Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki z Targoszowa - miałam przyjemność być u znajomych w pięknym górskim domku i nie omieszkałam uwiecznić tam zimy :loveu: Było cudnie, to czego zimą człowiekowi potrzeba: drewniany domek, grube koce, kominek, totalne odludzie i coś na rozgrzewkę :diabloti:

Rano gdy wszyscy leczyli kaca bądź niedospanie - ja czmychnęłam przywitać zimę.

To zdjęcie z założenia miało być udane :mad:

Świat przez serduszko w toalecie :evil_lol: :loveu:

Rewelacji nie ma, ale pozbywamy się zimy! A kysz!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik napisał(a):
jbk - Jakieś takie szare, zlane wszystko, wogóle nie widac, ze na 1wszym planie miał byc odcisk (o ile wogóle jest widoczny) :roll:

Masz chyba zły monitor ;) U mnie się nic nie zlewa, odcisk też widać znakomicie ;)

Posted

Żonkilka - taak, bardzo pozytywnie wspominam ten wypad :loveu: Dobry!! :multi: :loveu:

Agaciu - Postaram sie ;) Ale 2 tyg wolnego od szkoły dają człowiekowi kopa :diabloti:

Dobciu - Cześć kochana! Kopę lat! :multi: Wypatruję tej wiosny i narazie nic :-( Ale już zdrowieję! Tez się cieszę :)

jbk - Jakieś takie szare, zlane wszystko, wogóle nie widac, ze na 1wszym planie miał byc odcisk (o ile wogóle jest widoczny) :roll:

• 4 weeks later...
Posted

Wreszcie ładna pogoda! :multi:

A my z Szarym rozpoczęliśmy sport zaprzęgowe :loveu: Nabyliśmy ManMat'owski komplecik i biegamy wieczorami! To świetna rzecz! ;)

A co u Was?

Posted

U Nas od rana tak świeci, że trudno mi siedzieć przed komputerem :evil_lol:

Ciężko będzie cyknąć coś w akcji bo jak biegam, to dyndający u szyi aparat jest niemile widziany :razz:

Ale mnie natchnęłaś i idę zrobić jakieś słoneczne fotki Szaremu :loveu:

Dziś od rana sprzątanie... :mad: Przedświąteczne. Zaraz się wyrwę z domu tylko jeszcze parę półeczek... :angryy:

Posted

W takim razie musisz wziąć ze sobą fotografa :lol:

Czekam na słoneczne fotki :loveu:

Już przedświąteczne porządki? ;) U nas jeszcze nie, ale chyba zaraz wymyje sobie okno na dobry początek :lol: póki świeci słoneczko, bo niewiadomo jak długo tak będzie :cool3:

Posted

Tak porządki zaczęłam już teraz, bo muszę na nie poświęcić duużo czasu i obawiam się, że nie zdążę :diabloti:

Proszę. Może średnio słoneczne, ale wiosna chyba już tu zajrzała ;) Dzisiaj widziałam bociana! :multi:

Smuuutas :loveu:

Wypatrzył... kota :diabloti:

Posted

Aktualnie nie dysponuję żadnymi zdjęciami, ale jutro jadę na działkę i na pewno nadrobię! ;)

U Nas pięękna pogoda, od razu lato! :loveu: Nic tylko spacerować :loveu:

Nie chwaliłam się chyba, że zaczełam Prawo Jazdy! W Środę zaczynam jazdy! :multi: Już nie mogę się doczekać własnego auta, będziemy mogli jeździć z Szarym gdzie chcemy! Jeziorko, lasek itd. :loveu:

Posted

[quote name='Szarik']
Nie chwaliłam się chyba, że zaczełam Prawo Jazdy! W Środę zaczynam jazdy! :multi: Już nie mogę się doczekać własnego auta, będziemy mogli jeździć z Szarym gdzie chcemy! Jeziorko, lasek itd. :loveu:

o hooo...to powodzenia na jazdach :)
ja pamiętam swoją pierwszą jazdę jakby to było wczoraj...byłam spanikowana bo nigdy wcześniej nie prowadziłam samochodu (po za traktorem na wakacjach i to kolega zmieniał biegi wtedy) :evil_lol:
a instruktor kazał mi wyjechać na miasto na 20 ostatnich minut :crazyeye: i to wybrał trase przez centrum gdańska :shake:
prawko mam od ponad roku i od tamtej pory kilka razy tylko przeparkowywałam auto :placz:
u mnie w rodzinie wsród najbliższych samochodu ni ma :roll: więc nie mam od kogo wziąć i pojeździć

Posted

agaciuu - kuruj się kochana! W taka pogodę chorować? Trzymaj się ;)

basia bonnie - wiedziałam, że wpadnie i narobi zamieszania :diabloti: Zadziwiające, że nie od Ciebie pierwszej to słyszę :evil_lol:

jonQuilla - ja na szczęscie miałam już kierownicę w ręce i drążek zmiany biegów też :evil_lol: Najgorsze wspomnienia mam ze sprzęglem pod stopą :diabloti:
No co Ty, dziewczyno, marnujesz prawko, zaprzęgnij sie do jakiegos wozu i przyjeżdżaj! ;) :evil_lol:

Mam nadzieję, że mój 'pierwszy raz' rozpocznie się i zakonczy na placu :evil_lol:

A... w Wilkowicach juz wiosna! :multi: