Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I Ciąg Dalszy najkolorowszej pary spaceru! (Ciekawe, czy wyszłyby dalmatyńce :cool3: )

To zdjęcie podoba mi się bardzo. Wśród trawek.. tak romantycznie :loveu:

Dwa pycholki. Mordka w mordkę ;)

Co on tam robi?

Zadumani... :razz:

Posted

Jutro prawdopodobnie dodam zdjęcia wariatów i pojedyncze sesje. Żebyście mogli się dokładnie przyjrzeć każdemu psiakowi z osobna, nie tylko Szarulowi ;)

Chciałam jeszcze przekazać wiadomość, że chciano Szarika skrzyżować z szarym, kundelkiem o kręconych włosach, krótkim pyszczku i sięgającym mi niemal do kolan. Niespełna. Nie chce tu psiaka obrażać, chodzi mi o to, że do Szarika pasowałby jak ulał. Przechodziła starsza pani z owym psiakiem na smyczy, i zaczeła zaglądać Szarikowi na 'genitalia', pod spódniczkę :D Zapytała: chłopczyk? Ja na to, że chłopczyk, a ona: a, to szkoda, bo przepiękne pieski by wyszły :D

Ja jednak obawiam się, że nie za bardzo by do siebie pasowali ;)

Posted

[quote name='Bozzka']Ach, nie zwracaj uwagi na dziwnych ludzi ktorych jest pelno,
to zdjecie bardzo lubie:

i prosze w nastepnych sesjach za bardzo nie zapominac mi o samym SZ.!
Pozdrowienia od malej Blue :lol:

No własnie zauważam ich mnogość :angryy: Ok, nastepnym razem będzie Szarik, obiecuję! Pozdrawiamy również :loveu:

[quote name='Dobcia']Biedny Szarik, pewno się wstydził:lol:

Tak, napewno ;)

[quote name='Wyjątek']Jakaś ta Pani nieokrzesana :lol::lol: Wymiziaj Szarunia na pocieszenie ;)

Nom, nieokrzesana troszku była. Boję się, że jak chciała, żeby jej psiak Szarika zapłodnił, to znajdzie sobie jakąs inną sunię, i masz, znów krzyżówki będą...

[quote name='agaciaaa']Noo fotki są super, tylko szkoda że ani na jednej nie ma Szarika...:razz:

http://images27.fotosik.pl/72/1331b200b21ae5b3.jpg świetnie wyglądają :loveu:

ps. Szarikowa, jak masz na imię? ;)

Dobrze, nadrobię, będzie Szarik, I promise! A na imię mam Monika ;)

[quote name='Wyjątek']A no właśnie. Gdzie Szarik?? :mad::mad:

Obecnie śpi na łóżku mojego brata :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a gdzie Szarik na fotaskach ...no pytam ...ja :p

No przeciez na ostatniej porcji, to jest na każdym, Tobie chyba chodzi o poprzednią porcję. To była porcja zdjęć, które pochodzą z folderu na moim komputerze, o nazwie 'DGM spacer/inni', chciałam poprostu, żebyście sobie tez inne psiaki pooglądali, bo Szarik, to będzie zawsze ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu, kupię Ci okulary przy następnej okazji :evil_lol:

Ah jak ten spacer dawno był - a fotki jeszcze żywe :loveu: Szariczek piękny kompan do zabawy dla mojego pinczera :loveu:

Witamy nareszcie Pinczerko! Kompan piękny, ale i ostatnimi czasy strachliwy :razz:

Posted

Oj tak, Szarik tak kocha zabawę z pieskami i wogóle inne pieski, że nawet jak mam garśc przysmaków, to nie przyjdzie na zawołanie, nie ma mowy ;)

Jestem zbyt tolerancyjna ...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu, kupię Ci okulary przy następnej okazji :evil_lol:

Ah jak ten spacer dawno był - a fotki jeszcze żywe :loveu: Szariczek piękny kompan do zabawy dla mojego pinczera :loveu:
:mad:bo otwarłam sobie blogaska ...i nie odświeżyłam przed oglądaniem ...oooooo i dlatego nie widziałam Szarika :eviltong:

a okularki mam :p

Posted

59 wątków? Więc Twój komputer można nazwać Messerschmitem (chyba tak to się pisze) w porównaniu do mojego - Cesny :/ Ja 20 nadrabiam w godzinę. A z tymi zdjęciami, to się śpiechaj, śpiechaj, bo już czas na najwazniejszą odsłonę tych wakacji ;) ;) ;)

Posted

[quote name='eria']http://images29.fotosik.pl/73/eadf96e16a5927d8.jpg
nie ma chyba piękniejszego widoku niż trzy uśmiechnięte,radosne psy swobodnie biegające na spacerku :loveu: :loveu: :loveu:

Tak, to zdjecie jest wyjątkowo urokliwe :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :)

http://images13.fotosik.pl/63/003e250c631fac36.jpg
Biedna Bonnie :D:D:D

Hej Figa! Bonnie nie taka biedna, sama prowokowała :diabloti: Była najcwańsza z całej piątki, uwierz mi. Najpierw szczekała, skakała, zadziora mała, a potem zapraszała do gonienia jej wiedząc, że nikt nie zdoła DOgonić :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Fajne te gonitwy, widać które psy się najlepiej bawiły:lol:

Bonni nie była taka biedna, nikt nie miał szans jej dogonić;)

Negro też się bawił przecież dobrze, trochę z dziurkami, troche przy pańci, ale ogólnie był najbardziej pożądanym psiakiem spaceru, każdy go tulił.

Celowo nie zamieszczałam Jego fotek, gdy był prześladowany przez Gizmo i smutnych minek, co by chłopaka i tutaj nie dobijać, za to ma dużo radosnych zdjęć! Pozdrów pociechę!