki się nie znają:eviltong:

Komiks najlepszy, hihihi:lol:

Jadzinka! :loveu:

No wiesz, bo ja rzadko wpadam do ludkowych galerii, rzadko też zapraszam do siebie. Chyba musze zmienić bannerek na jakiś obiecujący :hmmmm: :evil_lol: Rozreklamuj mnie! :evil_lol:

Cieszę się, ze się podoba, chyba więcej takich porobię :hmmmm: :evil_lol: