Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
faaaajny ten komplecik:cool3:

Dziękujemy! :multi:

limoncia napisał(a):
ładny:lol::lol::lol: ...niedlugo widze, ze bedziemy swietowac 100 stronke:multi::multi:

Dziękuję ;)
No faktycznie, pierwsza 100 się szykuje :razz:

Paulina_mickey napisał(a):
nooo to sie imprezka szykuje:cool3:

a tak w ogóle to WITAMY :hand::multi:

Hehe :cool3: :diabloti:

My również! W ten pięękny dzień! :loveu: :loveu: :loveu:

agaciaaa napisał(a):
Szarunia ma zwykłą obróżke :multi:

Czy ten komplet to z bazarku od taks? :razz: ja planuje szelki i smycz w tym samym kolorku ;)

Zdrówka dla Szarika!

Taaak! :multi: Tata się zgodził, to znaczy wogóle nic nie mówi, tylko pyta, czy mnie nie ciągnie. Troszkę ciągnie, ale ogólnie to tak jak w kolczatce, bo chodziłam i tak z kolcami do góry. Ale mu tego nie powiem ;) :evil_lol:

Tak, to od wszechuzdolnionej taks! Nie wiem czy wypada, ale naprawdę polecam. Aż wstyd, ale ja nawet jeszcze pieniędzy nie wysłałam :oops: Dzisiaj wyślę, a komplecik juz mam od wczoraj. Szybko, tanio, dobrze i na szczytny cel ;)
Szarik i Sarcia będa mieć takie same smyczki! :multi: (Kolorki)

Dziękuję!

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey:)

Życzę Szriczkowi dużo zdrowia! Oby mu szybko przeszło;)

A komplecik bardzo ładny:lol:

Cześć! :multi:

Dziękuję bardzo w imieniu Szariczka!

Nareszcie piątek... :multi: :multi: :multi:
Szaruś dzisiaj w nocy znów nie mógł spać. Musiałam go przespacerować. Najgorsze, że to uszko bardzo go boli i jednocześnie swędzi, więc jak się drapie to okropnie piszczy i strasznie mi go szkoda. Zakrapiam mu i czyszczę uszka, ale to trzeba naprawde byc nie lada uzdolnionym i silnym, żeby to zrobić... :shake: Do paru dni powinno mu przejść. Najważniejsze jednak, że możemy spotykać się z Gizmo! :multi: I jutro idziemy sobie razem na lotnisko! :loveu: A później upieczemy dwie blachy psich ciasteczek no i standardowo się pouczymy, co by za fajnie nie było :evil_lol:

Zaraz porameczkuję zdjęcia i je zobaczycie ;)

Posted

I postanowili uprawiać bezpieczny 'cmoking' :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wieczorny spacerek.

Zapakowany do windy.

Dog Dance? :evil_lol: Czy może atak na właściciela? :evil_lol:

Posted

drzalka napisał(a):
Hejka.. widze ze wpore trafilam - Fotki :loveu::loveu::loveu:

Jejku ale od juz "bydle" :crazyeye::loveu::loveu::multi::multi:

Dog Dance SUper :evil_lol:

U mnie często fotki ;)

Dziękujemy :multi: :loveu:

limoncia napisał(a):
Fotki swietne..slodzio miodzio szariczek:loveu::loveu::loveu:...Dog Dance wymiata.:p

Ceść Limonciu, cieszymy się, że sie podoba.

limoncia napisał(a):
A własnie zapraszamy do nas na kilka fotek;););)
:eviltong::eviltong::eviltong:...
pozdrowionka:lol:

Dobrze, zaraz wpadnę.

magda_drakkar napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/127/259254f097e2f112.jpg ale on duzii:loveu:
A Dog Dance świetny:evil_lol:

Dzięki ;)

Mam spuchnięty palec przez pewna bardzo bystra panią na spacerze. Pinczerka chora, więc wieczorny spacer odbyliśmy sami. Szarik cały czas był na smyczy i zrobiliśmy kółko wokół ciemnej łąki. Po drodze zauważyłam jakies jasniejsze spodnie, wiec zorientowałam sie, że ktoś stoi. Ale nie było na tyle jasno (było ciemno jak w d...), żebym dojrzała kto to i czy jest z psem. Poszłam dalej, a naglę słyszę: 'no idź, jak chcesz!'. I jakis pies do Nas podleciał i chciał się bawić. Ja miałam smycz owinięta wokół palca, Szarik pociągnął i nie mogę teraz ruszac palcami, mam spuchnięte :angryy: To minie, ale gorzej, gdyby na miejscu Szarika był inny, agresywny ON z tamtej okolicy... :razz:

Posted

Czeeeść :multi: :loveu:

Szarik napisał(a):
Taaak! :multi: Tata się zgodził, to znaczy wogóle nic nie mówi, tylko pyta, czy mnie nie ciągnie. Troszkę ciągnie, ale ogólnie to tak jak w kolczatce, bo chodziłam i tak z kolcami do góry. Ale mu tego nie powiem ;) :evil_lol:

Tak, to od wszechuzdolnionej taks! Nie wiem czy wypada, ale naprawdę polecam. Aż wstyd, ale ja nawet jeszcze pieniędzy nie wysłałam :oops: Dzisiaj wyślę, a komplecik juz mam od wczoraj. Szybko, tanio, dobrze i na szczytny cel ;)
Szarik i Sarcia będa mieć takie same smyczki! :multi: (Kolorki)

Dziękuję!

To super, naprawde sie ciesze :) bo wiem że kolców nie lubiłaś ;)

Wszyscy bardzo chwalą jej dzieła ;) teraz to już na pewno sie skusze :)

http://images34.fotosik.pl/127/259254f097e2f112.jpg jaki on ogromny :crazyeye: :loveu:

Dog dance jest suuuper :lol::lol:

Mam nadzieje, że Szarika w końcu przestaną boleć uszka.. Wygłaskaj go ode mnie :loveu: