Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogoda i chumory dopisywały ;)

Prezydent miasta Bielsko-Biała. Zostaliśmy bardzo gorąco przywitani :loveu:

Koniec postoju pod Zamkiem... Ruszamy!

Kolejna częśc pokazów: postój pod Castoramą.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Było wszystko: żołnierze różnych narodowości, nawet wojskowy Kapelan! :cool3:

Orkiestra dęta. :loveu: (Za mundurem panny sznurem :siara:)

Profesjonalna ochrona :diabloti: W razie gdyby kieszonkowcy próbowali wynieśc jakieś działo, albo pijany kierowca czołgu próbował wysadzić Castoramę :evil_lol:

Ale jednak żołnierze woleli sami pilnować swoich pojazdów :evil_lol:

No i był tez pies policyjny :diabloti: :loveu: Na jego widok wszyscy byli spokojniejsi ;) :evil_lol:

Posted

Apropo psów pilnujących... Szarik miał inne zajęcia :evil_lol:

Wolał zdecydowanie zostać i pilnować swojego pojazdu. ;) Mój Gaziorek :loveu:

Były też bardzo utalentowane panie, do których ciężko było sie dostać...

No i cała masa całkiem niezłych bryk :cool3: :loveu:

Posted

... i nie tylko :siara:

Jednak większa liczna osób podchodziła do Gaziora nie ze względu na orginalny lakier czy tabliczki, ale ze względu na Szarunia. Został tak wygłaskany, że pod koniec miał już dość.

Najciekawsze, ze wszyscy znali jego imię. Co rusz słyszeliśmy "Popatrz mamo, Szarik!" Ciekawe czemu :evil_lol:

Kolega Hasan :loveu:

Świetnie się dogadywali. ;) Jednak ja z panem nie, kazał mi założyć Szarikowi koniecznie kolczatkę, bo wtedy wiem, że zawsze mam władze nad psem. :roll: Ostatnio nawet zostawiłam kolce w Wilkowicach, używam tylko do jazdy na rowerze, Szary coraz grzeczniejszy :loveu: A pan moze sobie gadać :shake:

Posted

Mmm, błotko, śruby i stare ale jare :loveu:

Niektórzy przyjechali z dalekich zakątków Polski, więc od piatku do poniedziałku mieszkali w pobliskich koszarach. Ale tam sie musiało dziać! :evil_lol:

Niektóre maszyny mimo niesamowitych predyspozycji do wychodzenia z błotka wcale z tego błotka nie wyszły :razz:

Musieliśmy pomóc braciom Gaziorom :evil_lol:

I....

Posted

...trzask! Co to za sznureczki prze pana, toz to waży!

Znów w centrum akcji.

Na militariach oczywiście reklamowalismy z bratem Dogomanię! :cool3: To też dogomaniackie zdjęcia się należą ;)

Szarikowi bardzo się podobało :loveu:

"O taak, tu mnie drap..." ;)

Posted

"Podobaaaja mi się te militaria!"

Dzięki koszulce spotkałam Dogomaniaczkę ze ślicznym szczeniakiem :loveu:

Obiecałam przesłać zdjęcia, ale zapomniałam nicka, mam nadzieję, że ją odnajdę :shake:

Mały ONek :loveu:

Śliczności :loveu:

Posted

"Mam cos na pysku? Czemu sie tak na mnie patrzysz?" :evil_lol:

Psów było wiele więcej, ale wybaczcie, w pewnym momencie nie miałam już siły podnieść apataru :shake: :evil_lol:

Ku chwale Ojczyzny!

Miłego oglądania! ;) Myslę, że wszystkie zaległości u mnie w galerii nadrobione i mi wybaczycie :)

Posted

Szarik napisał(a):
.
Świetnie się dogadywali. ;) Jednak ja z panem nie, kazał mi założyć Szarikowi koniecznie kolczatkę, bo wtedy wiem, że zawsze mam władze nad psem. :roll: Ostatnio nawet zostawiłam kolce w Wilkowicach, używam tylko do jazdy na rowerze, Szary coraz grzeczniejszy :loveu: A pan moze sobie gadać :shake:

A niech sobie gada! ;)

My ostatnio ćwiczyliśmy sztuczki w parku, jeden pan do nas podszedł i mówi, że chciałby żeby jego pies to wszystko umiał.
Powiedziałam, że u nas wszystko opiera się na smakach, pochwałach i klikerze. A on "acha, to tak! wiedziałem, kolczatkowa tresura jest przereklamowana" :lol:

Posted

No, ten pan przynajmniej wiedział, a rzadko się zdarza! Ów Hasan jest po szkoleniach policyjnych, a i tak musi mieć kolczatkę by nie ciągnąć, smutne...

Posted

Dobcia napisał(a):
Cześć:multi:

Niesamowite są niektóre zdjęcia, szczególnie te na których nie ma śladów współczesności. Jak z innej epoki!
http://images34.fotosik.pl/322/6edff700dc7a3fae.jpg
na przykład to:loveu:

Hej Jadziu! :)

Tez mi sie podobają, ale ciężko mi było uchwcic. Nie mogłam złapać żołnieża bez piwa, komórki w ręce. :evil_lol:
To tez mi się bardzo podoba ;)

magda_drakkar napisał(a):
Hej:cool3:
Super foty, widać nowy aparat bardzo służy:cool3:
http://images34.fotosik.pl/322/a8da8d4093795351.jpg 'Hitler' pozdrawia!:diabloti:

Cześć! :)

Super nie foty, ale to co na nich jest :) Zdjęcia jeszcze raczkują, narazie uczę się obsługi aparatu, jeszcze chyba nie weszłam w jego rytm :)
Gdyby ten facet to zobaczył, to skierowałby Cię do sądu wojennego :diabloti:

Posted

Zdjęcia są boskie, boskie, boskie :loveu: Moja cyfrówka sie nie umywa :loveu:

Szkoda, że nie mogłam być tam z Wami, ale mam nadzieję, że jeszcze nadrobię :) Świetne podpisy!

A tamten pan wcale nie był przystojny... :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Świetna relacja!

Fota z klimatem, bardzo mi się podoba http://images34.fotosik.pl/322/6edff700dc7a3fae.jpg :loveu:

Dziękuję bardzo ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zdjęcia są boskie, boskie, boskie :loveu: Moja cyfrówka sie nie umywa :loveu:

Szkoda, że nie mogłam być tam z Wami, ale mam nadzieję, że jeszcze nadrobię :) Świetne podpisy!

A tamten pan wcale nie był przystojny... :evil_lol:

Dziekuję za masę komplementów. :oops: Choć nie sądzę, żebym zasługiwała, Twoja cyfrówka też jest boska, wiesz o tym, że ją kocham :loveu: Choc ją sprzedajesz... :-(

Eee tam, Ty się nie znasz, mundur miał i czołg! Wystarczy :cool3: :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Hej!! :)
widziałam wszystkie zdjęcia, b.ładne :loveu: :loveu: :loveu: nie wiem co mam zacytować,bo tyle ich,a wszystkie ładne ;)

Do zobaczenia w sobote!!:)

Cześc Basiu! :)
Dziękuję bardzo :)

Do zobaczenia! :multi: