Magot Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No no, Szarikowski robi karierę w telewizji:razz: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No prosze - sławny Szarik! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Szaruń gwiazda :multi: :lol: http://images27.fotosik.pl/219/b61820c409b31fc7.jpg :loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czy wiosna nie jest piękna? :loveu: jest ;) o znam sławnego psa !:multi::evil_lol: szkoda że nie na żywo, ale zawsze coś :eviltong: śliczniutki :loveu: zaraz idę bazarki popodbijać, biedny psiak :shake: a da się go uratować jeszcze? jakąś operacją czy czymś ? Quote
Anka_ZG Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 hej:) ale rośnie ci gwiada:) Sliczniasty jest:) Quote
Szarik Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Cześć, dziekuję wszystkim za komplementy ;) (W strone Szarego) Dzięki Chestusiowa pańciu za wizyte w Naszych bazarkach, bardzo to doceniam, kochana jesteś :loveu: On przeszedł juz operację, teraz najbardziej potrzebny jest tymczas, no i pieniądze, bo aktualnie na czas nieokreslony znajduje sie w lecznicy. Ma tam swój pokoik, przychodze go wyprowadzać, ale każda doba to 25 zł, a kiedyś źródełko się wyczerpie... Jak macie jakieś ciekawe rzeczy na bazarki, to pochwalcie się, albo sami wystawcie, nie potraficie sobie wyobrazić jak to wiele! Przez weekend byliśmy w Wilkowicach, Szarik poznał się ze schroniskowym szczeniorem Heniem, który akurat był na tymczasie u mojej koleżanki. Henio przeszedł nosówkę, a teraz czeka na operację, bo ma wadę serducha :( On cały był wielkości łebka Szarikowego :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich! Quote
Izabela124. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hejka Daj linki do bazarków to też tam zajrzę ;) Quote
Dobcia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witaj Moniczko:) Taka nieoczytana jestem, że nawet nie wiedziałam, że z Szarika gwiazda telewizji! No i nie pogratulowałam Ci osobiście tak sławnego psa:oops::loveu: Pozdrawiam:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Dobry wieczór :) Ale mnie tu nie było... Was też :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Heloł wyłudzaczko kasy i kradziejko sterylek :loveu: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 basia bonnie napisał(a):Heloł wyłudzaczko kasy i kradziejko sterylek :loveu: że co?? :razz: :evil_lol: Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dobcia napisał(a):Witaj Moniczko:) Taka nieoczytana jestem, że nawet nie wiedziałam, że z Szarika gwiazda telewizji! No i nie pogratulowałam Ci osobiście tak sławnego psa:loveu: Pozdrawiam:loveu: Cześc Jadziu! :) Nie szkodzi, to Szarikowi nalezy pogratulowac, ja to nie mam nic do gadania ;) Przyćmił mnie jego blask :diabloti: Paulina_mickey napisał(a):hejo wpadlismy się przywitać :loveu: Witajcie! :) Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) Ale mnie tu nie było... Was też :evil_lol: Ale Nam to można wybaczyć, ale Tobie niet! :evil_lol: :mad: basia bonnie napisał(a):Heloł wyłudzaczko kasy i kradziejko sterylek :loveu: Cześć Basieńko, miło, że o mnie pamiętasz! :evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):że co?? :razz: Byłyśmy na festynie na rzecz schroniska w Żywcu i wyłudzałyśmy od ludzi pieniądze :diabloti: A na dodatek ukradłam Basi wygraną na loterii, w której można było wygrac dwie sterylki :oops: Bonnie się nie pogniewa, i tak ją ciachniecie ;) Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ej, cos nietak, napisali mi, ze moge umieścić tylko 10 uśmieszków, jakies zmiany? :razz: Tak długo mnie na fotoblogach nie było, że nie zauwazyłam :evil_lol: Długo obiecywane zdjęcia obróżek: Od drzałki :loveu: Piłeczka od cioci Justynki! Komplecik. Obróżka+smycz. Słynna Manmatowska eMka ;) Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 C.D. I pierwszy Manmat. Kupiony na urodziny Szarikowo-Gizmowe. Wujcio Gizmo ma taką samą z niebieskim paseczkiem. Teraz, to widac więzy krwi :evil_lol: Łapcie :loveu: I jeszcze paszcza na koniec. Miłego oglądania ;) Quote
Dobcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć Moniczko:) Śliczny ten komplecik, pasuje przystojniakowi:loveu: Quote
Magot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Fajne, fajne te obróżki:loveu::p A co do piłeczki - Szarik gustuje w różowym?:diabloti: Quote
Szarik Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dobcia napisał(a):Cześć Moniczko:) Śliczny ten komplecik, pasuje przystojniakowi:loveu: Hej Jadziu! :multi: Dziękuję w imieniu przystojniaka ;) Zastanawiałam się, czy takie zwykłe eMki będa mu pasowac, a tu okazało się, że w zieleni mu bardzo ładnie, wygląda tak dziko :diabloti: magda_drakkar napisał(a):Fajne, fajne te obróżki:loveu::p A co do piłeczki - Szarik gustuje w różowym?:diabloti: Dziekujemy :) Hehe, no własnie ona taka męska :evil_lol: Jak leżał pod Gaziorem na militariach z ta piła w pysku to się wszyscy śmiali :diabloti: Specjalnie na taka polowaliśmy, bo chyba juz z 5 piłek, jak nie więcej, zgubiliśmy w trawie. Zimą nie było problemu, ale teraz... 3 poszły na spacerze DGM, 3 na łące, 1 w bloku. (O, to juz 7!) Potrzebowaliśmy jakiejś żarówiastej i Justysia wynalazła :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć:multi: ślicznie Szarikowi w nowych obróżkach :loveu: http://images30.fotosik.pl/226/79dbdbc74d46271d.jpg paszczunia śliczna ;) :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Bo Justysia ma oko :diabloti: Tylko jak ją Wam dawałam, to nie była taka omuldana jak teraz :evil_lol: Piękny Szaruń, cudnie mu w tych manmatowych obrożach :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 pieknie mu w tych obrozkach:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 hej:) http://images30.fotosik.pl/226/79dbdbc74d46271d.jpg a co to za wielka paszcza??:) Quote
Recommended Posts