Dobcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cześć:loveu: ajjj to nie będzie już szaleństw Negrowo-Szarikowych... chłopak nam dorósł;) A taki słodziak z niego na fotach:loveu: Mnie się hydranty podobają, fajny wzorek:lol: Quote
Magot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='BBeta']Hydranty już ktoś chyba wklejał ;) http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/a57b06501138b73a0b1d7420e922dff4.jpg A gekony i tak sobie kupie, troche utne i będzie ok :knuje: :diabloti: A jak mój genialny plan się nie powiedzie to poczekają na większego psa :cool3: Uwierz mi, że brakuje... :diabloti: Świetne te hydranty!:loveu: Kuszące:diabloti: A gekony jak dokładniej wyglądają?:oops: Szarikowa, świetne foty latającego Szarika z wywianym jęzorem!:cool3::evil_lol: Quote
BBeta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='magda_drakkar']Świetne te hydranty!:loveu: Kuszące:diabloti: A gekony jak dokładniej wyglądają?:oops: Gekony wyglądają tak :loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/3b9ae66f0ce24e7b23664baec9918acc.jpg Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nooo te gekony też fajne :) ale kolorystycznie mi się ta ostatnia bardziej podoba :) Quote
Magot Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='BBeta']Gekony wyglądają tak :loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/3b9ae66f0ce24e7b23664baec9918acc.jpg Śliczna:loveu: Tylko rozmiar nie na spaniela:-( Quote
BBeta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 magda_drakkar napisał(a):Śliczna:loveu: Tylko rozmiar nie na spaniela:-( Zatrzask ma minimum 43cm, jeżeli jest tak w rzeczywistości to na Kaje powinien być dobry. Dobrze, że mam takiego przerośniętego psa :diabloti: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 BBeta napisał(a):Kupie zacisk i zaniose do pani krawcowej :knuje: A większy będzie pewnie już niedługo i dopiero wtedy zaszalaje :cool3: Modela, czasu i szkła swoją drogą też :diabloti: Tyle starania dla obróżki :evil_lol: Modela Ci moge podrzucić (:cool3:) a czas...? hmmm, tego już Ci nie odstąpię, bo sama nie mam za wiele... :eviltong: Dobcia napisał(a):Cześć:loveu: ajjj to nie będzie już szaleństw Negrowo-Szarikowych... chłopak nam dorósł;) A taki słodziak z niego na fotach:loveu: Mnie się hydranty podobają, fajny wzorek:lol: Hej Jadziu! :multi: Oj, myśle, że będą, no bez przesady :) No właśnie, na fotach :evil_lol: Myślę, że sie kategorycznie nie zmienił i to była tylko jedna, nic nie znacząca wpadka ;) Kurna :mad: Ja chyba jednak zrobię tą ankietę :evil_lol: magda_drakkar napisał(a):Świetne te hydranty!:loveu: Kuszące:diabloti: A gekony jak dokładniej wyglądają?:oops: Szarikowa, świetne foty latającego Szarika z wywianym jęzorem!:cool3::evil_lol: Hydranty, znów hydranty :) Ale mi ćwieka zabiliscie. Ale mam pomysł! Zrobimy ściepke i się złozymy na obroże dla Szarego, hmm? :diabloti: Ja jestem za, no to mamy już jeden głos :diabloti: Dzięki ;) Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Jedna fotka. Szary trochę ciemny wyszedł, ale ogólnie mi się podoba :) Quote
Inkaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a): Na bank :evil_lol: W sumie mądre, ale to musiałabym poczekać do mikołaja :shake: Ehh, te jaszczury :diabloti: Każda okazja jest dobra! :evil_lol: Mi wczoraj doszły dwa nowe Rogz'y, więc na kolejne dwie sztuczki mogę poczekać do Bożego Narodzenia. Ale na twoim miejscu już zamawiałabym Czekolade i Funky Retro. :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a):Ja byłam zadowolona, co prawda tlyko raz składałam u Nich zamówienie, ale wszyściutko było elegancko. To takie napadowe jak myśle. Szybko przychodzi, szybko przechodzi :diabloti: Ja nie raz u nich zamawiałam i nadal mam zamiar zamawiać, bo wszystko było ok. Ale z rogzem nawalili :shake: Ale ja sie wstrzymuje tylko czasowo :eviltong: do wystawy :diabloti: i do następnej wypłaty :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Enchantress'ka;10697591 napisał(a):Mi wczoraj doszły dwa nowe Rogz'y, więc na kolejne dwie sztuczki mogę poczekać do Bożego Narodzenia. Ale na twoim miejscu już zamawiałabym Czekolade i Funky Retro. :diabloti: Chwal się! :) No chyba własnie tak zrobię... [quote name='agaciaaa']Ja nie raz u nich zamawiałam i nadal mam zamiar zamawiać, bo wszystko było ok. Ale z rogzem nawalili :shake: Ale ja sie wstrzymuje tylko czasowo :eviltong: do wystawy :diabloti: i do następnej wypłaty :evil_lol: Aa... zapamiętac: nie zamawiaj Rogzów w Krakvecie ;) A kiedy wystawa? A kiedy nastepna wypłata? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Wystawa w ostatni weekend sierpnia :) wypłata tak samo mniej więcej, pod koniec sierpnia, lub na początku września :razz: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ah, to króciutko ;) Mój brat wypróbowywuje swoją szczękę :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Chyba wytrzymam :diabloti: http://images46.fotosik.pl/1/c493076955529830.jpg przeciągał sie z Szarikiem? :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Phi, odpadł w przedbiegach! :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 kurcze... a ja myślałam, że da radę! :roll::evil_lol: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 agaciaaa napisał(a):To było do przewidzenia :evil_lol: Musiałby stosować specjalną maść do protez, ale nie ogląda reklam :shake: :evil_lol: Wyjątek napisał(a):kurcze... a ja myślałam, że da radę! :roll::evil_lol: Tez obstawiłam spora kasę za Jego wygraną, a tu nic... :placz: :diabloti: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a):Musiałby stosować specjalną maść do protez, ale nie ogląda reklam :shake: :evil_lol: Zatem włącz mu odpowiedni kanał i przystosuj do życia :diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 aQQ !!! :) znalazłam Was :multi::multi::loveu: ulubiewam piesy w typie Szarika :loveu: przeglądnęłam sporą część galerii i stwierdzam (pewnie nie jestem oryginalna) że Twój piesio to sama słodycz :loveu: http://images29.fotosik.pl/236/e7abaa5c931de5c9.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Si, si - czarna obroża ;) Ja moim skromnym zdaniem na takie hydranciki, jaszczury i inne gady patrzeć nie mogę.... :diabloti: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Wyjątek']Zatem włącz mu odpowiedni kanał i przystosuj do życia :diabloti::evil_lol: Chyba trzeba będzie... :evil_lol: Trza sprostać wymaganiom psa :diabloti: [quote name='jonQuilla']aQQ !!! :) znalazłam Was :multi::multi::loveu: ulubiewam piesy w typie Szarika :loveu: przeglądnęłam sporą część galerii i stwierdzam (pewnie nie jestem oryginalna) że Twój piesio to sama słodycz :loveu: http://images29.fotosik.pl/236/e7abaa5c931de5c9.jpg :loveu::loveu::loveu: Witamy nowego gościa w galerii! :multi: Jak zobaczyłam, jak u Gamy piszesz, że lubisz Długowłose z Czarną maską, to miałam ochote Cię tu zaprosić ;) Coprawda taki z Niego DON jak ze mnie szkoleniowiec, ale w typie jest ;) Ciesze się, że Szarik się tak spodobał! Na zdjęciach to może i sama słodycz :cool3: :diabloti: Faktycznie trochę w tył ją przeczesałaś, ukłony ;) Zapraszamy częściej! ;) Quote
Wyjątek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Szarik napisał(a): Witamy nowego gościa w galerii! :multi: Jak zobaczyłam, jak u Gamy piszesz, że lubisz Długowłose z Czarną maską, to miałam ochote Cię tu zaprosić ;) Coprawda taki z Niego DON jak ze mnie szkoleniowiec, ale w typie jest ;) Ciesze się, że Szarik się tak spodobał! Na zdjęciach to może i sama słodycz :cool3: :diabloti: Faktycznie trochę w tył ją przeczesałaś, ukłony ;) Zapraszamy częściej! ;) Fana mi skradłaś! Powiem Gamie! :lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Si, si - czarna obroża ;) Ja moim skromnym zdaniem na takie hydranciki, jaszczury i inne gady patrzeć nie mogę.... :diabloti: Ale czarnej nie ma na stanie w Pełnej Misce :shake: Czekoladka chyba tez stonowana ;) Ja to nie, że za Nimi szaleję, ale niektóre mi się podobaja ;) W sumie, to one tak słodzą Szarika, a staram sie przełamac Jego opinię jako o strasznym wielkim psie, który powinien chodzic na kolcach i w kagańcu. Przecież to moje maleństwo :loveu: [quote name='lafuma-82']Śliczny!!!!! Ojej, ile mamy dzisiaj nowych gości! Witamy i bardzo się cieszymy, że się Szarik podoba ;) Odczuwam jakąs taką nieodpartą chęć wklejania zdjęć... :hmmmm: Niedługo już nie będe miała co wklejać! :cool1: Quote
Recommended Posts