Izabela124. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Hejka A gdzie nasza Szarikowa sie podziala? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Parararam! Szykować czerwony dywan, SSmani nadchodzą :diabloti: Ale mnie tu dawno nie było :loveu: A u Was takie wiosenne fotki, a tu śnieg za oknem... Widziałam zdjęcia 'czajenia się w trawie', ale zdecydowanie wolę Szarika na pierwszym planie :loveu: http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Avaloth Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ta karm Szarika Rutinoskorbiem a na pewno będzie wyraźny :evil_lol: śliczne fotki :loveu: ale on kocha tego twojego brata :eviltong: Ta Chester się wyróżnia bo ma pysk czarny, jak maska :D A no uczy się, już w domu zaczyna słuchać, leżenie mu coraz lepiej idzie, nawet bez smyczy czasem zrobi. Zostaje tez już coraz lepiej. Mnie też słucha, ale częściej się ze mną 'kłóci' niż z tatą xD wiesz że właśnie myślałam, że dawno u Ciebie i u jeszcze takiej jednej onkowej nie byłam? a tu wchodzę i kom od Ciebie xD telepatia po prostu :evil_lol: mizianka dla Szarika :) Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Cześć Szarikowa!! :multi: Czekamy na Was :diabloti: tak łatwo się nas nie pozbędziesz :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Szarikowa obecna duchem :cool3: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 No nie Jak jest Szarikowa to pinczerki nie ma albo na odwrot Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc! Dawaj foty, bo Szarik pewnie kawał chłopa teraz:loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 E tam nie narzekajcie - weekend niebawem to i Szarikowa się pojawi :loveu: Quote
Anka_ZG Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 hej:) [URL="http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg"]http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg [/URL] śliczne zdjecie:) łądnie wyszedł:) czekamy na nowe:) Quote
agaciaaa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Mam nadzieje, że sie pokażecie w weekend :razz: pamiętasz jeszcze? :lol: :handy: :handy: Quote
Martens Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Tyle mnie nie było a tu ani jedenj foty :eviltong: Quote
Szarik Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='BBeta']Chcieć do móc :diabloti: Ja też bym nie kupiła, zawsze można np. pożyczyć od kogoś... :cool3:[/quote] No tak, ale trzeba miec od kogo i mieć ostatni dodatek. Postaram się ;) [quote name='agaciaaa']Dobra, dobra, nie tłumacz sie tak rasistko :diabloti:[/quote] Ja Ci dam rasistko! :mad: Zdjęcia, to Ty zobaczysz na drzewie! :diabloti: [quote name='Dobcia']Sama... to mi sie nie znalazła:eviltong::evil_lol: [URL]http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg[/URL] jak widzę ten śnieg za oknem, to najchętniej też bym poszukała takiej zielonej trawki:loveu: ehh trzeba będzie poczekać jeszcze trochę:roll:[/quote] Teraz już jest zielono! Nie całkiem, ale już lepiej! :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Parararam! Szykować czerwony dywan, SSmani nadchodzą :diabloti: Ale mnie tu dawno nie było :loveu: A u Was takie wiosenne fotki, a tu śnieg za oknem... Widziałam zdjęcia 'czajenia się w trawie', ale zdecydowanie wolę Szarika na pierwszym planie :loveu: [URL]http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] O Matko, witaj kochana! :multi: :loveu: :multi: Już nie ma sniegi, a te fotki to tylko i wyłącznie dizęki Tobie pinczerko ;) A nie wolisz Szarika na żywo? :evil_lol: Quote
Szarik Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='chester07']ta karm Szarika Rutinoskorbiem a na pewno będzie wyraźny :evil_lol: śliczne fotki :loveu: ale on kocha tego twojego brata :eviltong: Ta Chester się wyróżnia bo ma pysk czarny, jak maska :D A no uczy się, już w domu zaczyna słuchać, leżenie mu coraz lepiej idzie, nawet bez smyczy czasem zrobi. Zostaje tez już coraz lepiej. Mnie też słucha, ale częściej się ze mną 'kłóci' niż z tatą xD wiesz że właśnie myślałam, że dawno u Ciebie i u jeszcze takiej jednej onkowej nie byłam? a tu wchodzę i kom od Ciebie xD telepatia po prostu :evil_lol: mizianka dla Szarika :)[/quote] Oj kocha mojego brata :evil_lol: Czasami ma na Niego ochotę :oops: :evil_lol: Cieszę się, że Chestusiowi dobrze idzie ;) [quote name='basia bonnie']Cześć Szarikowa!! :multi: Czekamy na Was :diabloti: tak łatwo się nas nie pozbędziesz :diabloti:[/quote] Cześć Basiu Dobra Duszyczko! Nie mam zamiaru się nikogo pozbywać ;) Quote
Szarik Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Izabela124.']No nie Jak jest Szarikowa to pinczerki nie ma albo na odwrot[/quote] Zwykły zbieg okoliczności :eviltong: [quote name='Rybka_39']Czesc! Dawaj foty, bo Szarik pewnie kawał chłopa teraz:loveu::loveu:[/quote] Witaj, dawno Cię u Nas nie było ;) Oj Kawał, Kawał. :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Szarikowa obecna duchem :cool3: :evil_lol:[/quote] Oczywiście, zawsze :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']E tam nie narzekajcie - weekend niebawem to i Szarikowa się pojawi :loveu:[/quote] Jam Ci, Jam Ci! :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']hej:) [URL="http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg"]http://images28.fotosik.pl/180/83e7ed9c3ed96c03.jpg [/URL] śliczne zdjecie:) łądnie wyszedł:) czekamy na nowe:)[/quote] Cześć! ;) Dziękujemy za komplement :loveu: [quote name='agaciaaa']Mam nadzieje, że sie pokażecie w weekend :razz: pamiętasz jeszcze? :lol: :handy: :handy:[/quote] Jasne, że się pokażemy! ;) Czy ja pamiętam? No ba! :handy: handy: :handy: Jest to niewątpliwie jedna z rzeczy, której mi najbardziej brakuje przy nieobecności na dogo ;) [quote name='magda_drakkar']A fotek jak nie byłó tak dalej ni ma:shake:[/quote] No właśnie, nie ma to i nie ma co wstawiać... [quote name='Martens']Tyle mnie nie było a tu ani jedenj foty :eviltong:[/quote] Nie marudzić! :razz: :evil_lol: Quote
Szarik Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Witam wszytskich! Dziękuję bardzo za odkurzanie mojej galerii, na wszystkie powitania odpowiadam ogólnie: cześć ;) Przepraszam za nieobecnośc, ale w święta narzuciłam sobie ascezę :evil_lol: Od Śmierci Pana Jezusa do Zmartwychwstania nie korzystałam z komputera, potem w niedzielę szlismy do rodziny, w poniedziałek oni do Nas, we wtorek już byłam bardzo zajęta i tak jakoś zeszło... Zresztą nie mam zdjęć żadnych, musiałabym grzebać na dysku. Za to ukochana Pinczerka znowu użyczyła mi aparatu na jutrzejszy zlot militariów, więc jutro będa zdjęcia ;) Trzymajcie się ciepło! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dobry wieczór Piłeczkowcy :) [quote name='Szarik']A nie wolisz Szarika na żywo? :evil_lol:[/quote] Na żywo milion razy lepszy :cool1: Przynajmniej można [B]poczuć[/B] go na sobie :evil_lol: Ja mam jeszcze Wasze zdjęcia z jednego spaceru, na który udało się zabrać aparat :) Powodzenia jutro na zlocie! :loveu: Quote
Dobcia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Cześc Moniczko:) Muszę zgodzic się z Pinczerką, Szarik na żywo jest nieporównywanie lepszy z tymi swoimi wielkimi, miziastymi uchami:loveu::lol: A poza tym to przecież ulubieniec Negra:cool3: Quote
Recommended Posts