pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Meldujemy się, że średniak śpi jak zabity od 4 godzin :evil_lol: Dziękujemy za świetny spacerek :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Oczywiście że chcemy :multi: CHętnie obejrzymy ;) Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Alez nie ma za co, ja również dziekuję za zaproszenie i wogóle :) Obawiam się, ze spacerek o 19 może nie wypalić, bo jedziemy na błonia, ale jak wrócimy wcześniej, albo nie pojedziemy, to dam znać! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nie ma wstawiania super fotek - dopiero po zlotowych :mad: :evil_lol: Bo mnie też korci, żeby je dać, ale czekam najpierw na spacerowe i się doczekać nie mogę ;) Ale są świetne :lol: Powodzenia u weta i zdajcie relacje jak wrócicie! :) Quote
Dobcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witam ślicznego Szariczka i jego pancię!:lol: Wpadłam pooglądać zdjęcia towarzysza spacerów:cool3: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie ma wstawiania super fotek - dopiero po zlotowych :mad: :evil_lol: Bo mnie też korci, żeby je dać, ale czekam najpierw na spacerowe i się doczekać nie mogę ;) Ale są świetne :lol: Powodzenia u weta i zdajcie relacje jak wrócicie! :) Dobrze, więc nie wstawię jeszcze :) U weta ok, gorzej później... Szarik szalał po Błoniach jak opetany, wsiedliśmy do auta i zaczął piszczeć. To nie był pisk niezadowolenia, albo żądania czegoś. On piszczał z bólu, napewno. I to tak nagle, gdy leżał. Wróciliśmy do domu, teraz leży, ale co chwile wstaje, jest oszołomiony, gdy sie podnosi, to przeraźliwie piszczy, nie mam pojęcia co mu jest, bardzo się o Niego boję... :-( Najgorsze jest to, że nic nie moge poradzić, pomóc, rozmasować... NIC. :shake: Dobcia napisał(a):Witam ślicznego Szariczka i jego pancię!:lol: Wpadłam pooglądać zdjęcia towarzysza spacerów:cool3: WItamy Dobciu w Naszej galerii. Miło, że jesteście, pozdrów Negrusia Samodzielnego! Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nie wiem czy zauważyłaś ale ostatnie fotki w tej galerii są na 15 stronie.........:cool1: i to nie fotki Szarika! wkleić nowe proszę :razz: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Jak to nie fotki Szarika?? Niedługo będą... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Eria, przegapiłaś stronę 16tą :p Trzymamy kciuki za dzielnego Szarika, żeby już nic nie bolało :* Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 racje masz, zwracam honor, ostatnie foty są na 16 stronie :cool3: co nie zmienia faktu że powinny być na każdej!:diabloti: ale tak to chyba tylko ja robie Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Wiesz, ostatnio dałam dużo fot, a bardzo mało osób je obejrzało, więc narazie nie dodawałam. Ja jestem straszna panikara, a teraz cos jest mojemu psiurowi, dam zdjęcia dopiero jak mu sie polepszy... Więc trzymajcie kciuki, żeby wszytsko było ok, bo inaczej nie skupię się na niczym innym, jak na leżeniu przy Nim... Dziękujemy bardzo Pinczerko! Za pomoc, i wogóle za wszystko. Quote
Szarik Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 U Dobci i Pinczerki galeria pęka w szwach, przez zlotowe fotki :) Jak wszystkie od wszystkich uporządkuje, to powklejam the best of spacer :) A skoro tak zaciekle pytacie, to: mój psiak czuje sie już dobrze, dziękuję :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bo fotoblogi to jest sztuka przetrwania - najsłabsi odpadają :evil_lol: A my czekamy ze spacerowymi fotkami w aparacie, żeby je na Twój komputer ściągnąć ;) Quote
Szarik Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ok, zrozumiałam aluzję :D Choć się nie zgodzę. Znam jeden blog, na którym zdjęcia są ciągle, w masowych porcjach, urozmaicone, z innymi psiurami, sam pies jest naprawde przepiękny, a komentuje naprawde mało osób... Nie wiem od czego to zależy. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Szarik napisał(a):Ok, zrozumiałam aluzję :D Choć się nie zgodzę. Znam jeden blog, na którym zdjęcia są ciągle, w masowych porcjach, urozmaicone, z innymi psiurami, sam pies jest naprawde przepiękny, a komentuje naprawde mało osób... Nie wiem od czego to zależy. :) Od uroku osobistego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Szarik napisał(a):Znaczy, że ja nie posiadam? :) Pewnie, że masz - za mało się starasz ;) Czekamy na Was jutro o 10:00, dobranoc :) Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Czuje sie dobrze, już nie piszczy, ani nic. Mam tylko nadzieję, że to moje złudzenie panikary, że ciężko mu się wstaje z tylnych łapek... Quote
sylwiaskalska Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Szarik napisał(a):Dobrze, więc nie wstawię jeszcze :) U weta ok, gorzej później... Szarik szalał po Błoniach jak opetany, wsiedliśmy do auta i zaczął piszczeć. To nie był pisk niezadowolenia, albo żądania czegoś. On piszczał z bólu, napewno. I to tak nagle, gdy leżał. Wróciliśmy do domu, teraz leży, ale co chwile wstaje, jest oszołomiony, gdy sie podnosi, to przeraźliwie piszczy, nie mam pojęcia co mu jest, bardzo się o Niego boję... :-( Najgorsze jest to, że nic nie moge poradzić, pomóc, rozmasować... NIC. :shake: Witam mój bokser jak był gówniarzem oj kiedy to było :) to tak miał poprostu za dużo szalał i wziął go skurcz. Jak wstawał to piszczał więc od razu do weta. Wet powiedział żeby nie dawać maluchowi tak szaleć że to młode kości i nie można forsować psa. Zresztą pogadaj z Lazy na tym forum ona ma Owczarka długowłosego i też przeżywała okres wzrostu :) Teraz jej suka wyrosła na silnego i zdrowego psiaka. a tak wogóle twoja kulka jest słodka :). Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Szarik napisał(a):Ok, zrozumiałam aluzję :D Choć się nie zgodzę. Znam jeden blog, na którym zdjęcia są ciągle, w masowych porcjach, urozmaicone, z innymi psiurami, sam pies jest naprawde przepiękny, a komentuje naprawde mało osób... Nie wiem od czego to zależy. :)Bo na dogo panuje coś takiego - ty odwiedzasz mnie to ja odwiedzam Ciebie :roll: Ja się tego jednak nie trzymam i odwiedzam wszystkie galerie które mnie interesują, bez wzgledu na to czy własciciel danej galerii zaglada i do nas ;) Witamy sie i czekamy również na Twoje fotki zlotowe ;) Życzymy duzo zdrówka młodemu ;) Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Witam mój bokser jak był gówniarzem oj kiedy to było :) to tak miał poprostu za dużo szalał i wziął go skurcz. Jak wstawał to piszczał więc od razu do weta. Wet powiedział żeby nie dawać maluchowi tak szaleć że to młode kości i nie można forsować psa. Zresztą pogadaj z Lazy na tym forum ona ma Owczarka długowłosego i też przeżywała okres wzrostu :) Teraz jej suka wyrosła na silnego i zdrowego psiaka. a tak wogóle twoja kulka jest słodka :). Bardzo dziękuję Sylwiu! Postaram się więc malucha nie forsować, chociaż to żywa energia :diabloti: Jak znajdę gdzieś tu Lazy, to w razie kłopotów zajrzę do Niej, dziękuję za radę :) Moja kulka? Muszę chyba zmienić tytuł bloga, bo to kulki już dawno nie przypomina. Czasem się zastanawiam, czy ktoś mi go regularnie nie podmienia... :hmmmm: Ale dziękujemy! [quote name=':: FiGa ::']Bo na dogo panuje coś takiego - ty odwiedzasz mnie to ja odwiedzam Ciebie :roll: Ja się tego jednak nie trzymam i odwiedzam wszystkie galerie które mnie interesują, bez wzgledu na to czy własciciel danej galerii zaglada i do nas ;) Witamy sie i czekamy również na Twoje fotki zlotowe ;) Życzymy duzo zdrówka młodemu ;) No własnie zauważyłam Figa, że to takie trochę dziwne jest. Ja też regularnie odwiedzam pare galerii, których założycieli nigdy nie było u mnie, bo poprostu zdjęcia są dobre, a chyba o to tu chodzi... :razz: Włąsnie będe ściągać zdjęcia od Dobci i powklejam the best of Dobcia's photos ;) Żeby się za bardzo nie powtarzać, bo po co komentować to samo w 2 galeryjach :) Dziękujemy, my również pozdrawiamy ciapunię! :loveu: A tak narazie, daję jedno z moich ulubionych zdjątek malucha! Quote
Dobcia Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ślicznie wygląda na tym zdjęciu! I uszka mu prawie stoją:cool3: W tych zdjęciach na pewno znajdziesz dużo fot Szariczka, których do siebie nie wklejałam;) A w ogóle mały jest jeszcze trochę kuleczkowaty, ma szczenięcy puszek po bokach, no ale nie długo nie będzie po nim śladu:) Quote
Szarik Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Niestety... a tak milusio jest, kiedy wchodzi do łóżeczka taki puszek :) Quote
eria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 pięknie wyszedł na tej ostatniej fotce:loveu: Quote
Recommended Posts