Paulina_mickey Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://images32.fotosik.pl/284/972c65764c414a4c.jpg ahhh jak fajnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja wchodzę, myślałam ze znów będzie 5000 zdjęć do oglądania a tu pusto ! :mad: Quote
Anka_ZG Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 hej:) http://images32.fotosik.pl/284/972c65764c414a4c.jpg przyszlam sie przywitac z tym przystojniaczkiem;) Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Szarikowa ! Odezwij się ;) Czekamy na Was! Quote
jbk Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jak tam, aparat już kupiony? To teraz sesyjka! Świeżutka ;) Zdecydowałaś się na podgląd na żywo jednak w końcu ?? ;) Szarik jest słodki, będę Was odwiedzać :loveu: Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Witam wszystkich! :) :) :) Pozwólcie, że nie bedę osobno Wam odpisywac, tylko tak ogólnie. Dziękuję wszystkim za miłe komentarze, a gdzie mnie wcięło? Tu i tam. Może niektórzy z Was zauważyli, ze byłam u Nich w galerii! :razz: Obiecałam sobie w wakacje zreaktywowac moją galeryjną działalnosc, ale nie wyszło mi to do końca, nie zdążyłam wszystkich odwiedzić, nawet zdjęc nie mam czasu wkleić do siebie. Ciągle jestem w Wilkowicach, w ostatni weekend byłyśmy tam z Justyną i zrobiłyśmy sobie drobne powitanie lata :loveu: Uwielbiam to miejsce, jest spokój, robię z Szariczkiem co zechcę. Dziś uczyliśmy się jeździć na rowerze! To znaczy ja ta umiejętność mam opanowaną, ale Szary uczył się 'równać', nie reagować na psy, nie zatrzymywac się przy krzaczkach... Nawet ani razu nie spadłam z roweru, to już coś. Jedynym minusem jest praktyczny brak kontaktu ze światem! Witam Asiu u Nas w galerii, aparat jeszcze nie kupiony, lecz już się ostatecznie zdecydowałam. Znalazłam korzystną oferte i jak dobrze pójdzie, to jeszcze w tym tygodniu zamówię, w przyszłym dostanę (jednak Sony ;) ). I wtedy sesja gwarantowana! Pozdrawiam wszystkich, postaram się jeszcze dziś coś wrzucić, ale nie obiecuję! ;) Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mimo końcówki strony zacznę wklejac zdjęcia :) Mam nadzieje, ze to docenicie (ta ilość!!) i zajrzycie i na ta stronę. A tak przy okazji to dokończe myśl z poprzedniego postu: Jakis tydzień temu mój Tata był u poleconego faceta prowadzącego jakiś serwis z aparatami. Daawno temu mówiłam, że Tata obiecał mi aparat i wreszcie się zebrał w sobie :evil_lol: Ów pan ku mojemu zdumieniu polecił całkiem niezłe stadko aparatów, a mój tata sie z Nim zgodził. Dostałam do wyboru. Długo się zastanawiałam, ostatecznymi konkurentami byli Nikon D80 vs. Sony alpha 350 (bądź 300). Zdecydowałam się w końcu na Sony. Przeważył podgląd na żywo, nie ukrywam. Zobaczymy jak będzie sie spisywał. Jutro mam ostatecznie zadzwonić i potwierdzić kupno ;) Wtedy to dopiero się zaszyję w Wilkowicach i nikt mnie nie znajdzie :evil_lol: (Za dużo buziek... fotki w następnym poscie ;) ) Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 no to czekam na fotki :) i zapraszam do galerii Osko:) Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Znów lotniskowe szaleństwo! Wciąż z poczatku wiosny ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hihi super fotki :) macie ekstra polany na zabawe :D Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 pięknie :) widze, ze jest w wieku Osko :) eh... ale napewno jest posluszniejszy Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hihi super fotki :) macie ekstra polany na zabawe :D Dziękujemy bardzo ;) Faktycznie tereny wymarzone :) Już wpadam do Was do galerii! :) Bardziej posłuszny? Nie sądzę... Szarik to prawdziwy łobuz, on tylko na zdjęciach tak świętoszkowato wygląda. ;) A jednak udało mi sie zmieścic na jednej stronie ;) Wybaczcie brak podpisów: dopowiedzcie sobie sami :) Teraz zadowoleni? Czekam na mnóstwo komentarzy, bo mi jeszcze zostały zdjęcia z tego spaceru! :) Enjoy! Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ooo ja bede juz tu zagladac zawsze :) a no za nic nie moge go nauczyc chodzic na smyczy :( Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Miło nam ;) To jest trudne... Wiem, przechodzę to samo. Zaczęłam stosować metodę zatrzymywania się jak pies ciągnie. I zaczęła działać. Wcześniej była masakra. Tylko, ze ta metoda działa, jak idziemy gdzieś sami i jak Szarik nie chce czegoś bardzo. Jak zbliżamy się do łąki, to juz nie ma mowy o spacerze przy nodze, tak samo jest gdy idziemy do garażu (wycieczka, wycieczka!!) lub na lotnisko. Albo gdy idziemy w towarzystwie. Przez to musze nieraz korzystać z kolczatki, a bardzo tego nie lubię. Mysle, że oni z tego wyrosną, spokojnie ;) Już jest coraz lepiej. A jak teraz zaczynamy raczkować w jeździe na rowerze z psem, to kolczatka jest obowiązkowo, lubię swoje życie :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hehe a Osko ciagnie zawsze i idzie na calej smyczy przede mna... wr.. Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a tak wogole co ty masz za aparat ? super foty! :) Quote
Szarik Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Nawet na kolczatce? (Bo zdjęcia widziałam w kolcach) To kiepsko. Poczytaj, są różne 'pokojowe' metody oduczania psa, choć ja nie powinnam Ci udzielać rad ;) A aparat to jakis Lumix. Wybacz, nie sprecyzuję, bo to aparat forumowej pinczerki_i_Gizmo. A reszta to dokoloryzowanie i te sprawy ;) Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ale super nowe fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Szarik napisał(a):Nawet na kolczatce? (Bo zdjęcia widziałam w kolcach) To kiepsko. Poczytaj, są różne 'pokojowe' metody oduczania psa, choć ja nie powinnam Ci udzielać rad ;) A aparat to jakis Lumix. Wybacz, nie sprecyzuję, bo to aparat forumowej pinczerki_i_Gizmo. A reszta to dokoloryzowanie i te sprawy ;) nawet na kolcach :placz::placz: Quote
Recommended Posts