Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj widze, ze jakis doleczek cie dopadl. Ale tak to jest w tym brutalnym swiecie, ze sa ludzie, ktorzy tona w kasie i nawet sie nia nie podziela i sa tacy, ktorzy na chleb nie maja. Gdybym ja wygrala w totka to bym wszystkie pieniadze rozdala....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:
dokładnie ludzie nie zdają sobie sprawy że ktoś może nie mieć tyle kasy co oni.. a psami to już w ogóle co się będą przejmować, jak będą głodne to se upolują coś albo znajdą, pff kto by na psy kasę wydawał :shake: strasznie jest na tym świecie..:-(

Posted

Hej:)
:BIG::smilecol::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA sZARICZKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: SPOZNIONE ALE SZCZERE!! DUZO ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM MU ZYCZE!!!:multi::multi::multi: BUZIOLKI

Posted

Wszystkiego najlepszego Szariczku:loveu:

Ludzie po prostu nie chcą widziec biedy i nędzy... myślą, że jak jej nie zauważają, to tak jak by jej nie było...:shake: a już na biedne psiaki zwracają uwagę tylko nie liczni...:-(

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj widze, ze jakis doleczek cie dopadl. Ale tak to jest w tym brutalnym swiecie, ze sa ludzie, ktorzy tona w kasie i nawet sie nia nie podziela i sa tacy, ktorzy na chleb nie maja. Gdybym ja wygrala w totka to bym wszystkie pieniadze rozdala....

Dołeczek... czy ja wiem, chwilowe rozedrganie. Ale jestem tylko człowiekiem i za chwile ono przechodzi. Do następnego.
Dobrze słyszeć, że są na świecie jeszcze dobrzy ludzie :multi:

chester07 napisał(a):
:shake:
dokładnie ludzie nie zdają sobie sprawy że ktoś może nie mieć tyle kasy co oni.. a psami to już w ogóle co się będą przejmować, jak będą głodne to se upolują coś albo znajdą, pff kto by na psy kasę wydawał :shake: strasznie jest na tym świecie..:-(

Straszne i nie mamy na to wpływu :-( I czasem ogarnia mnie taka czarna rozpacz, że choćbym nie wiadomo jak bardzo się starała, to i tak nie będzie lepiej. I do chrzanu...

agaciaaa napisał(a):
Takie życie :shake: mam nadzieje, że humorek już masz lepszy ;) Buziaki dla Ciebie i Szarunia :loveu:

Niestety...
Lepszy, lepszy, niestety lepszy ;)
Dziękujemy za buziaki! :loveu:

Dobcia napisał(a):
Wszystkiego najlepszego Szariczku:loveu:

Ludzie po prostu nie chcą widziec biedy i nędzy... myślą, że jak jej nie zauważają, to tak jak by jej nie było...:shake: a już na biedne psiaki zwracają uwagę tylko nie liczni...:-(

Dziękuję w imieniu Szariczka ;)

I najgorsze, że to wszystko moim zdaniem wcale sie nie poprawia, tylko spada cooooraz niżej. Wystarczy popatrzeć na 'dzisiejszą młodzież'.

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Hej:)
:BIG::smilecol::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday: WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA sZARICZKA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: SPOZNIONE ALE SZCZERE!! DUZO ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM MU ZYCZE!!!:multi::multi::multi: BUZIOLKI

Paulina_mickey napisał(a):
hejo:hand:
spóźnione życzonka dla Szarika :multi:

magda_drakkar napisał(a):
Sto lat, Szariczku!:new-bday: Zdrówka Ci życzę przede wszystkim!:cool3:

Dziękuję serdecznie w imieniu Szarika ;) :multi:

Izabela124. napisał(a):
Hejka
Dzis juz masz lepszy humorek?

Taak, zdecydowanie. I na dowód mam coś dla Was! Koleżanka mi przyniosła dzisiaj zdjęcia z Szarikowego spacerku z... wakacji z 2007 roku! Mój mały szczurek. Podzielę się trochę ;)

Posted

Zabawy z Parysem ;)

Tak własnie wychował sie mój diabełek, nic dziwnego, że teraz świata poza psami nie widzi. Choć mamy znaczne postępy. Opowiem Wam o tym następnym razem, bo już jestem spóźniona na spacerek z Gizmo i Gizmową pańcią ;)

Enjoy!

Posted

[quote name='Martens']http://images32.fotosik.pl/229/b08a3c0e31ac420c.jpg Śliczna fota :)

dzięki ;)

[quote name='anetta']Spóźnione ale szczere życzonka. Wszystkiego najlepszego dla Gremlinka :loveu::loveu::loveu::bday:

Bardzo dziękuję! W imieniu Gremlinka :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Hejka
Jejku jaka kryszunka na tych fotkach, az nie chce sie wierzyc, z eto ten sam pies, ja to nawet nie pamietam jak moj Bobis byl maly, treaz to taka spasiona hihi kuleczka

Ja też nie moge uwierzyć, strasznie się zmienił, miał taki szczurzy ogon :evil_lol:
Gdzie tam spasiona... Słodka kuleczka :loveu:

[quote name='agaciaaa']Ale malusi Szariczek :loveu: i jaki śliczny kolega ;)

http://images34.fotosik.pl/229/a62619fbe9a96ccd.jpg śliczne :) i bardzo fajne miejsce ;)

Kolega śliczny, ale obecnie niekorzystny :mad: Bo pamiętając ta zabawę pani zawsze spuszcza Parysa jak tylko Nas widzi, co aktualnie jest nam nie na rękę...

[quote name='Anka_ZG']Hej:)
http://images32.fotosik.pl/229/b08a3c0e31ac420c.jpg ale Szariczek był słodki:)

Cześć! ;)
Dzięki :)

[quote name='Dobcia']http://images32.fotosik.pl/229/0f4e83152f02e5c2.jpg
mały siłacz:loveu:

Taa, i krwiożercza bestia :diabloti:

Dzisiaj byliśmy z Szariczkiem na lotnisku, jakie tam są piekne łąki! :loveu: Całe żółte od kwiatów, jak w bajce! :loveu: Byliśmy aż 2,5 godziny, niestety nie wzięłam aparatu od Justyny... Ale mam jeszcze duużo zdjęć, będę dawkować, bo potem znów przyjdą lata chude :evil_lol:

C.D. zabaw z Parysem.

Uwieczniony upadek :evil_lol: Siermięga dalej potrafi biec i nagle sie potknąć :evil_lol:

Posted

Szarikowa spoźnione 100 lat dla Szarika!:loveu:
A co do kory..nie może jeść za dużo nabiału, kaszy, jajek, ziemniaków, surowego mięsa..eh dużo tego i musi jeść posiłki w małych porcjach.;)

Jak się ma Szariczek?;)