:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Szarik']No przepraszam, literki mi się poprzekręcały ;) Ale wolę tego ava, niż Daniela :) A powiedz mi, kogo jeszcze pod nickiem nosiłaś, po Draco? Jak mnie nie było? :) Miałam jeszcze z tego http://i6.tinypic.com/4tfsh2w.jpg zrobić sobie ava ale nie chciałam już Was katować :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 agaciaaa napisał(a):Ty mi nawet nie mów o podkradaniu jedzenia... u nas nie można nic zostawiać ani na stole ani na szafce, bo ta mała paskuda wszędzie wlezie :mad: niedawno 5 delicji ze stołu zjadła :evil_lol: a psom nie wolno dawać słodyczy :razz:U nas jest ta wprzypadku Rudzikowej,wszędzie cholera wlezie :mad: Quote
lolka75 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie co to zlodziejstwo smakolykow ze stolu:angryy: . Moj synek tylko do polowy zjadl swojego schabowego:angryy: :evil_lol: . Mloda dorwala kotlecisko i prawie go polknela zeby nie zabrali:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Miałam jeszcze z tego http://i6.tinypic.com/4tfsh2w.jpg zrobić sobie ava ale nie chciałam już Was katować :diabloti: Sylwia jaka Ty jestes wspanialomyslna:multi: :multi: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Marta_Ares']Agaciaaa Sara wie co dobre:evil_lol: :evil_lol: Witam wlascicielke totobloga i pieknego Szarika. sliczny klapoluch z niego napewno bede tu wpadala i ogladala sliczne fotki:loveu: :loveu: Ice Tea? Szczerze mówiąc wolę Nestea :cool3: Witamy jeszcze jednego nowego przybywcę, herbaty nie zaproponuję z przyczyn oczywostych, ale i tak... czujcie sie jak u siebie w galerii! :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ty mi nawet nie mów o podkradaniu jedzenia... u nas nie można nic zostawiać ani na stole ani na szafce, bo ta mała paskuda wszędzie wlezie :mad: niedawno 5 delicji ze stołu zjadła :evil_lol: a psom nie wolno dawać słodyczy :razz: No tak, ale czekoladka taaaka pyszna :diabloti: U Nas tylko jak był malutki, to nie wiedział i naleśnika z truskawkami 2 razy buchnął (Zdradziły go truskawki w drodze ze stołu do jego posłania :evil_lol: ) i raz surowe mięsko, jak Tata przygotowywał. Teraz niedawno tez kanapeczkę, ale to dlatego, że na samej krawędzi leżała, aż wypadało wziąć! [quote name=':: FiGa ::']Miałam jeszcze z tego http://i6.tinypic.com/4tfsh2w.jpg zrobić sobie ava ale nie chciałam już Was katować :diabloti: Tak, myślę, że to byłoby za dużo zmian jak na jeden dzień :razz: [quote name=':: FiGa ::']U nas jest ta wprzypadku Rudzikowej,wszędzie cholera wlezie :mad: Ale to jest na swój sposób słodkie :loveu: Ja teraz jak tylko Szarik zrobi coś nowego, nawet niegrzecznego, to ciesezę się jak głupia. Mama ostatnio sie ucieszyła, bo wskoczył sobie sam na półkę po zabawkę :evil_lol: Ten to ma taryfę ulgową... [quote name='lolka75']ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie co to zlodziejstwo smakolykow ze stolu:angryy: . Moj synek tylko do polowy zjadl swojego schabowego:angryy: :evil_lol: . Mloda dorwala kotlecisko i prawie go polknela zeby nie zabrali:evil_lol: Oj tak, znam to. Zjadać szybko, byle nikt nie zauważył :evil_lol: Słodziaki. :loveu: [quote name='Marta_Ares']Sylwia jaka Ty jestes wspanialomyslna:multi: :multi: Popieram, choc mogła na to wpaść 2 avatary wcześniej :razz: Pozdrawiam i witam wszystkich z rana! Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dobrydzień:diabloti: Jak tam?? gaduły??:evil_lol::loveu: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 A dobry, narazie dobry :) Witamy. My, gaduły? Eee, wydaje Ci się. Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Szarik']A dobry, narazie dobry :) Witamy. My, gaduły? Eee, wydaje Ci się. Nie nie ja ocka mam zdrowe:lol: Wy być gaduły:diabloti: o popatrz jakie mam ocka :crazyeye: Ładne?:P:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :multi:Doberek Gadułki .......czekoladowe ;) Quote
lolka75 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 i my przyszlismy sie przywitac:multi: . Zyczymy udanego dzionka i miziaki dla Szarika:loveu: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć!!! Zdjęcia obejrzane ale i tak mi mało :cool3::cool3: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='emdziolek']Nie nie ja ocka mam zdrowe:lol: Wy być gaduły:diabloti: o popatrz jakie mam ocka :crazyeye: Ładne?:P:evil_lol: Oczka niczego sobie, jednak zdecydowanie wolę te z avatara :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Doberek Gadułki .......czekoladowe ;) Mmm, czekoladowe :sabber: Doberek Alu! [quote name='lolka75']i my przyszlismy sie przywitac:multi: . Zyczymy udanego dzionka i miziaki dla Szarika:loveu: Witamy i dziękujemy! Bardzo! :loveu: [quote name='Wyjątek']Cześć!!! Zdjęcia obejrzane ale i tak mi mało :cool3::cool3: Spokojnie, posprzatam tylko reklamówki (Bo mi się jakiś potwór do Nich dobiera) i zaraz zacznę wstawianie zdjęć! Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 'Obiecałem, że sobie znajdę patyka i dotrzymam słowa.' 'O, jaki fajny Pator, Gizmo to ma nosa...' 'Ciekawe, czy pozwoli mi go potrzymać...?' 'To ja biorę jeden koniec, a Ty drugi' Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 'Trzeba pilnować, żeby nikt Nam go nie zabrał...' 'O nie, Luka idzie!' 'Trza zwiewać' 'Tylko łapiemy patyka i w nogi.' Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Chłopcy niestety wkrótce zgubili patyka, pewnie znaleźli jakiegos innego :D Teraz zdjęcia Szarika z innymi towarzyszami podróży. Quote
lolka75 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ale slodziaki:loveu: . A Szarik to udaje takiego powaznego:lol:. No i ucha mu stanely :D Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Najpierw zdjęcia z Bonnie. Tylko 2 niestety. Ale Bonnie zagości jeszcze u Nas na zdjęciach nie raz ;) A teraz seria zdjęć z Gizmo. Zadziwiająca para psów ;) Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='lolka75']ale slodziaki:loveu: . A Szarik to udaje takiego powaznego:lol:. No i ucha mu stanely :D Udaje poważnego? Nie zauważyłam, dla mnie to taki głuptas mały roztrzepany :evil_lol: Poważny jest tylko wtedy, gdy za bardzo go tulę i się wkurza i odchodzi z poważna miną :diabloti: Zdjęć Gizmowo-Szarikowych C.D. Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 I ostatnia na dziś porcja zdjęć Szarikowo-Negrowych ;) Quote
Marta_Ares Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: piekne psy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ale on ma te uszyska smieszne :evil_lol::evil_lol: :loveu: Quote
Szarik Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dziękujemy! :loveu: Śmieszne uszyska? Aa, wydaje Ci się ;) Quote
lolka75 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Szarik jest niesamowity:loveu: ...ale i towarzyszy zabaw ma superowskich:lol: :loveu: Quote
Recommended Posts