Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetta napisał(a):
No ba!
Pewnie że wklejaj foty z wycieczki.

Gremlinek :loveu::loveu:

Dobrze, przekonaliście mnie ;)

:)

agaciaaa napisał(a):
Cześć :multi:

To ja czekam na fotorelacje z Krakowa :)

http://images25.fotosik.pl/188/b0ec0dc6034da73d.jpg boooska minka :loveu::loveu:

Hej! :loveu:

Dobrze, już niedługo!

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dobry wieczór :)

Co Ty byś beze mnie zrobiła :evil_lol: A do Krakowa musimy się kiedyś wybrać razem - sklepy ZOO będą tylko nasze! :p

I oczywiście chcemy fotorelację z Krakowa, wiesz jak ja kocham to miasto :loveu:

http://images25.fotosik.pl/188/b0ec0dc6034da73d.jpg

No gdzie misiu, gdzie...? Boże, co za minka - nie mogę się oprzeć! :loveu:

http://images31.fotosik.pl/205/88e3da502cecc86b.jpg

A to takie mądre, zamyślone, melancholijne... Jakieś takie nieszarikowe :evil_lol: Ale cudne, bardzo mi się podoba :loveu:

Dobry! ;)

Oj, musimy, starałam się od kogoś ze stałych bywalców w Krakowie z mojej klasy dowiedzieć gdzie jest Karusek, ale nie doczekałam się odpowiedzi :placz:

Wiem jak kochasz! Mi tez sie bardzo spodobało :loveu: Chociaz lepiej wspominam Wrocław... Może ze względu na warunki meteorologiczne.

Czasem uda mi się uchwycić takie nie-szarikowe minki :evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Cześć Moniczko!

http://images26.fotosik.pl/189/e46423826773f3d4.jpg
:roflt::roflt::roflt:co za mina!

Wcale mnie nie dziwi, ze te na rynku pozostały bezimienne:evil_lol: W moim mieszkanku w Krakowie mam Franca i France:cool1: A ich dzieci mieszkające w wentylacji najlepiej sie mają, kiedy w nocy urządzają proszące koncerty o papu:cool1::evil_lol:

Cześć Jadziu! ;)

Jakie to słodkie :loveu: :evil_lol: Ja miałam kiedyś na balkonie matkę w ciąży, potem matkę z jajami, potem matkę z dziećmi i skorupkami :evil_lol: Oczywiście wszystko rasy gołębiej. Ale potem balkon wyglądał jak toaleta dla pierzastych, więc zrezygnowaliśmy z hotelowania ptasiów. :shake: ;)

Martens napisał(a):

:)

agaciaaa napisał(a):
A ja wpadłam powiedzieć dzień dobry ;)

Dzień dobry! ;)

Szarik dzisiaj znów przeciął łapę. Lewa tylnią :razz: Ciągle krwawi biedaczyna. Spacer DGM stoi pod wielkim znakiem zapytania, nie zagoi się to w ciągu tygodnia... :shake: DOstałam SImsy 2 Zwierzaki, Nocne Życie i Własny Biznes :diabloti: Ale nie wiem co robić, psy mi dom rozwalają, jako kwiaciarka spisuję się nędznie, na studiach nie zaliczam semestru, a z randek moi partnerzy wychodzą wcześnie pod głupimi pretekstami :placz: Ale zaraz lece to naprawić :diabloti: :razz:

Ale najpierw... Kraków! Godzinę to dzisiaj zmniejszałam.

Posted

magda_drakkar napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/204/12e3808b30b60914.jpg co za uszaki:loveu::lol::evil_lol:

;) Nie spodziewałam się, że ktoś skomentuje uszy, a w zyciu :eviltong: :evil_lol:

anetta napisał(a):
No i nie maaaa? :cry:

No i są!! ;)

250 zdjęć skondensowałam do ok 80, gotowi? ;)

W drodze do Krakowa. Jak widac pogoda sie obraziła... :roll:

Nasz autokar od środka.

Najpierw pojechaliśmy do muzeum sztuki Japońskiej! :multi:Kocham Japonię, od zawsze marzy mi się tam pojechać, a tu nagle muzeum! :loveu: :loveu: :loveu:

A w oddali... ;)

Posted

Klasa 1c z III Liceum Ogólnokształcacego w Bielsku-Białej ;)

A oto co mogliśmy zobaczyć w holu wejściowym, tam gdzie jeszcze można było robić zdjecia. :loveu:

Fundatorzy.

Parasolki maleńkich Japoneczek! :loveu:

Widok zza okna.

Posted

Podpis Cesarza i Cesarzowej :crazyeye:

Model budynku.

A to pierwsze i ostatnie zdjęcie, które udało mi się zrobić w środku galerii Japońskiej. Drzeworyt.

A to, dlaczego zdjęć ze środka więcej nie będzie :razz:

Posted

Przepraszam kochani, ale muszę urwać tak w środku. Zostało mi jeszcze dużo zdjęć, narazie nic krakowskiego sie nie pojawiło, ale fotosik odmawia posłuszeństwa i przy wysyłaniu zżera jedno zdjęcie, ja się tak bawić nie będę! :mad: Tak się dzieje jak wyślę dużo zdjęc, odczekam troche i znów wrócę! ;)

Posted

mnogość :evil_lol:

Kościół Mariacki... do którego niestety nie udało mi się wejść. Ale mam pretekst, by przyjechać tam jeszcze raz! ;)

Sukiennice.

Posted

Troszeczkę ucięłam Mickiewicza :oops:

Kraków się na Nas totalnie obraził...

I wkrótce sie rozpadało. :placz:

Ukryliśmy się w restauracji Meksykańskiej. Bardzo dobra kuchnia, ale że jeszcze wcześniej kupiłam sobie hustkę, a potem zjadłam obiad, to byłam niemal spłukana, gdy poszlismy do...

Posted

:loveu: Ale tam nawet woda kosztowała 8zł, więc na czekolady nie było mnie stać :placz: I znów jest po co wracać :multi:

Zostało mi podziwianie pieknych wnętrz...

TO tyle kochani, cierpliwości w oglądaniu życzę! ;)

Posted

Witaj Moniczko:)

Tyle razy przejeżdżałam koło muzeum japońskiego, a nigdy tam nie byłam:roll: A tam tyle ciekawych rzeczy!:)
Piękne zdjęcia znajomych miejsc:loveu: