Avaloth Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 co tak mało fotek :eviltong: Szarik cudny:loveu: patyk sobie dobrał, wielkość idealna :eviltong: a idź ty ;P mówię Ci że to wszystko przez lampę w aparacie :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ja Ci dam mało :) Dziękuję bardzo, on zawsze takie patyki wybiera ;) Quote
limoncia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 szarik:loveu::loveu::loveu: cudo... moj farko tez tak za patykami lata..:eviltong: Quote
Dobcia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 O kurcze:evil_lol: Szarik atleta:evil_lol: Z tym drągiem wygląda jeszcze lepiej, niż z 'pietruchą':lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :oops::oops::oops:aż mi teraz głupio że u mnie nie ma fotek ........ Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Dobcia napisał(a):O kurcze:evil_lol: Szarik atleta:evil_lol: Z tym drągiem wygląda jeszcze lepiej, niż z 'pietruchą':lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: limoncia napisał(a):szarik:loveu::loveu::loveu: cudo... moj farko tez tak za patykami lata..:eviltong: Owczarze widocznie już tak mają :loveu: :evil_lol: Alicja napisał(a)::oops::oops::oops:aż mi teraz głupio że u mnie nie ma fotek ........ I słusznie, słusznie! :chainsaw: Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Szarik napisał(a): I słusznie, słusznie! :chainsaw: a co ja poradze jak kontuzjowany Ozzy cały czas leży :shake: Quote
Szarik Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 To miziaj, miziaj, a w przerwach fotki cykaj! Na leżąco też jest cudny! :loveu: Idę spać dogomaniacy, Dobranoc! (Będę sobie śnić o aparacie, na który namawiam Tatusia...) Quote
Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Szarik napisał(a):To miziaj, miziaj, a w przerwach fotki cykaj! Na leżąco też jest cudny! :loveu: Idę spać dogomaniacy, Dobranoc! (Będę sobie śnić o aparacie, na który namawiam Tatusia...) ty śnij o aparacie ;)sny czasem się spełniają ....a ja obiecuję że jutro cyknę fotaski :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 http://images30.fotosik.pl/143/e1d296abba4e8f85.jpg no niezły patyczek sobie znalazł :lol: Quote
drzalka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hejo.. ale Szarik wyrosl :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzień dobry Szarikowcy :) Ale nagadane... A tylko 1 dzień mnie nie było! :razz: http://images31.fotosik.pl/113/47c72ce721563b26.jpg Piękny Szarula z patykiem-gigantem :loveu: :loveu: :loveu: I jak po rannym spacerze? Domyliście się z błota? ;) U nas wszystko już po praniu - Gizmo, szeleczki, piłeczka, smycz, a nawet moje ubrania i ja :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Alicja napisał(a):ty śnij o aparacie ;)sny czasem się spełniają ....a ja obiecuję że jutro cyknę fotaski :loveu::loveu: Oj, już ja się postaram, żeby się spełniły ;) Trzymam za słowo! agaciaaa napisał(a):http://images30.fotosik.pl/143/e1d296abba4e8f85.jpg no niezły patyczek sobie znalazł :lol: Jak na Szarika przystało:evil_lol: drzalka napisał(a):Hejo.. ale Szarik wyrosl :loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj, dziękujemy! :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry Szarikowcy :) Ale nagadane... A tylko 1 dzień mnie nie było! :razz: http://images31.fotosik.pl/113/47c72ce721563b26.jpg Piękny Szarula z patykiem-gigantem :loveu: :loveu: :loveu: I jak po rannym spacerze? Domyliście się z błota? ;) U nas wszystko już po praniu - Gizmo, szeleczki, piłeczka, smycz, a nawet moje ubrania i ja :evil_lol: Az jeden dzień Gizmowcy, az jeden dzień ;) Dopiero przed chwilą skonczyłam wszystko czyścić... Najpierw Szarik musiał czekać na korytarzu z przyczyn wiadomych. Nadreptał cały korytarz błota :mad: Potem do Wanny go nie mogłam wnieść, musiałam go objąć, na czym lekuchno ucierpiała moja bluzka :razz:. W trakcie kąpieli pare razy postanowił zwiać, więc ja całym ciałem musiałam sie o Niego opierać :mad: Raz jak na wpół wyskoczył z wanny, to ja z prysznicem w ręce wciągałam go do środka i cała podłoga w łazience wyglądała jak po lanym poniedziałku. Jak już wreszcie powiedziałam mu 'idź', to wyskoczył z wanny robiąc syfu na podłodze, próbowałam go wytrzeć, ale przemoczył 4 ręczniki! :angryy: No i panią. Sięgnełam po suszarkę, ale się przestraszył i był jeszcze większy armagedon. W koncu wypuściłam go z łazienki. Jakas godzina minęła, zanim naprawiłam szkody w łazience, wylałam wode z podłogi, umyłam łazienkę i chodziłam za Szarikiem myjąc podłoge i nie pozwalając wycierać mu się o meble :mad: Tak w skrócie wygląda u mnie kąpanie Szarika, jeszcze większe cyrki są z szamponem :mad:. Kolczatka trochę rdzewieje :evil_lol: (Dobrze jej tak :diabloti:), a spodni nie wyprałam, bo wieczorny spacer nie zapowiada się czyściej, a nie lubię syzyfowej pracy :razz: :evil_lol: U Was z pewnością lepiej ;) Quote
agaciaaa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Przeczytałam historie kąpania Szarika.... :roflt::roflt::roflt: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Tu się nie ma z czego śmiać, chyba jakieś ziółka przed kąpielą będę pić :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 :hmmmm: faktycznie, na początku zawsze mu serce biedakowi wali jak oszalałe... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Cóż za wojna, ja nie mogę... :lol: Kochana Szarula :evil_lol: Mój czyścioszek od początku wiedział, że jest brudny i chyba mu z tym źle było, bo po pospiesznym wytarciu łap, od razu skierował się do wanny ;) Co tam, że zaraz chciał z niej wyskoczyć :evil_lol: Ale jednak nad 23 kg łatwiej zapanować niż nad DONkiem ;) Opłukaliśmy się, wytarliśmy, wytrzepaliśmy, były gonitwy po domu i wielkie wylizywanie... Tylko znów nie mamy szczotki :shake: Coś czuję, że wieczorem będzie powtórką z atrakcji... :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Nie kracz, drugi raz tego nie zniosę... On chyba też nie. Fajnie masz, że Gizmo to taki czyścioszek, Szarik tez wiedzał, ze jest brudny, dlatego w miarę możliwości oczywiście omijał łazienkę wielkim łukiem. A teraz już ok 50 minut leży nieruchomo u siebie na kocu chyba bojąc się powtórki z rozrywki. :evil_lol: No to trza zainwestować w szczotkę! Ja na tej super stronie znalazłam jeszcze więcej fajnych rzeczy i zamiast 130 podchodzą wydatki już pod 150zł... hmmm... Quote
Magot Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Witam. Szarik to piękny młodzik:loveu: Chciaż wygląda na urwisa:razz::lol: Quote
limoncia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 ale duzo atrakcji przy kapieli Szarika:eviltong::eviltong::eviltong::p:p:p Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a):Witam. Szarik to piękny młodzik:loveu: Chciaż wygląda na urwisa:razz::lol: Witam! O, chociaż Ciebie nie zmylił ten spokój nieraz malujący się na zdjęciach :razz: Bo to tylko błędnie uchwycona chwila :evil_lol: Oj tak Limonciu, atrakcji to Nam nie brakuje... Jak by ktoś był chętny do wykąpania Szarika, to bardzo prosze :D ;) Quote
Magot Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Szarik napisał(a):Witam! O, chociaż Ciebie nie zmylił ten spokój nieraz malujący się na zdjęciach :razz: Bo to tylko błędnie uchwycona chwila :evil_lol: Oj niee...:evil_lol: Te oczy mówią wszystko.:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 150 zł? :crazyeye: Oj będzie miał Szarik uciechę... ;) Powyżej 100 zł jest już przesyłka gratis? Może moglibyśmy się doczepić do Waszego zamówienia? Bo wyszukałam tam parę fajnych rzeczy dla Gizmo i Wibrysa... ;) Quote
Szarik Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 magda_drakkar napisał(a):Oj niee...:evil_lol: Te oczy mówią wszystko.:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):150 zł? :crazyeye: Oj będzie miał Szarik uciechę... ;) Powyżej 100 zł jest już przesyłka gratis? Może moglibyśmy się doczepić do Waszego zamówienia? Bo wyszukałam tam parę fajnych rzeczy dla Gizmo i Wibrysa... ;) Nom, mówię Ci. O ile oczywiście takie fundusze zasilą moje konto :razz: Bo ja tak dzielę skórę na niedźwiedziu, a nic nie jest pewne. Własnie nie wiem jak to jest z ta przesyłką... Spróbuj się tam doczytać. Fajny sklep, nie? Wszystko tanie, nigdzie nie widziałam skórzanych szelek na mojego psa, żeby tyle kosztowały. A co chcesz pociechom kupić? ;) Quote
Recommended Posts