pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Gratulacje Licealistko :loveu: Ja również coś osiągnęłam - w drugim tygodniu szkoły zgłosiłam pierwsze nieprzygotowanie z biologi :cool3: Jak u Ciebie to i u mnie zdjęcia będą :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Czeeeść :multi: a fotki jakieś będą? Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witaj :multi: pewnie, że wybaczamy! :) czekamy cierpliwie na fotki ;) Quote
Anetka83 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szarik napisał(a): Chcę ogłosić wszem i wobec, że dostałam 5 z Łaciny! Zdając Ave Maria. Jestem z siebie dumna. Ale w przyszłym tygodniu już sie wyprostuje :evil_lol: Pozdrawiam! Ps. Przepraszam, jeśli nie zdążę wpaść do Waszych galerii, nadrobię to! :oops: kujon...;) GRATULACJE!!! :lol: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szarik napisał(a): Witanko! Jaki śliczny banner! :loveu: Dziękuje w imieniu twórcy:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witamy nieobecną i życzymy miłego dnia ;) albo i całego tygodnia, bo nie wiadomo kiedy tu zajrzysz ;) Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial];)brawo za 5 z łaciny :p doberek :p [/FONT] Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Moniko;) Gratuluję łaciny! Pięknie;) Quote
Aville Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Szarik']Myślę, że się nie pozabijają, Szarik staje się coraz bardziej uległy (co nie jest dobre, bo chcę go szkolic na obronnego)Ech, całe życie chciałam mieć psa szkolonego w obronie :shake: ale z akitą lepiej takich rzeczy nie próbować ;) Chcę ogłosić wszem i wobec, że dostałam 5 z Łaciny! Zdając Ave Maria. Jestem z siebie dumna. Ale w przyszłym tygodniu już sie wyprostuje :evil_lol: Podziwiam :cool1: Trzy lata temu zmieniałam klasę w liceum, żeby tylko uniknąć łaciny :lol: Quote
drzalka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witamy, fajnie ze bedziecie się szkolic :loveu::multi: My z Leną bylismy na raz na weekendowym szkoleniu obrończym ( bylo jeszcze posłuszenstwo, ślad), ale stwierdzilam ze to nie dla Leny, oan za delikatna, i wogl odpuściłyśmy, ale zato teraz zaczynamy Agility :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A Szarikowej się nie chce wchodzić na Dogomanię... :roll: :diabloti: Quote
olifka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A Szarikowej się nie chce wchodzić na Dogomanię... :roll: :diabloti: Trzeba jej zasunąć kopa w dooope to się jej zachce:diabloti::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szarikowa ja CIe rozumiem! Bo mi tez sie nie chce! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hej Monia! Ruszaj doope i na dogo :diabloti: Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 łacina? brr. ja uczę się francuskiego i angielskiego, za niedługo dojdzie mi hiszpański, ale chyba przestanę narzekać :lol: do czego ci ta łacina? :> nowe fotki! (w końcu nawet ja coś wstawiłam :razz:) Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Monika mówi, że nie ma czasu wejść na dogo, bo jest zatyrana :diabloti: Quote
Luzia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nie ma dla nas czasu no wstydziła by sie co wy na to ciotki :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Basia, piątka! :evil_lol: I mówi, że ma mało czasu... :eviltong: Quote
Recommended Posts