Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ty mi nawet nie mów o podkradaniu jedzenia... u nas nie można nic zostawiać ani na stole ani na szafce, bo ta mała paskuda wszędzie wlezie :mad: niedawno 5 delicji ze stołu zjadła :evil_lol: a psom nie wolno dawać słodyczy :razz:
U nas jest ta wprzypadku Rudzikowej,wszędzie cholera wlezie :mad:

Posted

ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie co to zlodziejstwo smakolykow ze stolu:angryy: . Moj synek tylko do polowy zjadl swojego schabowego:angryy: :evil_lol: . Mloda dorwala kotlecisko i prawie go polknela zeby nie zabrali:evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Agaciaaa Sara wie co dobre:evil_lol: :evil_lol:

Witam wlascicielke totobloga i pieknego Szarika.
sliczny klapoluch z niego napewno bede tu wpadala i ogladala sliczne fotki:loveu: :loveu:

Ice Tea? Szczerze mówiąc wolę Nestea :cool3:
Witamy jeszcze jednego nowego przybywcę, herbaty nie zaproponuję z przyczyn oczywostych, ale i tak... czujcie sie jak u siebie w galerii! :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ty mi nawet nie mów o podkradaniu jedzenia... u nas nie można nic zostawiać ani na stole ani na szafce, bo ta mała paskuda wszędzie wlezie :mad: niedawno 5 delicji ze stołu zjadła :evil_lol: a psom nie wolno dawać słodyczy :razz:

No tak, ale czekoladka taaaka pyszna :diabloti:
U Nas tylko jak był malutki, to nie wiedział i naleśnika z truskawkami 2 razy buchnął (Zdradziły go truskawki w drodze ze stołu do jego posłania :evil_lol: ) i raz surowe mięsko, jak Tata przygotowywał. Teraz niedawno tez kanapeczkę, ale to dlatego, że na samej krawędzi leżała, aż wypadało wziąć!

[quote name=':: FiGa ::']Miałam jeszcze z tego
http://i6.tinypic.com/4tfsh2w.jpg
zrobić sobie ava ale nie chciałam już Was katować :diabloti:

Tak, myślę, że to byłoby za dużo zmian jak na jeden dzień :razz:

[quote name=':: FiGa ::']U nas jest ta wprzypadku Rudzikowej,wszędzie cholera wlezie :mad:

Ale to jest na swój sposób słodkie :loveu: Ja teraz jak tylko Szarik zrobi coś nowego, nawet niegrzecznego, to ciesezę się jak głupia. Mama ostatnio sie ucieszyła, bo wskoczył sobie sam na półkę po zabawkę :evil_lol: Ten to ma taryfę ulgową...

[quote name='lolka75']ja dopiero dzisiaj dowiedzialam sie co to zlodziejstwo smakolykow ze stolu:angryy: . Moj synek tylko do polowy zjadl swojego schabowego:angryy: :evil_lol: . Mloda dorwala kotlecisko i prawie go polknela zeby nie zabrali:evil_lol:

Oj tak, znam to. Zjadać szybko, byle nikt nie zauważył :evil_lol: Słodziaki. :loveu:

[quote name='Marta_Ares']Sylwia jaka Ty jestes wspanialomyslna:multi: :multi:

Popieram, choc mogła na to wpaść 2 avatary wcześniej :razz:

Pozdrawiam i witam wszystkich z rana!

Posted

[quote name='Szarik']A dobry, narazie dobry :) Witamy. My, gaduły? Eee, wydaje Ci się.
Nie nie ja ocka mam zdrowe:lol: Wy być gaduły:diabloti:
o popatrz jakie mam ocka :crazyeye:
Ładne?:P:evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Nie nie ja ocka mam zdrowe:lol: Wy być gaduły:diabloti:
o popatrz jakie mam ocka :crazyeye:
Ładne?:P:evil_lol:

Oczka niczego sobie, jednak zdecydowanie wolę te z avatara :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Doberek Gadułki .......czekoladowe ;)

Mmm, czekoladowe :sabber: Doberek Alu!

[quote name='lolka75']i my przyszlismy sie przywitac:multi: . Zyczymy udanego dzionka i miziaki dla Szarika:loveu:

Witamy i dziękujemy! Bardzo! :loveu:

[quote name='Wyjątek']Cześć!!! Zdjęcia obejrzane ale i tak mi mało :cool3::cool3:

Spokojnie, posprzatam tylko reklamówki (Bo mi się jakiś potwór do Nich dobiera) i zaraz zacznę wstawianie zdjęć!

Posted

'Obiecałem, że sobie znajdę patyka i dotrzymam słowa.'

'O, jaki fajny Pator, Gizmo to ma nosa...'

'Ciekawe, czy pozwoli mi go potrzymać...?'

'To ja biorę jeden koniec, a Ty drugi'

Posted

Najpierw zdjęcia z Bonnie. Tylko 2 niestety. Ale Bonnie zagości jeszcze u Nas na zdjęciach nie raz ;)

A teraz seria zdjęć z Gizmo. Zadziwiająca para psów ;)

Posted

[quote name='lolka75']ale slodziaki:loveu: . A Szarik to udaje takiego powaznego:lol:. No i ucha mu stanely :D

Udaje poważnego? Nie zauważyłam, dla mnie to taki głuptas mały roztrzepany :evil_lol: Poważny jest tylko wtedy, gdy za bardzo go tulę i się wkurza i odchodzi z poważna miną :diabloti:

Zdjęć Gizmowo-Szarikowych C.D.