Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ocaliłaś mnie! Oh wybawco! :evil_lol::evil_lol: przekonasz,przekonasz:)

Znaj moją dobroć :evil_lol:

Teraz zdjęc nie wstawię, wybaczcie, bo musze iść, a później... Jak czasu wystarczy :roll:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik napisał(a):
:) A pomyślećby, że na wsi to powinno być gdzie, a tu w mieście nie, a jest na odwrót... No, w pobliżu ścieków bym nie puściła, bo mój ma tendencje do bycia śmierdzącym i wytarzanym :evil_lol: Zajączki tez odpadają... To wpadnijcie do Nas! Jak jadę z moim na wieś do Wilkowic to tez nie mam go gdzie puszczać. Chodzi sobie tylko na działce, teraz często na rower wyskakujemy, ale denerwują mnie te psy biegające wzdłuż płotów, już bym nieraz zęby straciła przez nie :mad: I nie ma możliwości spokojnego spaceru :mad:

Mokry, bo na poprzednich fotkach pulta się w 'czystym strumieniu górskim' :evil_lol: Nie miałam czasu dać opisów, wybaczcie ;)

no dokładnie :) chętnie bym wpadła ;P ale trochę daleko..
tak kocham te psy, które aż mają ścieżkę wydeptaną wzdłuż bramy.. a Chester do niektórych mi się jeszcze rwie :cool1:
aha xD nie ma to jak czyste strumienie ^^
a gdzie jakieś nowe foty ? :eviltong::eviltong:

Posted

Isia & Chester napisał(a):
Szariczkowa pojechałaś gdzieś, czy coś cię zjadło ? :cool1::mad::evil_lol:

Mam nadzieję, że nie Szarik ;)

Posted

Cześć wszystkim! :)

Wybaczcie nieobecność, ale jak zwykle Wilkowice Nas wciągnęły ;) Zaobserwowałam tam dziwne zjawisko: jak wychodzę z Szarym na spacer to ciągnie nie w stronę łąki, czy rzeczki, ale spowrotem, w stronę działki :evil_lol:

Obiecałam Wam zdjęcia dawno, dawno temu, no i dzisiaj postaram się wypełnić obietnicę ;) Narazie idę robić jeść królewiczowi ;)

Posted

Ok, mały pojedzony, wyspacerowany, wyczesany i śpi. No to moge wstawić zdjęcia ;)

Zapomniałam Wam powiedziec, że miałam ostatnio niezłe dwie akcje z sunią sąsiadów w Wilkowicach :razz: Ona sobie przechodzi pod płotem (jest malutka, już dość sędziwa), a właściwie dziurą w tym płocie, która sama wygryzła do Nas. Chowa się pod drewutnię i tam siedzi. Nie był to problem początkowo, bo nie szczekała, tylko sobie siedziała, az w końcu ktoś po nią nie przyszedł. Ale ostatnio zarobiła cieczkę :razz: Wiem, bo Szarik siedzi pod płotem i wyje :evil_lol: najgorsze, że własciciele nie stosują żadnych dodatkowych zabezpieczeń w związku z tym. Znowu uciekła do Nas, ale tym razem wyciągałam ją spod drewutni, żeby Szary jej nie przygniótł jak sama bedzie chciała wyjść. Patrze, a tam 2 psy! Sunia i pies! Ledwo ją wyniosłam stamtąd w towarzystwie dwóch psów, jej towarzysz wcale nie chciał wychodzić, jak już ją w końcu dałam do sąsiadów, to Szarik mi zwiał za tamtym psem, normalnie piekło. Byłam sama :razz:
Drugi raz wczoraj: z tym, że teraz, to ten mały pies (bo też tam byli w 2) cały czas szczekał głośno. Jak Szarik podchodził, to wychodził do połowy i chciał go dziabnąć. Zęby na wierzchu, cały zjeżony, dziwię się, że Szary mu nic nie zrobił (na szczęście). Tym razem nie było tak prosto go wyciągnąć. Nie chciał nawet do wędzonego kurczaka podchodzić, jak wyszedł i chciałam go złapać pod łapki, żeby wynieść, tak jak to zrobiłam ostatnim razem, to mnie dziabnął franca :razz: W końcu z dość brutalną pomoca mojego Taty wylazł :evil_lol: Majeczka (sunia) wyszła do kurczaczka i dała się wynieść spokojnie. Ale najgorsze, że chyba będzie mieć małe, muszę dopilnować, żeby nie utopili... :(

Posted

Dobra woda zdrowia doda ;) Fajna piłka, ja Vadirowi kupiłam też podobną, tylko większą, ale nie chce za nią latać :( Za to za dzieciakami grającymi i owszem :evil_lol:

Posted

to niezła akcja z tą sunią i psami :D jejku i będą szczeniaki.. mam nadzieję że znajdą dobre domy..
a zdjęcia super :evil_lol: fajne macie jeziorko-bajorko :eviltong: przynajmniej Szarik ma się gdzie ochłodzić :lol:

a i dobrze że cię nic nie zjadło :D