Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik napisał(a):

Chcę ogłosić wszem i wobec, że dostałam 5 z Łaciny! Zdając Ave Maria. Jestem z siebie dumna. Ale w przyszłym tygodniu już sie wyprostuje :evil_lol:

Pozdrawiam!

Ps. Przepraszam, jeśli nie zdążę wpaść do Waszych galerii, nadrobię to! :oops:

kujon...;) GRATULACJE!!! :lol:

Posted

[quote name='Szarik']Myślę, że się nie pozabijają, Szarik staje się coraz bardziej uległy (co nie jest dobre, bo chcę go szkolic na obronnego)Ech, całe życie chciałam mieć psa szkolonego w obronie :shake: ale z akitą lepiej takich rzeczy nie próbować ;)

Chcę ogłosić wszem i wobec, że dostałam 5 z Łaciny! Zdając Ave Maria. Jestem z siebie dumna. Ale w przyszłym tygodniu już sie wyprostuje :evil_lol:
Podziwiam :cool1: Trzy lata temu zmieniałam klasę w liceum, żeby tylko uniknąć łaciny :lol:

Posted

Witamy, fajnie ze bedziecie się szkolic :loveu::multi: My z Leną bylismy na raz na weekendowym szkoleniu obrończym ( bylo jeszcze posłuszenstwo, ślad), ale stwierdzilam ze to nie dla Leny, oan za delikatna, i wogl odpuściłyśmy, ale zato teraz zaczynamy Agility :p

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A Szarikowej się nie chce wchodzić na Dogomanię... :roll: :diabloti:

Trzeba jej zasunąć kopa w dooope to się jej zachce:diabloti::evil_lol:

Posted

łacina? brr. ja uczę się francuskiego i angielskiego, za niedługo dojdzie mi hiszpański, ale chyba przestanę narzekać :lol: do czego ci ta łacina? :>

nowe fotki! (w końcu nawet ja coś wstawiłam :razz:)