Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy wiosna nie jest piękna? :loveu:
jest ;)
o znam sławnego psa !:multi::evil_lol: szkoda że nie na żywo, ale zawsze coś :eviltong:
śliczniutki :loveu:

zaraz idę bazarki popodbijać, biedny psiak :shake: a da się go uratować jeszcze? jakąś operacją czy czymś ?

Posted

Cześć, dziekuję wszystkim za komplementy ;) (W strone Szarego)

Dzięki Chestusiowa pańciu za wizyte w Naszych bazarkach, bardzo to doceniam, kochana jesteś :loveu:
On przeszedł juz operację, teraz najbardziej potrzebny jest tymczas, no i pieniądze, bo aktualnie na czas nieokreslony znajduje sie w lecznicy. Ma tam swój pokoik, przychodze go wyprowadzać, ale każda doba to 25 zł, a kiedyś źródełko się wyczerpie...

Jak macie jakieś ciekawe rzeczy na bazarki, to pochwalcie się, albo sami wystawcie, nie potraficie sobie wyobrazić jak to wiele!

Przez weekend byliśmy w Wilkowicach, Szarik poznał się ze schroniskowym szczeniorem Heniem, który akurat był na tymczasie u mojej koleżanki. Henio przeszedł nosówkę, a teraz czeka na operację, bo ma wadę serducha :( On cały był wielkości łebka Szarikowego :evil_lol:

Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Witaj Moniczko:)

Taka nieoczytana jestem, że nawet nie wiedziałam, że z Szarika gwiazda telewizji! No i nie pogratulowałam Ci osobiście tak sławnego psa:oops::loveu:

Pozdrawiam:loveu:

Posted

Dobcia napisał(a):
Witaj Moniczko:)

Taka nieoczytana jestem, że nawet nie wiedziałam, że z Szarika gwiazda telewizji! No i nie pogratulowałam Ci osobiście tak sławnego psa:loveu:

Pozdrawiam:loveu:

Cześc Jadziu! :)

Nie szkodzi, to Szarikowi nalezy pogratulowac, ja to nie mam nic do gadania ;) Przyćmił mnie jego blask :diabloti:

Paulina_mickey napisał(a):
hejo wpadlismy się przywitać :loveu:

Witajcie! :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór :)

Ale mnie tu nie było... Was też :evil_lol:

Ale Nam to można wybaczyć, ale Tobie niet! :evil_lol: :mad:

basia bonnie napisał(a):
Heloł wyłudzaczko kasy i kradziejko sterylek :loveu:

Cześć Basieńko, miło, że o mnie pamiętasz! :evil_lol:

Luzia&Funia napisał(a):
że co?? :razz:

Byłyśmy na festynie na rzecz schroniska w Żywcu i wyłudzałyśmy od ludzi pieniądze :diabloti: A na dodatek ukradłam Basi wygraną na loterii, w której można było wygrac dwie sterylki :oops: Bonnie się nie pogniewa, i tak ją ciachniecie ;)

Posted

Ej, cos nietak, napisali mi, ze moge umieścić tylko 10 uśmieszków, jakies zmiany? :razz: Tak długo mnie na fotoblogach nie było, że nie zauwazyłam :evil_lol:

Długo obiecywane zdjęcia obróżek:

Od drzałki :loveu:

Piłeczka od cioci Justynki!

Komplecik. Obróżka+smycz.

Słynna Manmatowska eMka ;)

Posted

C.D.

I pierwszy Manmat. Kupiony na urodziny Szarikowo-Gizmowe. Wujcio Gizmo ma taką samą z niebieskim paseczkiem. Teraz, to widac więzy krwi :evil_lol:

Łapcie :loveu:

I jeszcze paszcza na koniec.

Miłego oglądania ;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Cześć Moniczko:)

Śliczny ten komplecik, pasuje przystojniakowi:loveu:

Hej Jadziu! :multi:

Dziękuję w imieniu przystojniaka ;) Zastanawiałam się, czy takie zwykłe eMki będa mu pasowac, a tu okazało się, że w zieleni mu bardzo ładnie, wygląda tak dziko :diabloti:

magda_drakkar napisał(a):
Fajne, fajne te obróżki:loveu::p
A co do piłeczki - Szarik gustuje w różowym?:diabloti:

Dziekujemy :)
Hehe, no własnie ona taka męska :evil_lol: Jak leżał pod Gaziorem na militariach z ta piła w pysku to się wszyscy śmiali :diabloti: Specjalnie na taka polowaliśmy, bo chyba juz z 5 piłek, jak nie więcej, zgubiliśmy w trawie. Zimą nie było problemu, ale teraz... 3 poszły na spacerze DGM, 3 na łące, 1 w bloku. (O, to juz 7!) Potrzebowaliśmy jakiejś żarówiastej i Justysia wynalazła :loveu: