Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik napisał(a):
Dlaczego Basiu? :crazyeye: :shake:
Cóżem uczyniła? :p

Ominęłaś mój post :placz: czuje sie zbulwersowana i dotknięta :placz:

P.S. Co Twój brat je na tym zdjęciu że sie tak krzywi?:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ominęłaś mój post :placz: czuje sie zbulwersowana i dotknięta :placz:

P.S. Co Twój brat je na tym zdjęciu że sie tak krzywi?:evil_lol:

Oh wybacz ;) Ale postanowiłam Ci już nie jeździc po wsi, a Ty mi tu z Porąbką wylatujesz, lepiej, że Ci nie odpisałam! :evil_lol:

A Śliwę ;)

AngelsDream napisał(a):
Twój brat jest ... ciekawy ;)

A nie ogórka?

Hmm... komplement? :evil_lol: Jest za to bardzo fotogeniczny, choćby nie wiem co zrobił, to podoba mi się jak wychodzi na zdjęciach, to też Nim Was zanudzam :evil_lol:

Niuee, ogórki pychota :loveu:

Posted

[quote name='AngelsDream']A śliwka gdzie? ;)

Przyslę Ci pocztą w zamrażarce, może być? :cool3: :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Jesteś pewna, że brat nie zagląda tutaj? Mój by mnie udusił:evil_lol:
Ale przyznaje Ci racje, ładnie wychodzi na zdjęciach;)

http://images37.fotosik.pl/1/90ebe48274591714.jpg
hmmm... co za ciekawy chwyt:lol:

Zagląda! Wczoraj widział swoje zdjęcia! :diabloti: I w sumie to jeszcze żyję :evil_lol: Chyba :hmmmm:

Byle jak, byle w zeby :diabloti:

[quote name='drzalka']Witam :lol:

Fajne fotki brykającego Szarika :loveu:

A cos tytaka punktualna z tymi fotkami chmm?, jakby co juz są tak dla ciebie :evil_lol:

Aaa! Dzię dobry! :multi:

Dziękuję ;)

Już widziałam, bardzo ładna Lenusia! Jak dajesz foty tak rzadko, to każda ich porcja jest rarytasem :loveu:

[quote name='Wyjątek']A gdzie podpis i łapka na pierwszym zdjęciu?? :eviltong::evil_lol:

Zastanawiałam się, czy ktoś się uczepi :eviltong: Nie zawiodłas mnie :diabloti: Poprostu jak kadruję zdjęcia w proporcjach i potem je obrabiam za pomocą akcji w PSie, to te akcje jakoś nie działają do kadrowanych zdjęć w proporcjach. To znaczy pewnie ja nie wiem o co kaman :p I postanowiłam, ze jedno sobie zostanie tak jakżem je stworzyła ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To ja też powiem, że ładnie wychodzi, popierając Jadzię :evil_lol: Dobciu - na żywo brat jeszcze lepszy :diabloti:

Zdjęcia z freesbe bomba! :lol: :loveu:

http://images49.fotosik.pl/1/a9be2220460810de.jpg

No i w końcu godna owczarkowi postawa :evil_lol:

Tylko na zywo najczęsciej pyskuje, a na zdjęciach tego nie słychać! Uff...

Dziękuję :)

Nic, że w biegu, ale wyszło naprawdę ONkowato :multi::evil_lol:

Posted

Mam juz przygotowane zdjęcia, jak dobijecie do nastepnej, to się pochwalę ;)

A tym czasem Wam coś opowiem. W końcu to fotoBLOG.
Szary mnie zadziwia. Robi się taki... psi! :crazyeye: Zawsze się cieszyłam, że nie szczeka na inne psy, nie reaguje agresja, że w sumie nie bedę się musiała obawiać podbiegających do Nas psów, bo on nie pogryzie. A tu co? 2x surprise! :mad:
Wczoraj mieliśmy zaszczyt iść sobie z Gizmowymi na lotnisko. Gizmo jak zwykle kamory i patyki, Szarik też. Szarik nie rzuca się o swoje (tak mi się wydawało... :hmmmm:), Gizmo zawsze swojego broni. Kiedy Gizmo na Niego warczy, bo podchodzi za blisko Gizmo&Kamora to Szary odchodzi, albo go to bawi :evil_lol: A wczoraj? :crazyeye: Szary miał kamora (którego chyba wcześniej rabnał Gizmo, nie pamiętam już :evil_lol:), zostawił go na chwile i do tego kamora podleciał Gizmo. Szary się wrócił, żeby odebrać własność, a Gizmo warknął. Ja spokojna, oglądam zdjęcia i co słysze za plecami? Warki, poszczekiwania i ogromne zamieszanie! Szarik nie odstapił, oboje obnażyli zeby i rzucili się na siebie, na szczęście tylko strasząc! :crazyeye: Byłam w takim szoku, że na chwilę mnie wmurowało, potem pobiegłam (tylko z której strony ich tu chwycić?), moje wrzaski nie wiele dały, to walnęłam Szarego w tyłek jak się odwrócił nim do mnie i dopiero to + wrzask poskutkowało i się zostawili. Gizmo wyszedł z tego z krwawa rana pod oczkiem (Co by to było, gdyby Szary zachaczył ciut wyżej! :shake:), a Szary ze szramą na pysku.
Moje chłopaki... :-( :mad:
Drugi przypadek - dziś. Szarik nigdy nie szczekał na inne psy! Jedziemy autem, parkujemy pod blokiem. Wychodzę, chcę otworzyć Szaremu drzwi i go zapiąć. Co widzę? Przechodzi obok Nas pies (jakiś mały, nie zwracający uwagi), a Szary z auta szczeka, jezy się, wlazł za tylne siedzenie, przykleił się do szyby (którą dopiero co czyściłam :razz:) i szczeka :crazyeye: Osochozi? Mój pies? :mad:

Posted

Enchantress'ka;10692871 napisał(a):
http://images37.fotosik.pl/1/90ebe48274591714.jpg
Pewnie to frisbee długo nie pożyje. :diabloti:

No co Ty! Ma go juz pół roku! Własciwie miał dwa, ale co chwila któreś się gubi, a któres odnajduje :diabloti: My sie Nim przeciagamy i ono zyje!

[quote name='agaciaaa']Hej hej :loveu:

http://images49.fotosik.pl/1/a9be2220460810de.jpg taki ciężki ma tyłek? :evil_lol:

:multi: :multi: Brywieczór :loveu:

No chyba, zatwardzenie jakieś, czy cuś i sie podnieść nie mógł :evil_lol:

[quote name='AngelsDream']Możesz zrobić jakąś fajną fotę martwej natury ;)

Hmm, żebym to ja jeszcze umiała ;) Co proponujesz? Nie mam pomysłu. Przez 2 najbliższe dni chyba odwiedzę wieś, więc będzie okazja.