Marta_Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 lolka75 napisał(a):Szarik jest niesamowity:loveu: ...ale i towarzyszy zabaw ma superowskich:lol: :loveu: prawda? i ten malamut:loveu: :loveu: achhh rozmarzylam sie:evil_lol: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Zgadza się, Luka była cudowna. Ale każdy z psiaków miał coś w sobie. Bonnie malutka, szybka i zawsze radosna. Gizmo robił za szefa, A Negro podbijał serca minkami, randkami z Luką i kopaniem :loveu: Ogólnie towarzystwo doborowe. Ps. Jutro będą zdjęcia Grupowe ;) ;) ;) Quote
Marta_Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ech no mamuty i husky to moje ukochane i wymarzone rasy mam nadzieje ze wkoncu bede mogla sobie pozwolic na takiego psa. A moze jeszcze troche fotek Szarika:loveu: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Szarik']Dziękujemy! :loveu: Śmieszne uszyska? Aa, wydaje Ci się ;) Zajrzyj do nas :) W sumie Gama ma nie lepsze ;) Taki nietoperek :D :D (tylko trza klikac na zdjecie Gery) Quote
Rybka_39 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Piękne psiaki, widze Szariczek rośnie:multi: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Widzę własnie, że Gama ma śliczne królicze uszyska :loveu: Witamy Rybka! Oj, rośnie, rośnie... Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzień dobry:multi: Mała kuleczka już nie jest taka malutka;) Cudny psiak, pozdrawiamy:loveu: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Witamy despera! Nie malutka? Aa, wydaje Ci się, dla mnie to kruszynka wciąż. Tylko mam problemy z podnoszeniem, ale to nic ;) Dziękujemy bardzo, pozdrawiamy również. Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć :) super fotki spacerkowe :) http://images25.fotosik.pl/71/7ac5aec69744343e.jpg tu mu nawet ucha stanęły :loveu: http://images28.fotosik.pl/71/11b8784bca71d4e6.jpg a ten 'patyczek' to jest super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Aa, wydaje Ci się, dla mnie to kruszynka wciąż. Tylko mam problemy z podnoszeniem, ale to nic ;-) U mnie też tak się zaczynało:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szarik napisał(a):Witamy despera! Nie malutka? Aa, wydaje Ci się, dla mnie to kruszynka wciąż. Tylko mam problemy z podnoszeniem, ale to nic ;) Dziękujemy bardzo, pozdrawiamy również. Juz problemy z podnoszeniem? A ile on wazy?? Moja ma prawie 3mies. i 9,3kg :) Quote
Dobcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć:lol: Jaki on jest śliczny, miło znów pooglądać tego brzdąca:loveu: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :) super fotki spacerkowe :) http://images25.fotosik.pl/71/7ac5aec69744343e.jpg tu mu nawet ucha stanęły :loveu: http://images28.fotosik.pl/71/11b8784bca71d4e6.jpg a ten 'patyczek' to jest super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz już prawie ciągle mu stoją :razz: Tylko nie całe, czasem się w połowie zginają, i wyglądają jak radary :evil_lol: [quote name='despera']U mnie też tak się zaczynało:evil_lol: Oj, teraz to tylko przednie łapki mu moge podnieść, na tym koniec :shake: Do Gaz-a Tata go musi 'wrzucać', bo ja juz nie daję rady :) [quote name='Wyjątek']Juz problemy z podnoszeniem? A ile on wazy?? Moja ma prawie 3mies. i 9,3kg :) :crazyeye: Mój 22 sierpnia skończył cztery i waży już ponad 20! To masz lekuchną suńkę, zazdroszczę ;) :loveu: [quote name='Dobcia']Cześć:lol: Jaki on jest śliczny, miło znów pooglądać tego brzdąca:loveu: Dziękujemy Dobciu! :) Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szarik napisał(a):Teraz już prawie ciągle mu stoją :razz: Tylko nie całe, czasem się w połowie zginają, i wyglądają jak radary :evil_lol: Takie radary tylko uroku dodają :loveu: kiedy następne fotki Szarunia, bo już sie nie moge doczekać? :) Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dopiero co były! :) Ale jutro daję zdjęcia 'grupowe' ;) Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szarik napisał(a):Dopiero co były! :) Ale jutro daję zdjęcia 'grupowe' ;) Ale ja sie nie nasyciłam ;) noooo... do jutra jakoś wytrzymam :) Quote
Aville Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 http://images25.fotosik.pl/71/7ac5aec69744343e.jpg Jakie boskie zajęcze uszyska :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 http://images21.fotosik.pl/391/001447b64f2a0f9a.jpg Jaki długi ogonek :razz: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A ja juz wpadłam na oglądanie :D I widze, że na razie nici z tego:shake: Quote
lolka75 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witamy sie:multi: i pozdrawiamy piatkowo:cool3: . Co tam u Was??? Kiedy nowe foteczki??:p Quote
Szarik Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='agaciaaa']Ale ja sie nie nasyciłam ;) noooo... do jutra jakoś wytrzymam :) I co, wytrzymałaś? :D [quote name='Aville']Jakie boskie zajęcze uszyska :loveu: Dziękujemy! :loveu: [quote name=':: FiGa ::']http://images21.fotosik.pl/391/001447b64f2a0f9a.jpg Jaki długi ogonek :razz: Własnie ten ogonek to ma iście kundelski :razz: Ale trudno :evil_lol: [quote name='Wyjątek']A ja juz wpadłam na oglądanie :D I widze, że na razie nici z tego:shake: Przepraszam, ale własnie robię kluski na parze z polewą truskawkową, więc aktualnie zdjęcia spadły na dalszy plan :diabloti: Ale niedługo, niedługo... [quote name='lolka75']Witamy sie:multi: i pozdrawiamy piatkowo:cool3: . Co tam u Was??? Kiedy nowe foteczki??:p Juz niedługo! (Jak się najem :diabloti: ) Quote
Bozzka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 My tez czekamy na fotki naszej sympatii :lol: Quote
Aville Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Szarik napisał(a):Własnie ten ogonek to ma iście kundelski :razz: Ale trudno :evil_lol: Ale on się chyba jeszcze porządnie ofutrzy, prawda? :roll: Smacznego :D Ja będę myśleć o obiedzie jak wyspaceruję psa... umrę do tego czasu z głodu, te kluski z polewą truskawkową mnie będą prześladować przez całą drogę :placz: Quote
agaciaaa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Szarik napisał(a):I co, wytrzymałaś? :D No, wytrzymałam, ale długo już nie pociągnę... :evil_lol: więc dawaj szybko fotki!!! Zaraz wychodze z domu, więc pewnie dopiero wieczorem zobacze :placz: Quote
Szarik Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Aville']Ale on się chyba jeszcze porządnie ofutrzy, prawda? :roll: Smacznego :D Ja będę myśleć o obiedzie jak wyspaceruję psa... umrę do tego czasu z głodu, te kluski z polewą truskawkową mnie będą prześladować przez całą drogę :placz: Powinien się ofutrzyć, kto go tam wie :razz: :roll: Eee tam, żyjesz jeszcze ;) A kluski były wyśmienite, muszę Ci powiedzieć :cool3: Za to mnie w trakcie jedzenia prześladowała myśl, ze mam zdjęcia wkleić, więc własnie to robię. Co byśta mi już dały spokój na dziś :) Dziś zdjęcia z serii 'inni'. Czyli inne psiaki niekoniecznie w akcji. Miałam zamiar dodać jeszcze te z serii 'wariaty', ale to jutro :) Najpierw Gizmo z Bonnie. To zdjęcie mi sie bardzo podoba. A tu Bonnie 'u stóp' Gizmo. To zdjęcie pokazuje jakie to jest maleństwo :loveu: Tutaj usilne próby 'upolowania' Bonnie, niestety dla wszystkich była za szybka :evil_lol: Jak widac na załączonym obrazku :eviltong: Quote
Recommended Posts