Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Wsio nadrobiłam, fajnie się czyta wasze rozmowy hihi
Dawaj więcej fotek

Dzięki ;) Słyszycie dziouchy? Musimy więcej gadać :evil_lol:
Oj będzie, będzie ::)

[quote name='agaciaaa']Cześć :) gaduły :eviltong:

Nadrobiłam wszystko, widziałam mnóstwo fotek :) http://images34.fotosik.pl/322/6edff700dc7a3fae.jpg ta jest piękna!!! :loveu:

Świetne zdjęcia robisz nowym sprzętem :)

Cześć milczku :eviltong:

Dziękuję serdecznie ;)

:handy:?

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja przyszłam podziękować za super spacerek :loveu: Czekam na zdjęcia!

Ja równiez dziękuję! ;) Czekaj :diabloti:

[quote name='Anka_ZG']hej:)
juz jestesmy i nadrabiamy zalelgoci;)
http://images34.fotosik.pl/322/6edff700dc7a3fae.jpg te zdjecie super!!Czterek pancernych i pies;)
p.s. kochana nie wiem czy wiesz odnosnik do twojej galerii nie działa...klikajac na bannerek włacza mi sie fotosik...;/

Witaj! :multi:
O to mi chodziło ;)
No własnie ostatnio zauważyłam, muszę to zmienić w najbliższym czasie, dziekuję ;)

Jak już wiecie, moze nie, w sobotę odbył sie spacer DGM u Nas na wsi :diabloti: Była Basia z Bonnie, Dobcia z Negro i Pinczerka z Gizmo. No i ja, ale bez Szarego niestety :-( Mam mnóstwo zdjęć, którymi nieomieszkam sie pochwalić, i będe je przeplatać Szarikowymi, których również mam na peczki.

U Nas pogoda! :multi: Pozdrawiam serdecznie :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Och, zapomniałam!

:handy::handy::handy:

Czemu nie wzięłaś Szarunia na dogospacerek? :razz:

:n00b:

Bo miała być dziewczyna z GOldenka, która na ostatnim spacerze bardzo bała się Szarika, który sobie nic z tego nie robił i gonił ją... Więc postanowiłam go nie brac, żeby nikogo nie stresowac, ale nie było jej jednak :(

basia bonnie napisał(a):
Cześć kochana dogociółko Moniczko ze wsi :loveu: :loveu: :loveu:

Cześć kochana Basiu z miasta :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:

Posted

co tu takie gadu-gadu się zrobiło ostatnio ? :eviltong:
oglądnęłam fotki od 184 i poza paroma ślicznymi 'chwastami' i tymi militarnymi nic nie wypatrzyłam :roll::cool3: opuszczasz się Szarikowa, tyle stron gadania oj ty nie dobra :evil_lol::loveu:
ale wybaczę ci może bo takie ładne to fotki że ah. :loveu::D

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć Moniczko z Bielska:loveu:
...nie wnikam czy to miasto czy wieś, bo panoszą się tu sprzeczne opinie:evil_lol:

Cześć Jadzinko z Żywca :loveu: :evil_lol:
I słusznie ;) lepiej byc neutralnym :diabloti:

[quote name='Paulina_mickey']Wpadliśmy się przywitać :buzi:

Dzień dobry ;)

Enchantress'ka;10581576 napisał(a):
Jej, jaka słodka! Uwielbiam małe dzieci. :loveu:

Ja tak średnio wiem co z Nimi robić, raz moją prawie-siostrzenicę zaczęłam głaskać po główce jak szczeniaka :hmmmm: Lepiej mi idzie gaworzenie do szczeniaków, niż do dzieci :evil_lol:

[quote name='Isia & Chester']co tu takie gadu-gadu się zrobiło ostatnio ? :eviltong:
oglądnęłam fotki od 184 i poza paroma ślicznymi 'chwastami' i tymi militarnymi nic nie wypatrzyłam :roll::cool3: opuszczasz się Szarikowa, tyle stron gadania oj ty nie dobra :evil_lol::loveu:
ale wybaczę ci może bo takie ładne to fotki że ah. :loveu::D

No weszła chołota i śmieci :diabloti: :evil_lol:
Dziękuję bardzo, faktycznie ostatnio zapuściłam się ze zdjęciami w swojej galerii... :roll: Juz nadrabiam!

[quote name='BlackSheWolf']no wlasnie :D sama gadanina :D

[quote name='Izabela124.']Hejos
Dawaj nowe fotki ;)

Wybaczcie dziewczyny, włala, już daję zdjęcia ;)

Posted

Trochę zabaw z Wilkowic, cobyście wiedziały,że Nam tam dobrze, nawet w zimne dni ;)

Póki co pomidorki mojej mamy. Zrzucone przez jakiegoś pędzącego futrzaka zanim sie zaczerwieniły :-( :evil_lol:

Znacie juz mojego brata? :diabloti: Dobrze, że on nie ogląda tego forum :evil_lol:

Posted

Moooje frisbee ;)

Z pańcią.

Nie oddam! :diabloti:

To wszystko! U Nas upały niemiłosierne, siedzimy z Szarym na wsi, kąpiemy się w rzeczce i wogóle jest super. Jutro dołaczy do Nas na jedną noc Justyna, potem przyjeżdżają znajomi i nie będzie mnie cały tydzień :-(
W najbliższy weekend zbieramy pieniążki na Żywiec, trzymać kciuki! ;)

Posted

A Dobry wieczór ;)

Dziękuję bardzo ;)

Ja też :diabloti: Mama myśli, ze to wiatr :evil_lol:

Lecę do Ciebie wstawiać koszowe i Gizmowe zdjęcia ;)

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć:)

http://images24.fotosik.pl/257/9f9b25cef9ccf2ba.jpg
brat do patyka przemawia?:hmmmm:

http://images25.fotosik.pl/256/03249fa3d6ee9100.jpg
jaka minka kochana:loveu:

Takie pomidorki da się jeszcze odratować:razz: Wystarczy je zostawić w ciepłym i suchym miejscu a powinny się zaczerwienić;)

Hej ;)

No a co, chyba mu się znudziło Nasze towarzystwo :evil_lol:

;)

Taak? To dobrze wiedzieć, szkoda, że wcześniej nie zapytałam, bo to już dość stare zdjęcia i pomidorkom :candle: :evil_lol:

[quote name='Alicja']śliczne fotaski :multi:

wsi i rzeczki zazdraszczamy :loveu:

Dziękuję ;)

O taak, mam jeszcze rzeczkowe fotki, suuper :loveu:

Zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć, że Szarik mi zwiał. Przedwczoraj z działki. Ostatnio przewija sie tam wiele ludzi, ktoś nie domknął bramy i nagle nie ma psa... Wczesniej juz jakoś przelazł do sąsiadki, czy niuchał sobie spokojnie ulicę, ale teraz nie było go na dobre! Wszyscy chodziliśmy, jeździliśmy po wsi i wołaliśmy go (o 23:00 :razz:). W końcu chłopcy znaleźli go w lesie. Co on tam robił? :hmmmm: Ale mi stracha napędził...