Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='jbk']Szarik - cudo :) Jaki grzeczny przez cały czas, i na co takiemu kochanemu grzecznemu kolczatka? A skąd można wziąć taką http://images31.fotosik.pl/328/dd41bf7865566864.jpg koszulkę? Dokładnie :) Czasem wychodzi z Niego diabeł, ale to nie znaczy, że cały czas druty w szyję mu sie należą ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Asiu, zaglądnij tutaj: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74305 :) [quote name='jbk']O, dzięki :) Dokładnie, polecam gorąco. Co prawda dochód nie idzie na psiak, a na administrację, ale koszulka fajna. Porządna i dzięki Niej można dogomaniaków spotkać ;) Wiem, że na tamtej stronie są zdjęcia całej koszulki, ale ja też Ci pokażę, dla pewności ;) Tak wygląda bok i przód koszulki po ok 2miesięcznym używaniu przez 13-latka :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Jesteście może głodne? A co ja teraz mam... Komuś gryza? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Pyyyycha :loveu: A ja przed chwilą zjadłam bułkę z czekoladą :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Mmm, już po. Obiecujesz mi ją od miesiąca, a udław się tą bułką! :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Mmm, już po. Obiecujesz mi ją od miesiąca, a udław się tą bułką! :D Nie zdążyłam się udławić ;) Phi - nie dość, że kupić, to mam Ci ją jeszcze przynieść? :evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 A szkoda! Phi, to ja mam się Ciebie codziennie pytać, czy czasem nie masz bułki, żeby sobie przyjść? Taa, w sumie to mi się nudzi :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://images31.fotosik.pl/329/a00dd0813e2a081c.jpg :-x :-x jak możesz takie pyszności pokazywac?! i kopać leżącego!! :evil_lol: ja przed chwilą zjadłam popcorn maślany... :lol: pójdzie w boczki :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Wybacz Basiu, ja chciałam się podzielić! :diabloti: Nie jestem taka zła :diabloti: A na poobiedni deser też przed chwileczką zjadłam 2 takie goferki! Mniamuś... A jutro będe jadła naprawdziwszą bułe z kawałkami czekolady! Przyniosę Wam zdjęcia kochani! Na poprawę apetytu! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Wybacz Basiu, ja chciałam się podzielić! :diabloti: Nie jestem taka zła :diabloti: A na poobiedni deser też przed chwileczką zjadłam 2 takie goferki! Mniamuś... A jutro będe jadła naprawdziwszą bułe z kawałkami czekolady! Przyniosę Wam zdjęcia kochani! Na poprawę apetytu! :evil_lol: to sie podziel jak jesteś taka dobra:placz: albo nam na spacerku zafunduj wszystkim, o!!:diabloti: Poobiedni deser przed chwilką?:evil_lol::evil_lol: co Ty masz jakąś budke z goframi?:evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Zafunduj? Od fundowania bułek, to Justyna jest, tylko się teraz jakoś dziwnie gdzies podziała... :diabloti: Nie, Tesco niedaleko i spożywczy pod blokiem :evil_lol: Kupuję hurtowo gofry w Tesco, a bitą śmietanę i owocki w spożywczaku :) I tyję tak sobie przez wakacje, wspaniale :D Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Zafunduj? Od fundowania bułek, to Justyna jest, tylko się teraz jakoś dziwnie gdzies podziała... :diabloti: Nie, Tesco niedaleko i spożywczy pod blokiem :evil_lol: Kupuję hurtowo gofry w Tesco, a bitą śmietanę i owocki w spożywczaku :) I tyję tak sobie przez wakacje, wspaniale :D Bułki tez mogą byc:cool3: ejjj ja tez chce żeby u nas były gofry w sklepie:placz: to nie fair, Wy na tym zadupiu w Bielsku macie wszystko a ja nie:placz: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Ee, na pewno gdzieś masz. A jak nie, to jak bedziesz jechac do Nas do Metropolii Bielskiej to sobie gdzies kupisz po drodze :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ktoś coś mówił o fundowaniu bułek? E ta, na pewno mi się zdawało :cool1: Basiu, obraziłaś nasze piękne miasto :loveu: pożałujesz już wkrótce... :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Ee, na pewno gdzieś masz. A jak nie, to jak bedziesz jechac do Nas do Metropolii Bielskiej to sobie gdzies kupisz po drodze :evil_lol: Nie ma:placz: tzn. nie wiem,bo nie wiem w jakiej sie to postaci kupuje? :D Hahah no tak, do tej Metropolii to ja jechać muszę, ale psio-ludzkie zakupy przed zlotem hehe :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ktoś coś mówił o fundowaniu bułek? E ta, na pewno mi się zdawało :cool1: Basiu, obraziłaś nasze piękne miasto :loveu: pożałujesz już wkrótce... :diabloti: nie zdawało!!! :diabloti: Cudowne zadupie :loveu: dobrze,że chociaż tam dworzec pkp jako taki co ma jakieś sensowe połączenia jest :evil_lol: Mam sie bac? :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No ja nie wiem, oszacuj swoje szanse - jest 2:1 :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ktoś coś mówił o fundowaniu bułek? E ta, na pewno mi się zdawało :cool1: Basiu, obraziłaś nasze piękne miasto :loveu: pożałujesz już wkrótce... :diabloti: Mój tata by powiedział, ze masz iście kobiecy słuch (tu wzrok) - bardzo wybiórczy :razz: Tak, mówiło sie tu i to dużo o Twoim funduwaniu bułek! Tyle Cię nie ma, bo ciężko pracujesz na chleb (nazwijmy to pieczywem, więc i na bułki :diabloti:), że musisz Nam to jakoś wynagrodzic, nie? :razz: basia bonnie napisał(a):Nie ma:placz: tzn. nie wiem,bo nie wiem w jakiej sie to postaci kupuje? :D Hahah no tak, do tej Metropolii to ja jechać muszę, ale psio-ludzkie zakupy przed zlotem hehe :) nie zdawało!!! :diabloti: Cudowne zadupie :loveu: dobrze,że chociaż tam dworzec pkp jako taki co ma jakieś sensowe połączenia jest :evil_lol: Mam sie bac? :D Nooo... moja Mama to kupuje w takich paczkach... no, zapytaj miła usmiechnięta pania w jakimś sklepie, czy sa gofry i wcale poradnik nie jest Ci potrzebny :eviltong: O tak, powinnas się bać, bo Cię Bielsko zaleje! :diabloti: (Nas już zalewa, chyba tez zaszkodziłyśmy :evil_lol:) Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nie,bo jak wezmę Bonnie to jest 5:2 :diabloti: zawsze mogę jeszcze przeciągnąć na moją stronę Jadzie,Asie,Anie,Iss,BBete,Goldenke... :diabloti: Szarik napisał(a): Nooo... moja Mama to kupuje w takich paczkach... no, zapytaj miła usmiechnięta pania w jakimś sklepie, czy sa gofry i wcale poradnik nie jest Ci potrzebny :eviltong: O tak, powinnas się bać, bo Cię Bielsko zaleje! :diabloti: (Nas już zalewa, chyba tez zaszkodziłyśmy :evil_lol:) Oh dziękuje za porade :loveu: Haha mnie nie zaleje, bo my mamy przynajmniej zapore... :diabloti: a nie to co na tym zadupiu w BB :D Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No ja nie wiem, oszacuj swoje szanse - jest 2:1 :diabloti: Noo, w Twojej galerii jest 2:1 na mnie, w mojej 2:1 na Basię, to trzeba sie u Basi zebrac na Ciebie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Noo, w Twojej galerii jest 2:1 na mnie, w mojej 2:1 na Basię, to trzeba sie u Basi zebrac na Ciebie :diabloti: A wiesz,że to bardzo dobry pomysł:cool3: Bielszczanie jednak myślą czasem!!!:evil_lol::evil_lol::diabloti: Też Was kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 basia bonnie napisał(a):Nie,bo jak wezmę Bonnie to jest 5:2 :diabloti: zawsze mogę jeszcze przeciągnąć na moją stronę Jadzie,Asie,Anie,Iss,BBete,Goldenke... :diabloti: Oh dziękuje za porade :loveu: Haha mnie nie zaleje, bo my mamy przynajmniej zapore... :diabloti: a nie to co na tym zadupiu w BB :D Chciałabyś :eviltong: Myslisz, że dogomaniacy tacy przekupni :eviltong: Do usług :evil_lol: My też jakąs tam mamy... Chyba... Wiem, ze Justyna czesto jeździ na rower nad zaporę, nie wiem czy to też pełni taką funkcję :hmmmm: Ps. Ale sie mieszamy z postami :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Mój tata by powiedział, ze masz iście kobiecy słuch (tu wzrok) - bardzo wybiórczy :razz: Tak, mówiło sie tu i to dużo o Twoim funduwaniu bułek! Tyle Cię nie ma, bo ciężko pracujesz na chleb (nazwijmy to pieczywem, więc i na bułki :diabloti:), że musisz Nam to jakoś wynagrodzic, nie? :razz: Twoje niedoczekanie :evil_lol: Na mnie? Ale za co? :placz: Ja przecie grzeczna jestem :saint1: :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):Chciałabyś :eviltong: Myslisz, że dogomaniacy tacy przekupni :eviltong: Do usług :evil_lol: My też jakąs tam mamy... Chyba... Wiem, ze Justyna czesto jeździ na rower nad zaporę, nie wiem czy to też pełni taką funkcję :hmmmm: Ps. Ale sie mieszamy z postami :evil_lol: Nie,ale wierze,że dogomaniacy wiedzą co dobre!:diabloti: :loveu: No wlaśnie.. jakąś tam:diabloti: a my mamy nie-byle-jaką:loveu::loveu: i to nawet 3:razz: P.S. noo hahaha:evil_lol: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 To tylko taki image, spotkaj Justynę na żywo, a pożałujesz, że się urodziłeś człowieku :diabloti: :evil_lol: Jak wiadomo, masz zdolności literackie kochana, to CIę zgubi :diabloti: Jak to mówią: 'Pokażcie mi człowieka, a ja znajdę paragraf' albo 'Nie ma człowieka, którego papierów nie można spaprać' :diabloti: Quote
Szarik Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 basia bonnie napisał(a):Nie,ale wierze,że dogomaniacy wiedzą co dobre!:diabloti: :loveu: No wlaśnie.. jakąś tam:diabloti: a my mamy nie-byle-jaką:loveu::loveu: i to nawet 3:razz: P.S. noo hahaha:evil_lol: No o tym mówię :diabloti: Nie, musiałas pomylić z tymi kamykami ułożonymi na rzece Basiu, to nie zapora :eviltong: :diabloti: Nie zpaominaj, że jest więcej dogomaniaków z Bielska niż z Bestwiny :evil_lol: :mad: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Szarik napisał(a):No o tym mówię :diabloti: Nie, musiałas pomylić z tymi kamykami ułożonymi na rzece Basiu, to nie zapora :eviltong: :diabloti: Nie zpaominaj, że jest więcej dogomaniaków z Bielska niż z Bestwiny :evil_lol: :mad: PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:diabloti::diabloti::diabloti: Bestwiny? :hmmmm: a kto jest z Bestwiny? :hmmmm: Quote
Recommended Posts