Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadza się, Luka była cudowna. Ale każdy z psiaków miał coś w sobie. Bonnie malutka, szybka i zawsze radosna. Gizmo robił za szefa, A Negro podbijał serca minkami, randkami z Luką i kopaniem :loveu: Ogólnie towarzystwo doborowe.

Ps. Jutro będą zdjęcia Grupowe ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Szarik']Dziękujemy! :loveu:

Śmieszne uszyska? Aa, wydaje Ci się ;)

Zajrzyj do nas :) W sumie Gama ma nie lepsze ;) Taki nietoperek :D :D

(tylko trza klikac na zdjecie Gery)

Posted

Witamy despera! Nie malutka? Aa, wydaje Ci się, dla mnie to kruszynka wciąż. Tylko mam problemy z podnoszeniem, ale to nic ;)

Dziękujemy bardzo, pozdrawiamy również.

Posted

Szarik napisał(a):
Witamy despera! Nie malutka? Aa, wydaje Ci się, dla mnie to kruszynka wciąż. Tylko mam problemy z podnoszeniem, ale to nic ;)

Dziękujemy bardzo, pozdrawiamy również.

Juz problemy z podnoszeniem? A ile on wazy??

Moja ma prawie 3mies. i 9,3kg :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :) super fotki spacerkowe :)

http://images25.fotosik.pl/71/7ac5aec69744343e.jpg tu mu nawet ucha stanęły :loveu:

http://images28.fotosik.pl/71/11b8784bca71d4e6.jpg a ten 'patyczek' to jest super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Teraz już prawie ciągle mu stoją :razz: Tylko nie całe, czasem się w połowie zginają, i wyglądają jak radary :evil_lol:

[quote name='despera']U mnie też tak się zaczynało:evil_lol:

Oj, teraz to tylko przednie łapki mu moge podnieść, na tym koniec :shake: Do Gaz-a Tata go musi 'wrzucać', bo ja juz nie daję rady :)

[quote name='Wyjątek']Juz problemy z podnoszeniem? A ile on wazy??

Moja ma prawie 3mies. i 9,3kg :)

:crazyeye: Mój 22 sierpnia skończył cztery i waży już ponad 20! To masz lekuchną suńkę, zazdroszczę ;) :loveu:

[quote name='Dobcia']Cześć:lol: Jaki on jest śliczny, miło znów pooglądać tego brzdąca:loveu:

Dziękujemy Dobciu! :)

Posted

Szarik napisał(a):
Teraz już prawie ciągle mu stoją :razz: Tylko nie całe, czasem się w połowie zginają, i wyglądają jak radary :evil_lol:

Takie radary tylko uroku dodają :loveu: kiedy następne fotki Szarunia, bo już sie nie moge doczekać? :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Ale ja sie nie nasyciłam ;) noooo... do jutra jakoś wytrzymam :)

I co, wytrzymałaś? :D

[quote name='Aville']Jakie boskie zajęcze uszyska :loveu:

Dziękujemy! :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']http://images21.fotosik.pl/391/001447b64f2a0f9a.jpg
Jaki długi ogonek :razz:

Własnie ten ogonek to ma iście kundelski :razz: Ale trudno :evil_lol:

[quote name='Wyjątek']A ja juz wpadłam na oglądanie :D
I widze, że na razie nici z tego:shake:

Przepraszam, ale własnie robię kluski na parze z polewą truskawkową, więc aktualnie zdjęcia spadły na dalszy plan :diabloti: Ale niedługo, niedługo...

[quote name='lolka75']Witamy sie:multi: i pozdrawiamy piatkowo:cool3: . Co tam u Was??? Kiedy nowe foteczki??:p

Juz niedługo! (Jak się najem :diabloti: )

Posted

Szarik napisał(a):
Własnie ten ogonek to ma iście kundelski :razz: Ale trudno :evil_lol:
Ale on się chyba jeszcze porządnie ofutrzy, prawda? :roll:

Smacznego :D
Ja będę myśleć o obiedzie jak wyspaceruję psa... umrę do tego czasu z głodu, te kluski z polewą truskawkową mnie będą prześladować przez całą drogę :placz:

Posted

Szarik napisał(a):
I co, wytrzymałaś? :D

No, wytrzymałam, ale długo już nie pociągnę... :evil_lol: więc dawaj szybko fotki!!! Zaraz wychodze z domu, więc pewnie dopiero wieczorem zobacze :placz:

Posted

[quote name='Aville']Ale on się chyba jeszcze porządnie ofutrzy, prawda? :roll:

Smacznego :D
Ja będę myśleć o obiedzie jak wyspaceruję psa... umrę do tego czasu z głodu, te kluski z polewą truskawkową mnie będą prześladować przez całą drogę :placz:

Powinien się ofutrzyć, kto go tam wie :razz: :roll:

Eee tam, żyjesz jeszcze ;) A kluski były wyśmienite, muszę Ci powiedzieć :cool3: Za to mnie w trakcie jedzenia prześladowała myśl, ze mam zdjęcia wkleić, więc własnie to robię. Co byśta mi już dały spokój na dziś :)

Dziś zdjęcia z serii 'inni'. Czyli inne psiaki niekoniecznie w akcji. Miałam zamiar dodać jeszcze te z serii 'wariaty', ale to jutro :)

Najpierw Gizmo z Bonnie.
To zdjęcie mi sie bardzo podoba.

A tu Bonnie 'u stóp' Gizmo. To zdjęcie pokazuje jakie to jest maleństwo :loveu:

Tutaj usilne próby 'upolowania' Bonnie, niestety dla wszystkich była za szybka :evil_lol:

Jak widac na załączonym obrazku :eviltong: